page title icon Ce trebuie să știi despre reacții adverse la Sex Power

Ți-e fomică? Atunci nu încerca Sex Power. Am început bine, nu? Tu ești aici să citești despre reacții adverse Sex Power. Ține-te bine, avem ceva de povestit.

Evident, înainte să vorbim despre orice fel de reacții adverse la Sex Power, o să încep cu clasica mea introducere. Sunt Dan Juan, am puțin peste 40 de ani, sunt sănătos tun, nu am probleme medicale și am un stil de viață sănătos. De-asta consider că sunt un specimen potrivit ca să testez tot soiul de pastile și suplimente pentru potență.

Pot să spun că sexul e sportul meu preferat. Iar atunci când am descoperit Sex Power, căutam care să-mi schimbe părerea despre Tianli, Maraton Forte sau Natural Potent. Chiar și mai bun decât uPotent, dacă puteam găsi, acela fiind stimulentul pentru potență care m-a ajutat la greu.

Apropo de asta, am făcut un clasament personal al produselor ce le-am încercat. Am pus acolo doar preferatele mele. Găsești link la finalul paginii. Acum să revenim la oile noastre, cum ar veni.

Părerea mea despre Sex Power

pareri-sex-power-forum

E normal să încep cu asta. Frate, eu am fost cam dezamăgit. Adică, la capitolul întârzierea ejaculării și erecție tare, da, m-a ajutat, în ziua în care am luat pastila. Dar la capitolul indicații, m-a pierdut cu totul.

Cum, frate, să iei pe stomacul gol, și nici să nu mănânci 4 ore după ce ai luat pastila? Treaba asta nu mi se pare ok, adică ți-e foame practic o zi întreagă. Și asta îți strică tot cheful de sex.

Am încercat să și trișez, adică să mănânc totuși cu vreo 2 ore înainte să iau pastila. Și am simțit diferența: nu și-a mai făcut efectul, cred că aproape deloc. Deci e strictețe maximă aici.

Despre rating, păreri forum Sex Power și experiența mea sexuală după ce am luat aceste pastile, citește articolul cu păreri Sex Power. O să te convingi singur.

Reacții adverse Sex Power – sunt sau nu?

Ca să-ți ușurez munca, da, sunt și nu sunt prea plăcute. Să-ți zic cum a fost la mine. Înainte să încep, trebuie să știi următoarele:

  • nu sunt diagnosticat cu hipertensiune sau probleme cardiace,
  • nu am consumat alcool sau alte substanțe, nici alte energizante (nici măcar cafea) în ziua în care am luat pastila Sex Power,
  • aveam poftă de sex și înainte să iau Sex Power – și nevastă-mea la fel,
  • am puțin peste 40 de ani,
  • nu urmez niciun tratament medicamentos,
  • fac sală în fiecare săptămână și am un stil de viață sănătos. Nu sunt fumător.

Poate contează toate lucrurile astea, ca să vezi că am un organism normal și nu sunt predispus la reacții adverse la pastile. Oricum, în afară de pastile pentru potență sau suplimente pentru potență, nu iau medicamente.

Cu toate astea, am simțit reacții adverse Sex Power.

Pe prospect la Sex Power scrie că efectele sunt destul de puternice, dacă respecți faza cu mesele. Nu scrie în schimb că ar fi contraindicații, și nici efecte adverse.

La mine, după ce am încheiat partidele de sex după prima pastilă de Sex Power, nevastă-mea îmi zice că sunt roșu la față. M-am uitat în oglindă și într-adevăr, zici că am fost afară la zăpadă și apoi am intrat la căldură. Deși nu era iarnă. Aveam obrajii roșii și îmi ardea fața. Nu aveam febră sau ceva, nici nu mă simțeam rău. Doar eram roșu.

Apoi, pentru că eram încă în miezul zilei când am terminat noi cu sexul, m-am dus la sală. Am zis să-mi urmez orele normale de antrenament. Și am mai pățit „una bună”: după încălzire și câteva ridicări de greutăți, mi-a dat sângele pe nas. Nu a curs mult, dar îmi bătea inima tare și simțeam un vâjâit în cap. De parcă luasem ceva suplimente pentru sportivi, deși nu iau. Era ciudat. Plus că transpirasem mai mult decât de obicei, după mai puțin efort. Așa că am întrerupt antrenamentul și m-am întors acasă.

Spre seară, am făcut o migrenă. Mă durea capul. Aș mai fi luat-o pe nevastă-mea la o tură, încă simțeam libidoul crescut, dar mai bine m-am pus la somn. Nu am luat nimic, iar a doua zi eram bine. Doar o urmă de durere de cap mai aveam, când m-am trezit.

Sunt toate acestea reacții adverse Sex Power? Eu cred că da.

Ce anume provoacă aceste reacții adverse Sex Power

Din punctul meu de vedere, sunt două minusuri mari la Sex Power care cauzează reacții adverse:

  • faptul că nu trebuie să mănânci atât de mult timp,
  • faptul că îți dilată vasele de sânge și implicit crește tensiunea.

Dacă ai probleme cu stomacul sau pur și simplu nu ești făcut să reziști aproape 8 ore fără mâncare, atunci ca alte reacții adverse Sex Power, poți simți arsuri la stomac și puțină greață. Asta e ceva normal, cum a fost și pentru mine, că fac sport și sunt obișnuit să mănânc la ore fixe.

Apoi, dacă ai probleme cardiace sau hipertensiune, atunci nu mai trebuie să stai pe gânduri, Sex Power nu e pentru tine. Eu nu am probleme din astea și, totuși, să-mi dea sângele pe nas la sală și să mă înroșesc la față în halul ăla, nu prea e ok.

Concluzii personale despre reacții adverse Sex Power

În final, pot spune că Sex Power stă bine la capitolul potență și control al ejaculării, doar dacă ești obișnuit să stai o zi fără să mănânci și dacă nu depui alt efort fizic în afară de sex, în ziua în care le iei.

Altfel, îți cam strică ziua. Așa că, eu, unul, m-am convins și nu mai cumpăr. Totuși, repet, toate aceste reacții adverse Sex Power sunt pur și simplu experiența mea. Nu vreau să spun că asta ar fi valabil și la tine. Așa că, iei pe riscul tău, cum ar veni.

Eu, unul, sunt de părere că un supliment pentru potență nu ar trebui să aibă așa mari riscuri dacă îl iei. De-asta, din toate suplimentele pe care le-am încercat, preferatul meu vine sub formă de miere pentru potență și se cheamă uPotent. Am făcut și comparații între uPotent și Tianli fiole sau uPotent și Maraton Forte. Cred că în zona aia ar trebui să mergi dacă vrei să eviți orice probleme după.

Alte produse recomandate – fără reacții adverse

Sunt sincer cu tine și-ți recomand doar produse testate pe propria piele. Au avut cele mai puține reacții adverse, cele mai rapide efecte față de altele și, mai ales, mi-au dat o erecție așa mișto că nu mai voiam să scap de ea. Citește aici topul meu cu cele mai bune pastile pentru potență. Crede-mă, dacă alegi ceva de acolo nu vei fi dezamăgit.

Totuși, dacă ai luat Sex Power și vrei să ne împărtășești experiența ta, lasă-mi un comentariu. Noi, bărbații, trebuie să ne ajutăm între noi.

Lasă un comentariu