page title icon Reacții adverse Natural Potent de care trebuie să știi

N-am avut mereu un apetit sexual ridicat și nici o erecție grozavă. De-asta am luat mai multe suplimente pentru potență și am scris recenzii despre ele. Astăzi a venit timpul să scriu despre reacții adverse Natural Potent – ce am simțit eu dar și ce am găsit pe forumuri.

Natural Potent e un supliment chinezesc pentru potență la bărbați, despre care se spune că te ajută să obții erecții tari și să ejaculezi mai greu. E produs de către Shanghai Dah Chong Children`s Food Factory Co Ltd, din ingrediente naturale, și se găsește sub formă de fiole cu 10 ml de lichid care se consumă pe cale orală.

Există și Natural Potent spray pentru potență, însă nu sunt așa multe păreri despre el pe net. Eu, personal, nu aș recomanda și nici nu am folosit.

Pe prospect Natural Potent fiole nu sunt trecute reacții adverse. Dacă vrei să te convingi, citește mai multe detalii în articolul meu cu prospect Natural Potent – am scris acolo tot ce am putut găsi, inclusiv lista completă de ingrediente și contraindicații.

Eu am luat Natural Potent din pură curiozitate. Să văd dacă-i mai bun decât Tianli, pentru că, în fond, e aceeași Mărie cu (aproape) aceeași pălărie.

Reacții adverse Natural Potent conform prospect

Așa cum spuneam, pe prospect nu sunt trecute reacții adverse, însă sunt câteva contraindicații. Fiind alcătuit din ingrediente naturale (după cum îi spune și numele), nu prea are ingrediente care să-ți dea reacții adverse dacă iei Natural Potent. Însă, ține cont că fiecare fiolă are 10 g, din care: 4,8 g este apă, iar 2,2 g este sucroză, adică zaharoză. Prin urmare, restul de 3 g rămase este format din ingredientele de pe prospect, ceea ce este o cantitate relativ mică să aibă vreun efect – atât bun cât și advers.

Oricum, din ce am văzut pe lista de ingrediente, primul din listă, Epimedium Grandiflorum (Iarba Țapului) este cel mai puternic. Acesta poate provoca reacții adverse Natural Potent precum greață, scăderea funcției tiroidiene, arsuri în capul pieptului.

Asta este pentru că se ia pe stomacul gol, sau cel puțin cu 1-2 ore de la ultima masă, așa cum se iau majoritatea suplimentelor pentru potență. De asemenea, din lista de contraindicații Natural Potent, avem:

  • se administrează doar cu aprobarea medicului de către persoanele cu hipertensiune și boli de inimă.
  • nu este indicată administrarea împreună cu băuturile alcoolice.
  • nu este indicat consumul de către persoanele care au sub 18 ani.

Destul de sărac prospectul în reacții adverse ce le poate avea Natural Potent, dacă mă-ntrebi pe mine.

Efecte adverse Natural Potent sau ce am simțit eu

Experiența mea cu Natural Potent a fost seacă. Am scris despre ea în articolul cu păreri Natural Potent fiole și spray. Să definesc „seacă”? Ok, a fost și n-a prea fost. Adică nu am simțit nimic. A fost ca o apă de ploaie, fără efect la mine. M-am „jucat” cu nevastă-mea vreo 20 de minute până să ejaculez și apoi să mă ia somnul.

Aici am și răspuns la întrebarea după cât timp își face efectul Natural Potent. Ideea e să nu te grăbești, să ai măcar o oră răbdare după ce îl iei. La mine cam în 2 ore și-a făcut efectul.

Așa a fost la primele fiole Natural Potent. Cred că una a funcționat, în sensul că am făcut sex mai mult ca de obicei (adică mai mult ca atunci când nu iau pastile potență). Însă, a fost ca la ruleta rusească, doar cu un singur glonț pe țeavă.

Și apropo de țeavă, știi ce rimează cu țeavă? Țeapă. Zici că e-un produs contrafăcut, pe care l-au „lungit” cu apă.

În ceea ce privește reacțiile adverse, a fost fix cum am povestit în articolul cu efecte adverse Tianli. Adică am avut arsuri ușoare în capul pieptului, precum și dureri de cap. Într-o zi am avut chiar și o migrenă, de a trebuit să mă culc (iar eu nu dorm la amiază)! Cam multe reacții adverse Natural Potent, pentru un produs „natural”, nu?

Natural Potent preț în farmacii

Vrei să cumperi Natural Potent în farmacie? Recomand un site avizat, cunoscut, nu o farmacie-fantomă. Nu se ia cu rețetă, așa că mulți își permit să vândă produsul ăsta. Dar există site-ul oficial care distribuie în România, tianli-naturalpotent.ro de unde poți comanda mai multe produse de la același producător.

Cauți Natural Potent fiole preț? Una peste alta, de ce să dai 80 lei sau cât este pe 6 fiole, dacă ai reacții adverse și nici nu-ți fac nimic? Nu vreau să fiu rău, dar la mine așa a fost. Dacă tu vrei să experimentezi de 80 lei, poate ai noroc. Poate la tine funcționează și chiar te revigorează, îți dă energia necesară să faci sex de mai multe ori și să-ți controlezi ejacularea. Chiar sper să ai noroc!

Înlocuitor Natural Potent: ce produs îți recomand

Eu n-am noroc la pastile de potență, se pare că nici la fiole. Dar măcar asta înseamnă că am noroc pe alte planuri – cum ar fi dragoste, carieră. Acolo-s mulțumit de ce am, dar la nivel de pastile, serios, n-am găsit ceva care să mă dea pe spate.

Însă, am făcut totuși un top cu cele mai bune pastile pentru potență, unde nu am inclus numai pastile, ci și miere pentru potență. Aruncă o privire acolo și convinge-te că ai șanse (destul de mari) să găsești produse mai bune decât Natural Potent, și chiar decât Tianli. Căci, în fond, are balta pește.

2 comentarii la „Reacții adverse Natural Potent de care trebuie să știi”

    • Bună ziua! Vă rog să consultați medicul înainte. Teoretic, eu vă pot spune că dacă aveți un Parkinson ușor, puteți lua Natural Potent dar eventual într-o cantitate mai mică, o jumătate de fiolă. Însă, practic, nu pot să îmi asum vina dacă vă afectează negativ. De aceea, dacă aveți un medic care vă cunoaște istoricul, sugerez să îl întrebați pe el. Este cel mai sigur așa. Multă sănătate vă doresc!

      Răspunde

Lasă un comentariu