page title icon Reacții adverse comune la Performax și ce am simțit eu

Am fost mereu fanul suplimentelor pentru potență sub formă de miere la plic, așa cum e Performax. Sunt super simplu de administrat, le ții în buzunarul interior de la geacă și cum gagică-ta dă semne, pac, ai înghițit plicul și ești gata de acțiune. Însă, te gândești și tu la reacții adverse Performax înainte de administrare?

Eu, unul, am început să mă gândesc la efectele produse de aceste suplimente în corpul meu. După ce am pățit-o cu o serie de reacții adverse Erecta și m-am speriat la reacțiile adverse de la Sex Power, mi-am propus să citesc cu atenție tot ce găsesc pe net despre produsele pe care vreau să le încerc. Așa ajung să scriu despre ele, căci vreau să dau mai departe aceste informații după ce le încerc pe propria piele.

Așa că am luat suplimentul pe bază de miere pentru potență Performax și am analizat cu atenție senzațiile ce le-am avut în corp. Am scris un articol cu păreri despre Performax unde am acordat și un rating. Sper să-ți fie de folos. Azi voi vorbi strict despre reacții adverse Performax atât la alți bărbați, cât și la mine. Ia să vedem ce avem aici.

pareri performax

Reacții adverse Performax – ce am simțit eu

Încă de când am făcut prima dată unboxing la Performax, am avut o părere foarte bună. Mi-a plăcut și site-ul lor, modul de prezentare și gustul este dulce și bun. Parcă aș mai fi luat un plic la prima încercare, căci gustul mi-a plăcut. Recunosc, nu consum dulciuri de regulă, poate și de-asta.

Ce trebuie să știm despre Performax înainte de a cumpăra: este un supliment alimentar pe bază de miere pentru potență, disponibil la plic sau borcan. O porție are 8 sau 10 g și se administrează cu 30 de minute înainte de actul sexual. Nu se ia sub formă de tratament, deși importatorii spun că e ok să consumi o porție pe zi, timp de 10-14 zile, chiar dacă nu faci sex în fiecare zi. Cică ar fi bun și pentru sănătatea ta, deoarece ingredientele Performax sunt într-o mare proporție, naturale. Singura problemă pe care o am este cu conținutul ridicat de zahăr (78,72% dintr-un plic sau borcan este sirop de glucoză, adică zahăr lichid).

Oricum, să zicem că ai toleranță la zahăr și totul e ok. Așa mi-am zis și eu. Și am comandat o cutie de 4 pliculețe Performax, ca să testez produsul. Am zis că dacă funcționează, mai iau. Însă din păcate nu a fost cazul.

La primul pliculeț a fost exact ca la al doilea, iar la al doilea ca la al treilea. Adică gust bun și cam atât. Parcă luasem o linguriță de miere înainte de partida de sex. Bună pentru energie dar nu eficientă pentru potență.

Eu, personal, nu am avut reacții adverse cu Performax. Am luat 4 pliculețe, am respectat prospectul și le-am luat la distanță de 24, respectiv 48 de ore. În afară de gustul ok, singurul efect la mine a fost că m-am recuperat destul de repede pentru a doua partidă. Știi, la cei aproape 42 de ani ai mei, mai greu cu recuperarea fizică. Însă, mă simțeam ca și cum aș fi băut un capuccino, adică ușor energizat. Nu am simțit nimic a doua zi, în corpul meu, spre deosebire de alte suplimente pentru potență ce le-am mai luat.

Erau puține informații pe prospect cu privire la contraindicații, despre ele vorbesc mai jos, însă totul depinde de organismul fiecăruia.

Efecte adverse comune Performax de pe forumuri

Am căutat pe net ce zic bărbații care au luat Performax. Din păcate, nu am prieteni care să-l fi luat ca să-i întreb, ai mei sunt mai mult pe pastile. Așa că din câte am găsit online, sunt unii care zic că au avut reacții adverse Performax pe forumuri precum: dureri de cap, palpitații, puls crescut (cred că și tensiune), arsuri la stomac la câteva ore de la administrare.

Cum ziceam, depinde de toleranțele fiecăruia, respectiv de ce alte substanțe a mai consumat. Dacă spre exemplu au mâncat mai multe dulciuri sau ai băut cafele, energizante sau cola în ziua în care ai luat Performax, atunci e normal să ți-o ia inima la trap. Asta pentru că un plic de 10 g de Performax are efect energizant, mai ales de la zahărul pe care îl conține. Totuși, să vedem ce zice pe prospect despre contraindicații.

Contraindicații Performax conform prospectului

Puține informații avem aici, ca și cum este complet inofensiv acest produs. Pe prospect scrie că nu sunt reacții adverse la Performax, însă că nu este recomandat persoanelor cu boli cardiace, diabet sau hipertensiune. Scrie că dacă ești diagnosticat cu una din aceste probleme, să consulți medicul înainte de administrare.

Performax nu creează dependență. O altă contraindicație este să nu iei mai mult de o porție de 8 g la 24 de ore. Aici eu am o problemă: un plic conține 10 g, prin urmare ce faci? Lași 2 g pentru mai târziu? Eu mi-am zis că nu e mare diferență și am luat câte un plic întreg de fiecare dată. Tot aia am simțit. Așa că, atât timp cât nu ai probleme cu dulciurile, e ok să iei un plic întreg. Singura poveste e să nu iei mai multe într-o zi, că riști să ți-o ia inima la trap și să ajungi probabil să faci ture în jurul patului, în loc să le faci în pat.

Cam atât am găsit despre contraindicații Performax. Cât despre alte aspecte tehnice cu privire la produs, te invit să citești și materialul meu despre prospectul Performax.

Cu ce putem înlocui Performax

Eu, unul, prefer produsele pe bază de miere pentru potență la plic, că sunt foarte ușor de administrat. Când iau pastile, parcă simt că îmi stau uneori în gât, asta că nu-s obișnuit de felul meu cu pastilele. Oricum, sunt foarte atent la ingrediente înainte să comand un supliment pentru potență, și uneori trec cu vederea când văd că au zahăr, așa cum am făcut la Performax. Nu aș fi avut o problemă cu asta dacă funcționa. Însă, cum nu a mers, nu mai cumpăr.

Din fericire, am găsit un înlocuitor pentru Performax mai eficient. Se numește uPotent și este tot miere pentru potență, la plic sau la borcan. Sunt multe asemănări între aceste două produse, însă diferența principală este la ingrediente: în loc de zahăr, băieții ăia chiar au crescut cantitatea de ingrediente eficiente pentru potență. Și de-asta la mine a mers, atât la erecție cât și la întârzierea ejaculării. Citește mai multe în articolul meu cu păreri despre uPotent.

Dacă vrei să încerci și altceva în afară de miere la plic și ești mai mult adeptul pastilelor, am și câteva variante pentru tine. Am un top personal cu cele mai bune pastile pentru potență pe care îl poți citi și care sper să te ajute.

Spor la pat!

Lasă un comentariu