page title icon Reacții adverse Stud 100, spray pentru ejaculare precoce

Ejacularea precoce e cea mai enervantă și stresantă problemă pe care o poate avea un bărbat. Iar Stud 100 poate fi soluția prin care să scapi de necaz. Asta, dacă treci peste reacțiile adverse.

De ce zic asta? Păi, eu am folosit spray-ul pentru ejaculare prematură. Am făcut-o când m-am panicat că mi-am dat drumul după doar câteva secunde de când m-am excitat. Experiența mea cu produsul o găsești în articolul cu păreri Stud 100.

Acolo o să vezi cum am stat eu cu penisul mort timp de vreo 2 ore. S-a întâmplat pentru că am dat pufuri mai multe. Dar, când ai problema ejaculării precoce, dai mai mult doar să fii sigur că funcționează.

Oricum, după, am administrat Stud 100 așa cum scrie și pe prospect. Și, tot nu a mers. Adică a funcționat însă reacțiile adverse nu-s din cele mai plăcute.

Reacții adverse Stud 100: ce scrie pe prospect

Dacă te uiți pe prospectul Stud 100 o să vezi că nu prea sunt reacții adverse menționate. Și, e parțial adevărat. Eu nu am avut reacții adverse după ce am dat cu spray-ul pe penis. Citisem pe net și pe forumuri că Stud 100 poate cauza iritații și chiar dureri de cap. La mine nu a fost cazul.

De ce zic că-i parțial adevărat?

Pentru că reacțiile adverse există, dar sub altă formă.

Produsul amorțește ca naiba zona pe care îl aplici. Adică, penisul tău o să fie anesteziat. Atât de tare de nu o să mai simți mare lucru în timpul partidei. Și ajungi să te întrebi care naiba mai e farmecul. Nu facem sex pentru plăcere?

Reacții și efecte adverse Stud 100 pentru tine și parteneră

Stud 100 anesteziază cam ca la dentist. Știi, atunci când îți face injecție înainte de extracție sau mai știu eu ce lucrări care te-ar face să te urci pe pereți de durere.

No, cam ăsta-i efectul Stud 100 pentru penis. Efectiv rămâi fără simțuri. Probabil de asta și reziști mai mult. Pentru că nu mai simți nimic.

Acum, dacă dai spray-ul pe penis și după nu folosești prezervativul o să-i dai și ei cam aceleași reacții adverse. O să-i amorțească jucăria de nu o să știe ce-i cu ea. Și la fel o să se întâmple dacă îți face sex oral.

Așa că, dacă dai cu Stud 100, folosește prezervativul. Sau, spală-ți bine instrumentul înainte de sex că altfel o să fiți amândoi panicați.

Ce recomand eu

Stud 100 e bun. Funcționează așa cum scrie pe prospect. Te ajută să reziști mai mult, asta dacă nu dai prea multe pufuri tocmai pentru a scăpa de stresul controlului pe ejaculare.

Acum, produsul pentru potență funcționează, dar parcă cu prea multe sacrificii. Chiar dacă eu nu am avut reacții adverse notabile, tot sunt nemulțumit. Eu vreau să simt plăcere când fac sex, nu să fiu anesteziat.

Așa că, folosesc ceva mai bun pentru ejaculare. Iau uPotent și sunt mulțumit.

Despre cele mai bune pastile pentru potență ți-am mai vorbit și cu altă ocazie.

Lasă un comentariu