page title icon Reacții adverse Tianli: experiența mea cu fiola pentru potență

Astăzi aș vrea să vorbim despre reacții adverse Tianli, respectiv povestea mea cu acest supliment despre care intuiam lucruri interesante. Pe măsură ce înaintez în vârstă, tind să cred că ceea ce numesc eu intuiție se bazează pe experiența mea de viață.

Nu-i niciun secret că iau pastile de potență ca să mă simt bine. Să fac sex fără griji. Vreau să găsesc ceva funcțional pe termen lung. Ceva ce să mă bucure pe mine dar mai ales pe nevastă-mea. Și să nu iau prostii care îmi dau reacții adverse. 

De aceea, caut soluții pentru potență maximă care să nu mă dezamăgească. La Tianli am avut efecte secundare și voi vorbi despre ele imediat. Din păcate, nu aș recomanda produsul altcuiva.

Cum funcționează Tianli fiole

reactii-adverse-tianli

Dacă te întrebi cum funcționează Tianli, ce simți după ce îl iei sau, mai ales, cum îți dai seama că își face efectul, sunt aici să te ajut.

Tianli e disponibil sub formă de fiole, șervețele sau spray. Dacă ești curios, să știi că ți-am mai vorbit oricum despre păreri Tianli într-un alt material. 

Voi vorbi despre Tianli fiole, căci de Tianli șervețe sau Tianli spray ejacularea precoce am mai tot discutat. Îți spun doar că șervețelele și spray-ul se folosesc pentru ejacularea precoce, iar fiolele pentru erecție. 

Din punctul meu de vedere, șervețelele sunt cam apă de ploaie, nu prea simți că te ajută. Iar spray-ul e riscant – nu trebuie să ajungă în uter așa că poți risca să îți rănești partenera, ceea ce înseamnă reacții adverse Tianli pentru ea

Eu, sincer, nu prea cred nici în șervețele, dar nici în spray. Adică, n-aș risca să îmi „parfumez” penisul cu un spray sau să mi-l șterg cu șervețele umede cu efect de amorțire. Unde mai e plăcerea, nu?

Acum, bineînțeles, fiecare ia după preferințe. Eu le-am încercat pe toate și chiar am scris despre ceva mai bun decât Tianli, cât și despre înlocuitor Tianli fiole, șervețele și spray.

Oricum, vezi că Tianli se numește mai nou Natural Potent. Cu alte cuvinte, fiolele sunt una dintre stimulentele din gama de produse Tianli, Toot Up și Natural Potent. 

Fiolele de Tianli le iei cu o oră înainte de sex. Pe stomacul gol. Nu doar gol, dar chiar nu e bine să mănânci cu vreo 4-5 ore înainte. Asta dacă vrei să funcționeze. De asemenea, și sucurile acidulate îi reduc efectul. Știu, deja avem ceva părți negative în dreptul Tianli.

Am scris un clasament cu cele mai bune pastile pentru potență. Află dacă acest produs face parte din top!

Vezi clasament

Reacții adverse Tianli vs Natural Potent

Pentru că Tianli se ia pe stomacul gol, bănuiesc că are ingrediente care provoacă senzația de arsură. Cert e că este destul de puternică și eu nu m-am simțit neapărat confortabil. Nu vreau să mă gândesc ce reacții dă Tianli (Natural Potent) stomacului.

Apoi, de câteva ori după ce am luat Tianli am avut dureri de cap. Mă durea de a trebuit să mă culc câteva ore, să-mi revin.

Cam astea au fost reacțiile adverse pentru Tianli sau Natural Potent pe care le-am experimentat eu. M-am documentat și eu puțin pe forumuri și pe alte site-uri, să nu cumva să fie o chestie doar a mea. Din ce m-am uitat, sunt și alți consumatori cu aceleași păreri. 

Am citit și despre Tianli efecte secundare pe forum să aflu că sunt mulți care au pățit-o ca mine. Asta ca să nu zici după că vorbesc aiurea. Dacă nu mă crezi, dă un search pe Google și o să vezi.

Dacă ai timp și chef, vezi că am scris un articol cu prospectul Tianli, respectiv unul cu prospectul Natural Potent. Poți să faci comparații între cele două. Ai să vezi că am dreptate.

