page title icon Reacții adverse Profecund B

Profecund B este varianta pentru bărbați a suplimentului alimentar Profecund, care ajută la îmbunătățirea fertilității. În cazul nostru, al bărbaților, avem nevoie de un produs care crește calitatea dar și calitatea spermei. Totuși, dacă iei, există reacții adverse Profecund B?

Am scris câteva păreri Profecund B în urmă cu ceva timp, după ce am discutat cu un prieten care luase produsul că nu reușea să aibă copii. Nu îți voi strica finalul, te las să citești articolul. Însă, din câte am citit pe forumuri și pe diferite site-uri, este un produs bun care are efect, doar dacă totuși nu ai fost diagnosticat cu infertilitate. Atât timp cât nu ai probleme medicale care să-ți reducă drastic calitatea și cantitatea spermei, ci pur și simplu ai spermatozoizii „mai leneși”, acest produs te poate ajuta.

Pe prospect Profecund B scrie că este un și pentru:

  • menținerea concentrației normale de testosteron;
  • creșterea libidoului (are maca în compoziție);
  • îmbunătățirea vieții sexuale la bărbați.

Totuși, are reacții adverse? Hai să vedem în cele ce urmează ce trebuie să mai știi despre acest produs.

Reacții adverse Profecund B – cunoscute și mai puțin cunoscute

pareri profecund B 30 capsule

În primul rând, să știi că Profecund B are ingrediente diferite față de Profecund (varianta pentru femei). Extractul de maca este ingredientul comun, pentru libido, însă restul sunt diferite, ceea ce este și normal, având destinații diferite.

Ia să vedem ce conține Profecund B:

  • Extract din rădăcină de maca;
  • Prontoantocianidine oligomerice din extract standardizat de semințe de struguri;
  • Coenzima Q10;
  • Zinc;
  • Seleniu.

Există reacții adverse Profecund B? Depinde dacă ești alergic la vreunul din aceste ingrediente. Conform prospectului, singura precizare este să nu ai sub 18 ani când îl iei. În rest, să nu depășești doza zilnică de o capulă. Alte informații nu găsești, cu privire la contraindicații și reacțiii adverse.

Am căutat pe forumuri și pe diferite bloguri, însă toți proaspeții tătici sau cei care încercau să devină tătici, spuneau că este un supliment alimentar non-invaziv, nu contravine cu alte medicamente sau eventuale afecțiuni pe care ei le au. Prin urmare, iei capsula cu apă și nu simți nimic.

Efecte adverse Profecund B – există sau nu?

De regulă, suplimentele alimentare pentru potență pot da reacții adverse, unele mai cunoscute, altele mai rar întâlnite. Cele mai comune sunt balonare, dureri în capul pieptului, dureri de cap, amețeli ușoare. Însă, conform cu tot ceea ce am găsit online, nu există reacții adverse Profecund B. Dacă nu mă crezi, citește despre reacții adverse Ejacontrol sau efecte adverse Erecta.

Concluzia întregii mele cercetări a fost că nu sunt reacții adverse Profecund B – bărbații care au scris nu au precizat nimic despre asta. Amicul meu care a luat, spre exemplu, a luat două tratamente a câte o capsulă pe zi, timp de 3 luni. Îți dai seama că la el devenise la ordinea zilei pastila asta.

Prin urmare, îl poți lua liniștit, dacă ai nevoie. În articolul meu cu păreri despre produs am scris și despre faptul că te ajută într-o foarte mică măsură cu potența și controlul ejaculării. Poate fi o ușoară îmbunătățire, dar depinde de fiecare. Însă, pentru rezultate maxime, îți recomand să iei Profecund B strict pentru îmbunătățirea calității spermei, iar pentru erecții tari să iei un alt supliment. Ai grijă să fie natural 100% – în acest sens, o miere pentru potență poate fi alegerea sigură. Astfel, vei avea atât arc, cât și săgeți, când tragi la țintă. Că degeaba ai tu săgețile bine ascuțite dacă arcul e moale. Mă-nțelegi?

Ce să iei în afară de Profecund B?

Man, sincer să-ți zic, nu știu alte produse mai bune decât Profecund B. Am auzit de Profertil pentru bărbați sau Sermatrop Alfa, însă nu bag mâna-n foc pentru ele. Nu știu pe cineva care să fi luat.

Eu rămân fidel topului meu personal cu cele mai bune pastile pentru potență. Știu, poate că zici că ți-am tot recomandat acest top, însă până la urmă a fost făcut după ce am testat mai multe produse și le-am ales pe cele cu efectul cel mai bun. Este top personal, prin urmare nu vorbesc în numele tuturor bărbaților. Sper să te ajute și pe tine, cel puțin să te scape de timp, atunci când cauți ceva bun și testat.

Spor la treabă!

Lasă un comentariu