page title icon Ce reacții adverse am avut după ce am luat Erecta

Dacă ești în căutarea unor senzații tari dar vrei să știi dacă poți avea reacții adverse cu Erecta, ai ajuns unde trebuie. Am dat și eu căutare pe net despre reacții adverse Erecta sau contraindicații și nu prea am găsit informații. Așa că am cumpărat o cutie de 4 capsule și am încercat 2 dintre ele.

Și vreau să-ți descriu experiența mea cu pastilele pentru potență Erecta.

Înainte să citești mai departe, să știi că am făcut un top personal cu cele mai bune pastile pentru potență. Dacă te interesează, poți să sari direct la finalul articolului.

Bun, acum putem merge mai departe. Știu că tu vrei să știi totul despre efecte secundare de la Erecta sau reacții adverse Erecta, dar hai să luăm informațiile pe rând căci mai sunt lucruri de zis până ajungem acolo.

Despre administrare Erecta și contraindicații

Produsul se administrează ușor dar are câteva „instrucțiuni” și aici m-a pierdut puțin: trebuie luat pe stomacul gol sau la 3-4 ore de la ultima masă. Se ia cu o oră înaintea partidei de sex și se recomandă cel mult o pastilă în interval de 24 de ore.

Pastilele Erecta nu sunt recomandate bărbaților care suferă de hipertensiune, afecțiuni hepatice sau neurologice sau afecțiuni cardiace grave. De asemenea, nu se recomandă să fie consumate cu alcool sau sub influența alcoolului pentru că ar dăuna experienței și efectelor.

Înainte să citești despre reacții adverse Erecta sau alte efecte mai mult sau mai puțin plăcute, dacă vrei să afli mai multe despre produs și experiența mea, citește și păreri Erecta – ce am simțit când am luat.

Reacții adverse Erecta

Când am luat Erecta am respectat mereu prospectul – am luat doar cu apă, cu o oră înaintea sexului. Și erecția a apărut într-adevăr la acel interval, dar am simțit pentru puțin timp penisul mai tare ca de obicei. Dar în niciun caz nu m-a ținut 4 ore, cred că m-a ținut cel mult două ore.

Energie am avut, dar nu știu dacă pentru sex sau nu. Un lucru e sigur: în seara când am luat prima pastilă, am adormit foarte greu. Era deja târziu și nu am mai mâncat – pentru că spunea pe prospect că nu trebuie să mănânc nimic timp de o oră după ce am luat Erecta. Și simțeam o senzație de disconfort în stomac, plus bătăi puternice de inimă.

Eu nu mă știu cu probleme cardiace, fac sport și fac analizele la fiecare 6 luni. Sunt sănătos tun. Nu fumez, beau doar la ocazii. Așa că nu înțeleg de unde au venit senzațiile astea. Nu le-am asociat neapărat cu pastila Erecta ci și cu faptul că nu am putut mânca vreo 6-7 ore, iar energia consumată pentru sex mi-a accentuat pofta de mâncare.

Reacții adverse Erecta am avut și a doua zi. Stomacul m-a durut chiar și după ce am mâncat și am simțit disconfort și dureri toată ziua. Așa că am făcut pauză și de Erecta și de sex în ziua respectivă.

A treia zi, am zis să repet experiența și din nou, respectând prospectul, am luat o pastilă de Erecta. Nevastă-mea s-a bucurat, eu mai puțin. Cred că n-am închis un ochi toată noaptea. M-am uitat pe pereți. De dimineață nu mă mai durea stomacul, dar eram extenuat. Așa că am asociat toată energia asta cu pastila Erecta.

Reacții adverse Erecta – un rezumat:

  • creșterea bătăilor inimii și a pulsului,
  • creșterea nivelului de energie – ca după cafea,
  • dureri de stomac în ziua respectivă cauzate de „înfometare”,
  • dureri de stomac a doua zi,
  • oboseală a doua zi.

Ce recomand în afară de Erecta

Așa cum ai putut vedea, am pățit-o de ambele dăți când am luat Erecta. Așa că mi-am zis să nu mai iau. Cu sexul a fost cum a fost – despre asta vorbesc mai multe în articolul cu păreri Erecta.

Dar prin reacțiile adverse nu aș vrea să mai trec. Nu știu despre organismul altora, dar eu consider că duc o viață sănătoasă, cu mișcare regulată și un regim alimentar echilibrat. Pentru cei 40 de ani ai mei sunt sănătos tun. Totuși, Erecta nu a fost o experiență plăcută și de-asta mi-am propus să nu mai risc. Așa că îți recomand să vizitezi topul meu cu cele mai bune pastile pentru potență. 100% testate și cu reacții adverse minime.

Tu ai avut alte reacții adverse de la Erecta? Dacă da, povestește-ne în comentarii.

Lasă un comentariu