page title icon Reacții adverse Maraton Forte

Cauți reacții adverse pentru Maraton Forte? Eu cred că-ți pot da o părere sinceră despre aceste pastile pentru potență. Nu sunt vreun expert, dar am luat recent Maraton Forte și îți pot spune ce efect a avut.

Am luat Maraton Forte recent. Fără să mă interesez ce părere au alți bărbați care l-au încercat. Am făcut asta pentru că știam că e bun. Mai luasem și acum ceva ani și, din ce îmi aduceam eu aminte, funcționa bine pentru potență.

Între timp, am scris pe blog un articol despre păreri Maraton Forte. Tot așa, păreri inspirate din propria experiență pe care am avut-o.

Și am zis că ar fi bine ca acum să-ți vorbesc, pe larg, despre reacțiile adverse.

Administrare Maraton Forte

Ce-mi plăcea la Maraton Forte e că puteam să iau o pastilă, sau două, și să stau liniștit. Adică, 24 de ore avea efect și puteai face sex oricând în această perioadă. Nu trebuia să ai un plan cu administrare fix înainte de partidă, așa cum se întâmplă, de exemplu, cu fiolele pentru potență Tianli.

reactii-adverse-maraton-forte

Dacă citești prospectul Maraton Forte cam asta înveți. Că pastilele garantează efectul pentru o perioadă îndelungată. Un fel de efect prelungit.

Doar că, de această dată nu a funcționat. Am simțit că am fost mințit de prospect și de garanțiile Maraton Forte. Cam cum am simțit că Natural Potent e o mare făcătură.

Păreri Maraton Forte

Că te uiți pe site-urile farmaciilor, pe forumuri sau oriunde în altă parte pe net, o să vezi cam aceleași păreri pentru Maraton Forte:

 • Înainte era bun – așa prin 2014;
 • Acum nu garantează potență maximă;
 • Nu te ajută să controlezi ejacularea;
 • Nu garantează erecție tare pe toată durata partidei de sex;
 • Nu are efect prelungit;
 • Are reacții adverse nasoale.

Stai liniștit, nu trebuie să mă crezi pe cuvânt. E suficient să cauți și tu pe net păreri despre Maraton Forte. Și o să vezi, cu ochii tăi, despre ce este vorba. După cum ți-am spus, ai multe surse pe care le poți verifica.

Să nu uit, dacă vrei alternative, vezi ce reacții adverse sunt la Tianli.

Reacții adverse Maraton Forte

Eu iau pastile de potență ca să nu stau cu frică atunci când fac sex. Frică că ejaculez prea repede, că nu mi se scoală atunci când trebuie, că nu mențin erecția suficient de mult sau că nu am potență maximă.

Așa că, aștept de la pastilele de potență să îmi rezolve problemele. Și vreau ca asta să se întâmple fără să-mi fie rău după. Să mor doar pentru că am vrut să fac sex liniștit și să mă bucur de viață. Nu mă joc cu sănătatea mea.

Acum, reacțiile mele adverse cu Maraton Forte au fost:

 • Durere puternică de cap după administrare;
 • Migrene care au persistat până când m-am pus la somn – măcar știu ce persistă după ce iei Maraton Forte și nu e vorba de erecție;
 • Dureri lombare și dureri de mușchi;

Bun, asta am simțit eu după ce am luat Maraton Forte. 

Cam aceleași reacții și efecte adverse sunt împărtășite însă și de alți bărbați. Din nou, găsești păreri pro și contra pe net, pe diverse site-uri. 

Dacă vrei o listă cu ele, scrie-mi. Tot așa, lasă-mi un mesaj și o să te ajut dacă vrei să iei pastile de potență bune. Stai liniștit, tot ce vorbim rămâne între noi.

Între timp, citește și topul meu cu cele mai bune pastile pentru potență.

2 comentarii la „Reacții adverse Maraton Forte”

 1. Salut,
  Sunt Dan,ori de cate ori folosesc MF vomit,cred ca imi creste aciditatea in stomac,si daca iau pe stomacul gol,indiferent un pahar apa minerala sau un pahar cu suc de fructe,problema e aceasi,cam dupa vreo 5-6 ore de la administrare.Ce pastile recomanzi,am 53 de ani,fumator,probleme cu erectia.
  Multumesc pentru intelegere.

  Răspunde
  • Salut, Dan. Eu n-am avut reacții așa ca tine, dar probabil se întâmplă de la faptul că iei pastila pe stomacul gol și că durează mult până mănânci ceva după administrare. Poți încerca să iei pastilele după masă, deși o să se cam ducă din efectele bune pentru erecție.

   Eu ți-aș recomanda Pops, tot pastile pentru potență din ingrediente naturale. E mai ok decât Maraton pentru că-și face efectul mult mai repede, nu mai aștepți mult timp de la administrare. Sau, dacă vrei să încerci și altceva, uPotent e bun, doar că nu-i pastilă, ci miere pentru potență. Tot așa, din ingrediente naturale. Eu nu am avut reacții adverse de la ele și au funcționat de fiecare dată.

   Altfel, spor în toate și aștept să-mi spui cum a fost!

   Răspunde

Lasă un comentariu