page title icon Ce reacții adverse am avut cu Pro V

Despre reacții adverse Pro V nu prea s-a scris pe net. Tot ce se găsește este că nu are reacții adverse sau contraindicații. Așa că m-am decis să împărtășesc cu tine experiența mea personală cu Pro V.

Hai să vedem dacă există reacții adverse Pro V. După cum ai observat despre mine, dacă mi-ai mai citit articolele din categoria potență masculină, sunt un consumator fidel al pastilelor de potență sau suplimentelor naturale. Sunt de părere că ele sunt precum cafeaua, îți dă un boost de energie când ai nevoie. Nu sunt nicidecum un tabu, nu ar trebui să ne fie rușine dacă luăm și nu ești mai puțin bărbat dacă le consumi.

Apropo, eu am încercat mai multe tipuri de stimulente pentru potență, dar am făcut un top personal. Dacă vrei să-l citești, găsești link-ul la finalul articolului.

Bun, să revenim la reacții adverse Pro V. Eu sunt un bărbat trecut de 40 de ani, căruia îi place să experimenteze în pat. În tinerețe, cu diverse femei, dar acum cu soția. Dacă ești de-o seamă cu mine ai să mă înțelegi. Dacă ai 20 de ani, te înțeleg eu pe tine.

Nu mi-e rușine să spun că după o anumită vârstă, corpul e mai obosit. Și după prima rundă de sex, nu mai am energie pentru a doua. Nu sunt diagnosticat cu disfuncții erectile sau probleme cu ejacularea, dar totuși am nevoie de un stimulent pentru potență să o duc pe nevastă-mea în al nouălea cer. Așa că am încercat Pro V și iată cum a fost.

Păreri personale despre Pro V

Pastilele pentru potență Pro V sunt disponibile în România în mai multe farmacii dar și pe site-ul producătorului. Se pot lua cu un pahar mare cu apă sau un lichid cald spre fierbinte pentru o asimilare mai bună. Despre Pro V se spune că au capacitate efectivă mare și e suficientă o pastilă pentru 3 zile.

Eu când am luat, am încercat de două ori. Mai întâi o capsulă, iar după 7 zile a doua capsulă. Nu am probleme cardiace, nu am consumat alcool sau altceva. Prima dată a fost ok, am dus-o bine două reprize, iar soția a fost mulțumită, chiar în ziua în care am luat pastila. Am avut chef de sex și a doua zi, dar doar pentru o partidă, iar a treia zi nu am mai simțit nevoia să fac sex și ne-am uitat la TV.

Oricum, am scris mai multe în articolul cu păreri Pro V despre experiența mea cu aceste pastile. Acolo am acordat și un rating. Pe scurt, nu am simțit toate efectele pe care ei le scriu pe site sau pe care le promovează în reclame. A fost ok, relativ mediocru efectul pe care l-am avut. Și de asta nu aș mai cumpăra.

Dar să trece la reacții adverse Pro V ca să țintim exact ce ne doare.

reactii adverse pro v potenta

Reacții adverse Pro V – sunt sau nu?

Pe net nu am găsit, am căutat și pe forumuri. În schimb, am găsit pe bloguri că unii bărbați au simțit că le bătea inima cu putere, după ce au luat prima pastilă. Sau, alte reacții adverse Pro V despre care am citit au fost durerile ușoare de cap, a doua zi.

Însă, nu a scris nimeni dintre aceștia dacă au probleme cardiace, hipertensiune, sau dacă au consumat alcool sau energizante în ziua administrării capsulei de Pro V. Eu sunt de părere că orice efecte adverse ar trebui însoțite și de un scurt istoric al persoanei care le experimentează, căci altfel noi, ceilalți, am putea să generalizăm.

La mine Pro V nu a avut reacții adverse. Față de reacțiile după Erecta sau efectele adverse după EjaControl, la Pro V nu am simțit nimic.

Eu mereu citesc prospectul și încerc să respect tot ce scrie. De regulă, la aproape orice pastile de potență scrie să nu le iei cu puțin timp după masă sau înainte de masă. Deci să ai cât de cât stomacul gol. Așa că am respectat și asta.

Și când am luat Pro V prima dată, eram chiar odihnit, nu consumasem nici cu o zi înainte și nici după alcool. Iar despre alte substanțe, nu mai zic, nu consum deloc. Așa că, din fericire, în afară de scăderea treptată a libidoului a doua zi, și de tot a treia zi, nu am simțit altceva.

Deci reacții adverse Pro V sunt puține, conform cu ceea ce am mai găsit pe net. Iar la mine nu au fost deloc. Pot să declar fericit că Pro V este sigur, la acest capitol. Citește și despre lista de ingrediente în articolul cu prospect Pro V.

