page title icon Reacții adverse Tianli

Eu iau pastile de potență ca să mă simt bine. Să fac sex fără griji. Să mă țină atât cât să mă bucur de fata cu care sunt, fără să mă gândesc că pot oricând să ejaculez. Așadar, caut soluții pentru potență maximă care să nu mă dezamăgească. Din păcate, am avut reacții adverse cu Tianli și de-asta nu aș recomanda produsul altcuiva.

Am încercat multe dintre pastilele și suplimentele pentru potență de pe piață. De ce am făcut asta? Pentru că vreau să găsesc ceva funcțional pe termen lung. Ceva ce să mă bucure pe mine dar mai ales pe nevastă-mea. Și să nu iau prostii care îmi dau reacții adverse. Din păcate, la Tianli am avut efecte secundare și voi vorbi despre ele imediat.

Eu zic că pățaniile mele te pot ajuta. Pentru că oricând o părere despre Tianli e utilă. Ești bineînțeles liber să cauți Tianli efecte secundare și pe forumuri, contraindicații și detalii de pe prospect. Sfatul meu e să cercetezi cât mai mult înainte să cumperi produsul, să nu riști să-ți iei țeapă.

Cum funcționează Tianli fiole

Dacă te întrebi cum funcționează Tianli, ce simți după ce îl iei sau, mai ales, cum îți dai seama că își face efectul, sunt aici să te ajut. Voi vorbi despre Tianli fiole, căci de Tianli șervețele sau spray nu am de gând să vorbesc. Eu, personal, nu cred în ele, și nici nu aș risca să îmi „parfumez” penisul cu un spray sau să mi-l șterg cu șervețele umede cu efect de amorțire. Unde mai e plăcerea, nu?

reactii-adverse-tianli

În primul rând, vezi că Tianli se numește mai nou Natural Potent. Și îl poți avea sub formă de fiole, șervețele sau spray.

Șervețelele și spray-ul se folosesc pentru ejacularea precoce, iar fiolele pentru potență. Din punctul meu de vedere, șervețelele sunt cam apă de ploaie, nu prea simți că te ajută. Iar spray-ul e riscant – nu trebuie să ajungă în uter așa că poți risca să îți rănești partenera, ceea ce înseamnă reacții adverse cu Tianli pentru ea. Da, e nasol, eu am evitat să folosesc Tianli spray, așa că mai multe nu am de zis.

Fiolele de Tianli le iei cu o oră înainte de sex. Pe stomacul gol. Nu doar gol, dar chiar nu e bine să mănânci cu vreo 4-5 ore înainte. Asta dacă vrei să funcționeze. Ah, și sucurile acidulate îi reduc efectul. Știu, deja avem ceva părți negative în dreptul Tianli.

Ți-am mai vorbit oricum despre păreri Tianli într-un alt articol. Așa că nu insist. Hai să vedem reacțiile adverse la Tianli.

Tianli sau Natural Potent: reacții adverse

Pentru că Tianli se ia pe stomacul gol, dă arsuri în capul pieptului. Bănuiesc că are ingrediente care provoacă senzația de arsură. E destul de puternică și eu nu m-am simțit neapărat confortabil. Nu vreau să mă gândesc ce reacții dă Tianli (Natural Potent) stomacului.

Apoi, de câteva ori după ce am luat Tianli am avut dureri de cap. Și, într-o zi am avut chiar o migrenă. Mă durea de a trebuit să mă culc câteva ore, să-mi revin.

Cam astea au fost reacțiile adverse pentru Tianli sau Natural Potent pe care le-am experimentat eu. Din ce m-am uitat, sunt și alți consumatori cu aceleași păreri. M-am documentat și eu puțin pe forumuri și pe alte site-uri, să nu cumva să fie o chestie doar a mea. Am citit și despre Tianli efecte secundare pe forum să aflu că sunt mulți care au pățit-o ca mine. Asta ca să nu zici după că vorbesc aiurea. Dacă nu mă crezi, dă un search pe Google și o să vezi.

Tianli prospect și contraindicații

Am citit pe prospectul Tianli despre câteva posibile contraindicații: nu trebuie consumat cu alcool, nici măcar cu vin, căci îi scade efectul. În plus, poate da arsuri la stomac în combinație cu alcoolul. Nu se recomandă Tianli în caz de boli neurologice și psihice grave, hipertensiune arterială, afecțiuni hepatice sau renale severe.

În plus, Tianli nu se recomandă persoanelor sub 18 ani, și nici femeilor. De altfel, se recomandă și tratament cu Tianli fiole: se bea o fiolă pe zi, timp de 16 zile, pentru întreținerea sănătății sexuale. Nu zic nu, dar nici da, la un așa tratament.

Păreri despre Tianli sau Natural Potent: funcționează?

Tianli era bun. Serios, chiar își făcea efectul. Dar, au schimbat formula și acum se cheamă Natural Potent. Mie îmi dă senzația că nu mai e produsul original, că e cumva contrafăcut.

Adică, ești ca la loterie cu noul Tianli. Iei Natural Potent și s-ar putea să poți să faci sex așa cum vrei.

Păi eu nu vreau asta. Să stau cu frica de eșec. Eu vreau să fiu sigur că f*t exact așa cum trebuie și că am potență maximă.

Nu zic să nu cumperi Tianli / Natural Potent. Încearcă-l că poate pentru tine e bun. Iar dacă l-ai încercat, lasă un comentariu să îi ajuți și pe alți bărbați să aleagă pastilele pentru potență care funcționează.

Între timp, citește și topul pe care l-am făcut cu pastile pentru potență care au avut efect la mine. În fruntea topului am plasat un produs descoperit recent – este vorba de pastilele Pops. La mine n-au dat greș niciodată. Uite, convinge-te și citește-mi părerea despre Pops.

3 comentarii la „Reacții adverse Tianli”

  1. Am folosit 4 luni in continu Tianli ,e foarte bun cu o erecție maximă , întârzie ejacularea și o presiune uimitoare.Reactii adverse : inima.bate intens , iritație esofag stomac ( preferabil luat cu apa după masa, nu stomacul gol )

    Răspunde
    • Mulțumesc de vizită și comentariu, Octavian! E de folos răspunsul tău pentru cititori. Dacă la tine funcționează produsul, desigur, dă-i înainte 🙂 E un produs bun, dar într-adevăr, are uneori niște reacții adverse neplăcute. Dar e bine că ai găsit o variantă bună de a-l consuma, cu apă după masă. Mult spor să ai!

      Răspunde

Lasă un comentariu