Tianli prospect, pe scurt

Atât Tianli fiole cât și celelalte suplimente sunt produse la o fabrică din China și distribuite în principal prin farmacii și magazine naturiste online.

Ele sunt populare în special printre bărbații care se confruntă cu probleme de erecție și sunt bazate, în cea mai mare parte, pe aceeași rețetă.

Ingredientele active din compoziția produselor Tianli sunt:

 • iarba țapului (Epimedium rubrum);
 • rădăcină de Polygonum;
 • saline cristanche (o plantă chinezească pentru întărirea rinichilor și tonifierea Yang-ului);
 • fructe goji;
 • hypoxis minor;
 • eleutherococcus senticosus;
 • damnacanthus.

Conform informațiilor de pe prospect, suplimentele din gama Tianli au următoarele efecte:

 • sprijină menținerea vitalității organismului și funcționarea normală a acestuia;
 • îmbunătățește funcția sexuală și susține creșterea dorinței sexuale;
 • stimulează circulația sângelui, fapt ce ajută la erecție.

Tianli fiole sunt disponibile în cutii, de obicei în ambalaje de câte 6 fiole de 10 ml fiecare. Fiecare fiolă este ambalată individual și trebuie consumată cu 45-60 de minute înainte de actul sexual. De asemenea, produsul poate fi administrat ocazional sau sub formă de cură.

Tianli fiole poate fi administrat în două feluri:

 • ocazional, se consumă o fiolă cu 45-60 de minute înainte de actul sexual.
 • ca tratament, se consumă o fiolă pe zi, timp de 16 zile

Tianli prospect contraindicații

Am citit pe prospectul Tianli despre câteva posibile contraindicații: nu trebuie consumat cu alcool, nici măcar cu vin, căci îi scade efectul. În plus, poate da arsuri la stomac în combinație cu alcoolul. 

De asemenea, nu se recomandă Tianli în caz de boli neurologice și psihice grave, hipertensiune arterială, afecțiuni hepatice sau renale severe. Totodată, produsul nu se recomandă persoanelor sub 18 ani, și nici femeilor. 

Cum spuneam există și tratament cu Tianli fiole: se administrează o fiolă pe zi, timp de 16 zile, pentru menținerea sănătății sexuale. Personal, nu mă încântă ideea unui astfel de tratament.

Păreri despre Tianli sau Natural Potent: funcționează?

Tianli era bun. Serios, chiar își făcea efectul. Dar, au schimbat formula și acum se cheamă Natural Potent. Mie îmi dă senzația că nu mai e produsul original, că e cumva contrafăcut.

Adică, ești ca la loterie cu noul Tianli. Iei Natural Potent și s-ar putea să poți să faci sex așa cum vrei. Păi eu nu vreau asta. Să stau cu frica de eșec și să mă gândesc în permanență la reacții adverse Tianli. Nu, eu vreau să fiu sigur că f*t exact așa cum trebuie și că am potență maximă.

Nu zic să nu cumperi Tianli / Natural Potent. Încearcă-l că poate pentru tine e bun. Iar dacă l-ai încercat, lasă un comentariu să îi ajuți și pe alți bărbați să aleagă pastilele pentru potență care funcționează.

Între timp, citește și topul pe care l-am făcut cu pastile pentru potență care au avut efect la mine. În fruntea topului am plasat un produs descoperit recent – este vorba de pastilele Pops. 

La mine n-au dat greș niciodată. Uite, convinge-te și citește-mi părerea despre Pops.

4 comentarii la „Reacții adverse Tianli: experiența mea cu fiola pentru potență”

 1. Am folosit 4 luni in continu Tianli ,e foarte bun cu o erecție maximă , întârzie ejacularea și o presiune uimitoare.Reactii adverse : inima.bate intens , iritație esofag stomac ( preferabil luat cu apa după masa, nu stomacul gol )

  Răspunde
  • Mulțumesc de vizită și comentariu, Octavian! E de folos răspunsul tău pentru cititori. Dacă la tine funcționează produsul, desigur, dă-i înainte 🙂 E un produs bun, dar într-adevăr, are uneori niște reacții adverse neplăcute. Dar e bine că ai găsit o variantă bună de a-l consuma, cu apă după masă. Mult spor să ai!

   Răspunde

Lasă un comentariu