page title icon Reacții adverse Toot Up, fiole și pastile pentru potență

Dacă te-ai întrebat și tu de ce nu mai găsești pe piață Tianli sub formă de pastile, ci doar spray, fiole sau șervețele, să știi că e din cauză că au fost înlocuite cu fiolele Toot Up. Totuși, pentru cei care preferă pastilele, există Toot Up și pentru ei. Am testat și am scris astăzi despre reacții adverse Toot Up, în ambele forme.

Eu, unul, prefer pastilele pentru potență atunci când știu că am ceva pe ce mă pot baza. Nu am probleme să iau fiole sau chiar miere pentru potență la plic, însă mai mult mă interesează efectele și reacțiile lor adverse. Așa am ajuns eu să încerc Toot Up, în formă de fiole, dar și să mă documentez despre varianta de tablete. Și am scris părerea despre Toot Up într-un articol anterior. Însă, acum vreau să mă concentrez pe reacții adverse Toot Up, ca să te ajut dacă ești pe cale să faci o astfel de achiziție.

Reacții adverse Toot Up fiole și pastile de pe prospect

Hai să vedem ce scrie pe prospect. În primul rând, trebuie să spunem ce este Toot Up: un supliment alimentar pentru potența la bărbați și ejaculare precoce, produs de aceeași companie care face și Tianli. De asta și caracterele chinezești de pe ambalaj. Produsul ajută la ameliorarea stărilor de slăbiciune și oboseală, a stresului emoțional, a insomniilor, a țiuitului în urechi, a disfuncțiilor erectile și la refacerea organismului după o partidă de amor. 

Eu am comparat atât la Toot Up fiole cât și la pastile prospectele, și m-am uitat cu atenție la ingrediente. Acolo nu am văzut o diferență atât de mare, doar la nivelul apei purificate și a alcoolului în concentrație mică, de la fiole, care ajută la obținerea variantei lichide de Toot Up. În proporție de 80%, ingredientele sunt aceleași.

Concluzia mea de aici este că reacțiile adverse la ambele variante de Toot Up pot fi aceleași, cu aproximație.

Pe prospect scrie că acest produs nu este destinat persoanelor cu afecțiuni cronice de natură cardiacă (hipertensiune arterială), persoanelor cu afecțiuni renale, neurologice sau psihice. De asemenea, este interzis sportivilor. În plus, la Toot Up pastile scrie că este interzis consumul acestui produs cu alcool. Dacă ești curios să vezi lista de ingrediente și alte detalii, citește articolul meu cu prospect complet Toot Up.

Așa că, dacă respecți prospectul, cică nu sunt reacții adverse Toot Up. Însă, eu am avut câteva, chiar dacă am respectat ce scria.

prospect toot up fiole si pastile

Efecte adverse Toot Up ce le-am simțit eu

Așa cum ziceam mai sus, eu am luat Toot Up fiole. Pot spune că acest produs e comparabil cu un alt produs despre care mi-am expus opinia în articolul cu păreri Natural Potent. Tot fiole, tot ambalaj similar, tot de la același producător care face și Tianli. Până la urmă, sincer, nu văd mare diferență între ele.

Reacțiile adverse cu Toot Up la mine au fost ușoare. Am luat 3 fiole în total, am respectat prospectul și chiar nu am fost la sală în zilele în care am luat. Nici nu am consumat alcool, ca să fiu sigur că merge treaba. Singura problemă, cred, a fost cu mesele, că aici am fost confuz, nu scria nimic despre distanța de la ultima masă pe prospect. Așa că am mâncat cina cu mai puțin de o oră înainte să iau prima fiolă. La celelalte două, am mâncat cam cu 3 ore înainte.

Ce am simțit a fost așa:

  • gust ciudat, care mi-a uscat gâtul după dar m-am abținut să beau apă.
  • preludiu lung, cam de o oră, după prima fiolă, timp în care mă rugam de ăla micu să mi se scoale și în final a reușit.
  • m-am excitat apoi super repede și când am început penetrarea, parcă pe mine m-a durut puțin că era tare ca piatra erecția mea.
  • la nivel de ejaculare, nu m-a ajutat deloc, totul a decurs normal pentru mine.
  • apoi, când am terminat partida, ne-am pus la somn, însă pe mine cu greu m-a luat somnul, deși mă simțeam obosit, parcă aveam o energie în mine care îmi spunea să mai stau treaz.
  • am avut amețeli ușoare, cam la 20 de minute după ce am încheiat partida. Nu sunt sigur dacă să dau vina pe alcoolul din componența ei, dar cert e că e simțeam ca și cum consumasem mai mult de o fiolă cu 0,3 ml alcool.
  • m-a durut capul a doua zi, ca după o mică beție, deși nu a fost cazul la mine. Am luat antinevralgic ca să mă concentrez la muncă.

Cu toate astea, per total nu a fost nasoală experiența mea. Adică, hei, am făcut sex cu soția, ne ținem bine la 40+, stăm uneori până noaptea târziu și a doua zi la muncă suntem fresh. Deși sunt mici excepții, recunosc. Una peste alta, aceste reacții adverse Toot Up au fost ușoare. Dacă vrei să citești despre experiențe mai rele, uite aici reacții adverse Cialis, reacții adverse Sex Power, chiar și reacțiile adverse Erecta nu sunt de neglijat. Așa că eu zic că la Toot Up am „scăpat” ușor. Oricum, e dovedit că produsele la fiolă au efecte adverse mai slabe decât cele sub formă de pastilă. Însă, rămâne de văzut până la proba contrarie.

Ce recomand în loc de Toot Up

Problema se pune în primul rând dacă recomand Toot Up unui prieten sau nu. Dacă stau bine să mă gândesc, recomand, dar doar dacă ai așteptările destul de scăzute. Adică nu te gândi că ai luat o fiolă și apoi ai energie timp de 72 de ore, oricând, să faci sex. Dacă duci o viață sexuală normală și vrei doar să o condimentezi puțin, să-ți crești performanțele, atunci merge. Însă, dacă ai probleme precum disfuncții erectile sau suferi de ejaculare precoce, cred că trebuie să te orientezi către altceva.

În general, produsele pentru potență nu au cum să le facă pe toate. De asta sunt produse dedicate strict ejaculării precoce, cum este de exemplu uPotent, un supliment alimentar pe bază de miere care funcționează foarte bine. Și mai sunt produse dedicate strict potenței și erecției, așa cum este Tianli fiole, care are efect pe partea asta.

Totuși, nu vreau să țin partea nimănui și să fac vânzare unui anumit distribuitor. Vreau să iei tu decizia asta, în funcție de nevoile tale. Așa că te invit să vezi ca înlocuitor Toot Up, ce poți să iei, cu mai puține reacții adverse și efect mai bun, în topul meu cu cele mai bune pastile pentru potență.

Spor la cules roadele!

Lasă un comentariu