page title icon Are Proxel Potent efecte adverse? Îți spun ce am pățit eu

Vrei să iei Proxel Potent pentru potență maximă? Înainte să o faci eu zic că ar fi bine să te documentezi puțin. Probabil de asta ești aici. Stai liniștit, îți dau imediat toate informațiile de care ai nevoie.

Dacă cauți o pastilă sau un supliment pentru potență maximă, atunci o să dai și peste Proxel Potent.

E o pastilă pentru potență despre care ți-am mai vorbit pe blog atunci când am scris care sunt părerile despre Proxel Potent.

Ți-am spus atunci cum am ajuns să-l încerc și care a fost experiența după ce am administrat pastila. Probabil te-ai și distrat puțin când ai citit că a trebuit să trag de timp cu nevastă-mea, să-i vină ei de mai multe ori până când să scap de stresul de a nu băga de seamă că nu o am neapărat tare. Deci, da, Proxel nu m-a ajutat.

Ce este Proxel Potent și când să-l iei

Eu am luat Proxel Potent fără să știu că e recomandat, în primul rând, în problemele cu prostata. Da, pe prospect scrie că te ajută și cu viața sexuală dar asta nu înseamnă că e bun pentru potență. Eu nu am obținut o erecție tare și nici control pe ejaculare n-am avut.

pareri-proxel-potent

Așa că, Proxel e bun ca tratament. Și, dacă ai probleme cu prostata mai bine faci o vizită pe la urolog înainte de orice alt lucru. El e doctorul care te poate ajuta cel mai bine.

Reacții și efecte adverse Proxel Potent

Când am luat Proxel Potent am urmat prospectul. Și am luat pastila în timpul mesei. Mă gândesc că are efect de lungă durată și că e mai tare.

Oricum, cu potența nu a fost bun. Dar, nu am avut nici efecte sau reacții adverse, cum am avut, de exemplu, când am luat Maraton Forte sau Tianli fiole.

Pe prospect mai scrie că Proxel nu prea se ia de către sportivi sau bărbați cu tensiune și probleme la inimă. Așa că, fii precaut înainte de administrare și, cum ți-am zis deja, treci pe la medic înainte, mai ales dacă te știi cu probleme cu prostata ori cu circulația.

Ca să fii informat, recomand să citești ce am scris aici despre prospectul Proxel Potent. E un articol lung, cu ingrediente Proxel și Potent, administrare și contraindicații.

Ce să iei mai bun decât Proxel Power

Eu am făcut un top cu cele mai bune pastile pentru potență. Acolo ți-am vorbit despre uPotent, despre Tianli fiole, șervețele sau spray și despre Maraton Forte. Însă, momentan primul loc în topul meu personal îl ocupă Pops, un supliment creat special pentru stimularea erecției. Am scris și separat despre păreri Pops, te invit să descoperi experiența mea și cum m-a ajutat să trec peste probleme.

Pe piață mai sunt multe alte pastile și suplimente pentru potență. Doar acum îmi vin în minte Herbal V, Sex Power, Ejacontrol sau Pro V. Problema e că sunt puține cele care chiar merg la sigur.

Dacă ai încercat Proxel Potent, lasă și tu un comentariu cu experiența și cu părerea ta. Spune dacă ai avut reacții adverse sau ce alte pastile pentru potență ai mai încercat. E un bun mod de a ne ajuta reciproc.

7 comentarii la „Are Proxel Potent efecte adverse? Îți spun ce am pățit eu”

 1. Tembelilor nu mai ingititi prostiile alea sorul meu a alut si a facut infarct de la ele de la Proxel potent sa dus la domnul intelegeti ca atunci cand nu mai merge nu mai merge

  Răspunde
  • Îmi pare foarte rău să aud asta, Maria 🙁 Sunt produse pe al căror prospect scrie că nu sunt recomandate persoanelor cu probleme cardiace, hipertensiune… Întotdeauna recomand cititorilor să citească prospectul, să meargă la medic, să se consulte, că nu este de glumă mai ales cu produsele mai tari. Îmi pare teribil de rău pentru pierderea ta!

   Răspunde
  • Și tatăl meu a murit,a făcut stop cardiac.Acum o săptămână l-am îngropat.Zilele trecute i-am găsit pastilele astea printre lucrurile lui.

   Răspunde
   • Îmi pare rău pentru pierderea ta, Daniela.
    După cum spuneam, este foarte important să citim prospectul pastilelor pe care vrem să le luăm. Și bineînțeles, să întrebăm medicul dacă ne-ar putea afecta sănătatea.
    Pe prospectul multor pastile de potență scrie că nu sunt indicate persoanelor care suferă de probleme cardiace.

    Răspunde

Lasă un comentariu