Efecte Pro V după administrare

Ca să trecem la concluzii: Pro V te stimulează după ce îl iei. Cred că în 15 minute după ce am luat pastila (prima dată cu ceai de fructe de pădure), mi-a apărut erecția. Dar m-am și grăbit puțin cu soția, în sensul că eram deja dezbrăcați și ne stimulam unul pe altul. Cel puțin vizual, căci și ea își păstrează corpul tânăr, și eu cum pot. Avem un stil de viață sănătos amândoi, facem mișcare și nu suntem fumători. Nu avem probleme medicale în istoric, prin urmare încercăm să ne menținem cât mai mult în forță.

Așa că eu consider că orice reacții adverse Pro V, dacă erau comune, ar fi apărut la mine. Însă, din fericire, se pare că nu sunt și nu au apărut.

Pur și simplu efectul a fost mai slab decât m-am așteptat. Cum spuneam, aveam poftă nebună de sex în prima zi. Dar a doua zi, când am mai luat-o pe nevastă-mea la o tură, mă simțeam ca pe uscat, adică de parcă nu luasem nimic înainte. De-asta m-am cam simțit epuizat după prima ejaculare. Ceea ce cu o noapte înainte nu a fost cazul, am fost pregătit imediat de a doua partidă de sex.

Reacții adverse Pro V – concluzii personale

Eu sunt de părere că poți lua Pro V liniștit. Doar să nu te aștepți la mare lucru, asta-i tot.

În schimb, dacă te știi cu probleme cardiace sau hipertensiune, recomand să îți întrebi medicul înainte să consumi. Eu am scris despre pastile potență pentru cardiaci însă nu înseamnă că informațiile de acolo se aplică fix la tine.

Nu vreau să zic că reacțiile adverse pentru Pro V sunt ceva comun sau cunoscut, însă este, totuși, un energizant. Și atunci nu aș vrea să riști să-ți bată inima prea tare și să îți strice feng shui-ul când faci sex.

Asta-i tot. Și asta cred că ar trebui să facă oricine care se știe cu probleme de acest fel, înainte să ia orice supliment pentru potență.

Alte variante în afară de Pro V

Când vine vorba de reacții adverse, eu acord rating mai mic produselor. Prefer să știu că sunt în siguranță și că iau un produs care să nu-mi afecteze corpul. De aceea, în funcție de acest criteriu și nu numai, am creat un top personal al celor mai bune pastile de potență. Citește-l, vezi ce experiențe am avut și alege de acolo ce ți se potrivește.

Dacă în schimb tu ai avut reacții adverse Pro V după ce ai consumat, lasă-mi un comentariu. E bine să fim cu toții informați, înainte să cumpărăm.

Spor la erecții tari!

2 comentarii la „Ce reacții adverse am avut cu Pro V”

 1. Salut ! Am 50 de ani …nu beau … nu fumez … si sunt destul de sanatos . Mai exact nu am fost niciodata la doctor,,, ca nu am avut nevoie . Reactia adversa pe care am avut-o … in maxim o ora … dja parca imi ardea fata , parca era mai rosie , si ma simteam de parca as fi baut un pahar….ma simteam parca un pic ametit … durerea de cap a venit ulterior.. cand disparea ..cand revenea… si a tinut acea stare de ameteala destul de mult …pana a doua zi …

  Răspunde
  • Salut, Sorin! Felicitări pentru stilul de viață, așa îmi doresc și eu să fiu, am 44 și merg pe un model la fel ca al tău. Probabil reacțiile astea adverse cu Pro V ce le-ai avut sunt din cauză că pastila are o concentrație prea mare de iarba țapului care crește fluxul de sânge prin corp. De aici fața care arde și se înroșește, amețeala și durerea de cap. Toate au legătură cu sistemul circulator, apar când inima pompează u flux mai mare de sânge decât este obișnuită. Pentru a diminua reacțiile astea pe viitor, sugerez fie să încerci un alt produs pentru potență care nu are iarba țapului – de exemplu pasta cu miere uPotent – și să încerci cu jumătate de plic. E mai sigur decât o pastilă pentru că poți reduce cantitatea dacă simți că apar efectele adverse, fiind pastă.
   Și a doua recomandare pe care o am este mai multă mișcare – nu sunt sigur dacă practici un sport – dar mișcarea e esențială ca să îți „obișnuiești” inima cu un flux de sânge crescut treptat. Sper să te fi ajutat! Baftă multă și sănătate!

   Răspunde

Lasă un comentariu