page title icon Reacții și efecte adverse după ce am luat Herbal V

Dacă tot am scris un articol cu păreri Herbal V, am zis că e momentul să vin în completarea lui. Știu că dacă iei pastile pentru potență te interesează nu doar ce cred alții despre ele. Ci și ce efecte adverse ai putea să ai după ce le administrezi.

Eu am luat Herbal V. Nu o dată, ci de mai multe ori. Am vrut ceva mai bun decât Maraton Forte sau Tianli Fiole. Oricum, îmi place să testez, să văd ce funcționează bine și ce nu. Și dacă tot fac asta, eu zic că pot să te ajut și pe tine cu câteva sfaturi.

Cum a funcționat Herbal V pentru mine ți-am explicat în articolul cu părerile. La fel am făcut și când ți-am zis ce am găsit în ceea ce privește părerile despre Natural Potent, Power V8, Proxel sau Sex Power.

Nu o să insist, așadar, pe faptul că am avut ceva de furcă cu potența după administrarea Herbal V. Dar, o să-ți spun care au fost reacțiile sau efectele adverse pe care le-am simțit eu.

Administrare Herbal V

Herbal V se ia similar cu multe alte pastile și suplimente pentru potența la bărbați. Pe prospect scrie să iei pastila cu cel puțin o jumătate de oră înainte de sex.

pareri-forum-herbal-v

Eu zic să o iei cu ceva mai mult timp înainte. Altfel, nu își face efectul și te trezești că nu prea ai potența aia maximă și că trebuie să tragi de timp. Și e nasol să tragi de timp când, de fapt, fata trage de tine spre pat.

Așa că, administrează Herbal V cu cel puțin o oră înainte de partidă. Da, știu, fă-ți un plan. E aiurea, dar așa funcționează în acest caz. Cam cum se întâmplă și cu Tianli sau Maraton Forte.

Dacă vrei ceva super rapid, ceva care se ia fără apă, încearcă mierea pentru potență uPotent. Pe mine nu m-a dezamăgit niciodată.

Reacții adverse Herbal V

Eu am luat Herbal V de vreo 3 ori. Prima dată, conform prospectului, cu o jumătate de oră înainte de sex. Și nu a mers.

Am zis să-i mai acord o șansă. Chiar dacă nu a funcționat, n-am avut nicio reacție adversă și, oricum, la al doilea număr a fost mai bine. Parcă s-a simțit efectul.

A doua oară, am luat Herbal V cu vreo 2 ore înainte de sex. Pe stomacul gol și fără să mai mănânc până după partidă. Și a fost mai bine cu potența. Cu controlul ejaculării, nu; n-am simțit nicio diferență notabilă.

Doar că, de data asta, cum am luat pastila pentru potență pe nemâncate, m-a durut stomacul. Mi-a trecut după ce am reușit să bag ceva în gură, dar oricum, nu-mi plac arsurile la stomac.

A treia oară am luat Herbal V de nevoie. Nu mai aveam nimic pentru potență în casă și am luat rapid o pastilă de Herbal V. Nu are rost să-ți mai descriu experiența pentru că nu s-a schimbat nimic. Doar că, de data asta m-a durut capul. Și m-a ținut durerea până m-am pus la somn.

Așa că, reacțiile și efectele adverse cu Herbal V sunt puține. La mine au apărut doar când am luat suplimentul pe stomacul gol. Doar că și efectele sunt la fel de limitate. Dacă vrei ceva bun pentru potență, mai bine cauți în altă parte.

Dacă vrei să citești mai multe despre ingredientele acestor capsule și despre administrare, intră pe articolul cu prospect Herbal V.

Ceva mai bun decât Herbal V

Mai bun decât Herbal V? uPotent pe mine nu m-a dezamăgit niciodată. E un produs nou și bun.

Mai poți lua Tianli Fiole și Maraton Forte. Dar, Tianli se administrează greu – e fiola aia super mare. Și Maraton Forte, după noua formulă, nu prea mai dă nici el rezultate cum o făcea în trecut. Am făcut un top cu cele mai bune pastile pentru potență; așa că, ai acolo mai multe detalii. Dacă ai luat și tu Herbal V spune-mi ce ai simțit, dacă te-a ajutat și dacă l-ai recomanda.

Lasă un comentariu