page title icon Proxel Potent vs uPotent. Ce e mai bun pentru control ejaculare

Cauți soluții pentru controlul ejaculării precoce? Ai ajuns la Proxel Potent vs uPotent și vrei să știi ce supliment e mai bun. Hai să aflăm împreună, să le luăm pas cu pas.

Eu am luat și unul, și pe celălalt. Dar înainte de a ajunge la comparația între ele, să-ți zic de ce am luat. Nu am fost diagnosticat cu impotență sau disfuncții erectile. Pur și simplu, de la o vreme, nu mai eram eu mulțumit de performanțele mele. Oboseam repede după sex, nu reușeam să fac sex de mai multe ori pe noapte. Nevastă-mea credea că nu mai sunt atras de ea, dar nu era asta problema.

Am dat vina pe oboseală, pe prea multă cafea, pe stresul de la muncă sau chiar pe vârstă (acum, la 44 de ani, nu mai e ca la 30). Și am căutat soluții, am luat mai multe pastile sau miere pentru potență, și am ajuns să fac comparația asta între Proxel Potent vs uPotent.

Oricum, să știi că la final o să-ți recomand un top cu produse bune pentru erecție și control ejaculare, și ai să vezi că unul din aceste două produse menționate face parte din el. Nu-ți zic care, te las să descoperi singur (link la final de articol).

Proxel Potent vs uPotent: ce face fiecare? Administrare

Proxel Potent este, de fapt, 2 în 1:

  • capsulele Proxel sunt pentru sănătatea prostatei,
  • capsulele Potent sunt pentru îmbunătățirea vieții sexuale la bărbați.

În cutie există 4 blistere cu câte 15 capsule. De-asta o cutie are în total 60 de pastile, 30 Proxel și 30 Potent. Recomandarea producătorului este să se ia câte o capsulă pe zi din fiecare, în timpul mesei, cu un pahar cu apă.

Produsul este naturist, se ia ca tratament timp de 30 de zile și nu are efect imediat. Este un supliment alimentar produs de Naturapharma, în Spania. Este firma care face și Cicatridina și Urimil. Este singurul produs care este și pentru potență de la ei. Deși nu contest calitatea, este o nișă nouă pentru ei și o tratează foarte soft. Și când vine vorba de erecție, nu putem fi soft, nu-i așa?

Iată că am scris și eu păreri Proxel Potent și am detaliat aici prospectul Proxel Potent. Ca să-ți faci o idee despre și mai multe diferențe față de alte suplimente pentru potență.

uPotent este produs în Turcia și importat în România de către o companie cu experiență pe piață în domeniul produselor pentru potență. Are deja câțiva ani de când există și multe recenzii bune la activ. Este sub formă de miere pentru potență și vine la plic sau la borcan. Majoritatea utilizatorilor, din câte am citit, preferă varianta la plic pentru a o lua cu ei la întâlniri.

Aici e punctul sensibil: uPotent nu se ia ca tratament, ci la nevoie. Cu 30 de minute înainte de sex, dai plicul pe gât și ești gata de acțiune. Asta promovează și asta face produsul.

Ingredientele sale sunt mai mult orientate atât pe controlul ejaculării, cât și pe potență. Însă face asta în mod natural. La mine a mers, uite aici am detaliat câteva păreri uPotent. M-a impresionat plăcut că prima dată când am făcut sex cu ajutorul acestui produs, am dus-o până la 40 de minute. Cu mici pauze, dar nu ceva semnificativ. Am reușit să îmi controlez ejacularea de două ori mai mult ca în zilele mele bune când nu luam suplimente pentru potență.

Asta mi-a dat speranțe cu acest produs. Ca să afli mai multe, citește și prospectul uPotent.

Diferențe principale: efecte și reacții adverse

Ca să-ți zic în mod direct ce am pe suflet: cu Proxel Potent nu am simțit nimic semnificativ. După aproape 2 săptămâni de luat pastilele zilnic, am avut erecții ceva mai tari ca de obicei. Cumva, mai mult la libido mi-a umblat, însă pe control ejaculare, absolut nimic.

Am tras imediat concluzia că Proxel Potent este mai mult un supliment alimentar destinat prevenirii anumitor probleme, nu cu efect imediat. Nu am simțit nimic de la el, însă nu am probleme cu prostata, nu am avut nici înainte.

Referitor la uPotent, am luat cu așteptarea să o duc mai mult în pat. Și asta am reușit. Am putut să-mi controlez ejacularea, în special datorită erecției tari care persista. Nu mi s-a culcat între partide, doar mi-am tras sufletul și am sărit pe nevastă-mea pentru tura a doua. Asta nu îmi ieșea când foloseam Proxel Potent.

Reacții Proxel Potent vs uPotent

Din punct de vedere al reacțiilor adverse, Proxel Potent vs uPotent, să știi că n-am avut nimic cu vreunul dintre produse. Uite, citește aici reacții adverse uPotent să vezi ce am simțit. Partea faină e că, fiind miere pentru potență, mi-a dat un boost de energie ca și cum aș fi băut o cafea pentru sex.

Știi senzația aia când ai mult de lucru și n-ai chef, apoi iei ceva energizant și bagi un sprint de nici ție nu-ți vine să crezi că-ți iese? Așa a fost la mine cu uPotent pentru sex. În schimb, cu Proxel Potent, efectul pentru erecție a fost lent, dar la capitolul ejaculare precoce, nu am avut nicio îmbunătățire. Însă, din fericire, nu mi-a provocat nici Proxel Potent reacții adverse.

Performanță Proxel Potent vs uPotent. Ce altceva recomand

Per total, ține minte un lucru: Proxel Potent îl iei preventiv. Dacă vrei să ai o prostată sănătoasă, respectiv să îți menții performanțele în pat. Nu simți nimic pe moment, nici nu îți dai seama de ceva dacă faci sex după fiecare pastilă. Însă, ai o ușoară senzație că ți-a crescut libidoul. Asta e cam tot.

uPotent îl iei la nevoie. Cu 20-30 de minute înainte de sex. Nu sunt alte recomandări speciale, pur și simplu ieși cu o fată în oraș? Mergi la un chef unde speri să înscrii? Ajungi acasă și vrei să-ți impresionezi nevasta? Un plic de uPotent e de ajuns. E suficient să iei un plic la 2-3 zile, că încă mai simți efectele.

Vrei să citești și alte comparații cu uPotent? Alege din listă:

Am promis un top…

Și mă țin de cuvânt. Dar te las pe tine să descoperi care din cele două produse face parte din topul meu cu cele mai bune pastile pentru potență. Apasă acolo și află rezultatul. Probabil bănuiești deja, dar să știi că am luat în calcul mai multe criterii: efectul sigur, lipsa reacțiilor adverse, lipsa unui pericol pentru sănătate.

Hai noroc și la mai mare!

Lasă un comentariu