page title icon Reacții adverse Pops pastile pentru potență: ce trebuie să știi

Așa fericit am fost când am găsit pastilele pentru potență Pops, că nevastă-mea nu se mai satură de ele. Pe bună dreptate. A venit totuși momentul să coborâm cu picioaraele pe pământ și să vorbim despre reacții adverse Pops și efectele Pops în organism.

Când am luat Pops prima oară, am cumpărat din farmacie o cutie de 4 capsule, să zic că nu pierd așa mulți bani dacă e țeapă. Dar nu a fost! Conform ratingului dat în recenzia mea la acest produs, a ieșit pe locul 1 în topul celor mai bune pastile de potență ce le-am încercat. Te invit să citești experiența mea în articolul cu păreri Pops. A fost cel mai tare (la propriu) cadou pentru nevastă-mea, de ziua ei.

O să scriu în continuare despre ce am simțit după ce am luat pastila, în ziua respectivă și a doua zi, cât și despre efectele sale asupra organismului meu.

Ingrediente Pops

Pops are doar 4 ingrediente mari și late, în concentrații suficiente cât să producă efectul dorit:

  • Ginseng: foarte rare sunt cazurile în care ginsengul poate afecta sănătatea cuiva. Are, totuși, contraindicații: să nu fie folosit în sarcină și alăptare (ceea ce nu e cazul la bărbați). Să nu suferi de afecțiuni grave cardiovasculare (a se consulta medicul înainte de administrare). Să nu administrezi ginsengul în combinații cu alcool, energizante sau substanțe ce conțin cofeină. Ginsengul este, la rândul său, un energizant natural. În combinații cu alte energizante, îți poți crește ritmul cardiac și chiar tensiunea arterială.
  • Palmier pitic: provine de la fructul plantei numite Serenoa repens. Oferă un boost de testosteron în organism și efectele sale țin chiar și 2 săptămâni. Există multe studii care susțin că ajută la îmbunătățirea performanțelor sexuale la bărbați. Crește libidoul și este bun pentru sănătatea prostatei. Are câteva contraindicații în cazul persoanelor care administrează anticoagulanți și suplimente pe bază de fier.
  • Tribulus Terrestris: e dovedit de secole că-ți crește apetitul sexual, are efect antiinflamator și te ajută să obții erecții de invidiat. Are efect antidepresiv și chiar se folosește în tratarea durerilor de cap. Planta poate fi și consumată ca atare, sau în ceaiuri, prin urmare nu generează reacții adverse Pops pentru organism.
  • Ghimbir: e bun pentru imunitate, pentru circulația sângelui, pentru întărirea organismului. Dar întărește și altceva. Previne dilatarea vaselor de sânge și apariția cheagurilor. Singurele persoane care pot dezvolta reacții adverse la ghimbir sunt diabeticii (poate scădea glicemia). Mai sunt cei care suferă de ulcer sau boli intestinale. Însă, aici vorbim de consumul de ghimbir natural, în cantități mari, nu de consumul unei pastile pentru potență.

Eu, unul, admir modul în care au ales ingredientele băieții ăștia. S-au gândit la combinația perfectă. Efectele adverse sunt anulate între ingrediente, de exemplu ghimbirul poate anula creșterea tensiunii ce o poate provoca ginsengul. E un mix de plante echilibrat, despre care mai poți citi și-n articolul meu despre prospect Pops.

Reacții adverse Pops conform prospect

Am citit pe net recenzii, păreri Pops pe forumuri și orice articole am găsit despre produs. Am găsit că produsul nu are reacții adverse, e complet natural, prin urmare nu are ce să-ți facă atât timp cât nu ai alergii la ingrediente. Până la urmă, de aici apar diverse reacții adverse la produsele pentru potență: de la anumite ingrediente pe care nu le tolerează organismul tău.

Efecte adverse Pops ce le-am simțit eu

Din fericire, nu am simțit nici că m-a durut capul, nici arsuri la stomac sau în capul pieptului. Nu mi-a crescut ritmul cardiac atât de mult (mi l-am monitorizat), și a revenit la normal după ce am ejaculat și m-am liniștit.

La mine efectele erecției tari au apărut la 30 de minute după ce am luat pastila. M-au ținut aproape 24 de ore, în sensul că dimineața am mai luat-o pe nevastă-mea la o tură, deși ne culcasem târziu și făcusem sex de 4 ori înainte. Precizez, dacă nu mă cunoști încă, faptul că am 43 de ani, sunt nefumător, nu am consumat alcool în zilele în care am luat Pops și merg la sală săptămânal. Nu am afecțiuni cardiace sau alte probleme de sănătate, nici nu am fost diagnosticat cu impotență. Am luat Pops la o oră de la ultima masă și am încercat 4 capsule până acum. Poate contează toate lucrurile astea pentru tine, mai ales că dacă citești articolul ăsta cu reacți adverse Pops, cel mai probabil te interesează să cumperi (pentru un prieten, desigur).

Eu am scris și despre Pops versus Viagra, dacă te interesează. Am zis să fac comparația asta pentru cei care nu sunt diagnosticați cu impotență și nu merg la medic înainte. Eu nu sunt medic. Însă, dacă ai mici dificultăți cu erecția sau vrei să performezi chiar dacă suferi de ejaculare precoce, îți recomand Pops. Așa i-aș recomanda și celui mai bun bun prieten. De asemenea, am comparat Pops cu spray-uri pentru ejaculare precoce.

Reacții adverse Pops pe forumuri

Am citit ce au scris alții despre pastilele pentru potență Pops. Unii au zis că n-au avut nimic, s-au simțit super. Ba chiar au lăudat senzația de orgasm pe care au avut-o, faptul că le-a amânat ejacularea. În schimb, sunt alții care au zis că le-a crescut pulsul cardiac, sau le-a crescut temperatura.

Într-adevăr, și eu am simțit o senzație de căldură în organism. Poate era de la circulația sângelui, că mi l-a pus ghimbirul în mișcare. Iar ginsengul, într-adevăr, crește pulsul cardiac, dacă ai o sensibilitate. Sau, dacă ai băut cafea, energizante în ziua respectivă. Depinde cât de sensibil ești tu la substanțele care dau energie. Am o prietenă, de exemplu, care nu bea cafea și nimic care conține cofeină. Chiar și de la o gură mică de cappuccino, inima i-o ia razna. Așadar, depinde de persoană.

Ca reacții adverse de pe forumuri, în general erau puține. Nu am văzut utilizatori care să se plângă efectiv de Pops.

Înlocuitor Pops: există sau nu?

Din punctul meu de vedere, și din experiența mea cu câteva zeci de pastile pentru potență încercate până acum (inclusiv spray-uri, șervețele, geluri, miere pentru potență). Și le-a bătut pe toate. E adevărat că depinde și ce ai nevoie sau ce merge la tine. Dacă erecția ta e brici dar ai probleme doar cu ejacularea, atunci pot să-ți recomand uPotent. Însă, merge să iei și Pops, căci poate întârzia ejacularea prin faptul că îți provoacă o erecție de durată care diminuează senzația de ejaculare.

Sper că te-au ajutat impresiile mele despre reacții adverse Pops. Caută pe net, citește recenziile și convinge-te singur. La mine, cum ziceam, ocupă primul loc în topul celor mai bune pastile potență. Nu te rezuma doar la ce-ți scriu eu aici. Spor la erecții tari!

Lasă un comentariu