page title icon Prospect X-Pill și administrarea pastilei de potență

Am luat X-Pill cu mare încredere, pentru că avusesem experiențe decente cu Herbal V și Pro V. În spate e același producător, fabrica SICHUAN WEILONG PHARMACEUTICAL CO. LTD din China. Iată ce am simțit și câteva detalii de reținut de pe prospect X-Pill.

Păreri X-Pill sunt puține online, de-asta mi-am permis să scriu eu una. A fost un rezumat al experienței mele cu pastila de potență. Pe scurt, nu m-a dat pe spate, erecția a fost destul de tare dar senzația de ejaculare nu mi-a amânat-o.

Am avut, în schimb, multă energie care m-a ținut toată noaptea, asta apropo de reacții adverse X-Pill. Dacă nu mi se întâmpla asta, nu mă apucam să caut alternative pentru această pastilă. Noroc că am cumpărat doar una, de pe eMag, în loc să iau un set de 4.

Pentru că vreau să fie cât mai multă lume familiarizată cu informațiile de pe prospect X-Pill, am scris acest articol pentru cei încă indeciși dacă să cumpere sau nu.

Prospect X-Pill: când se ia și ce efecte are

În acest articol voi fi obiectiv și povestesc despre ce scrie în prospectul X-Pill, nu despre ce am simțit eu.

Așadar, X-Pill este o pastilă pentru potența la bărbați de 550 mg care se comercializează în principalele farmacii și magazine naturiste din România. Vine sub formă de capsule la cutie, cea mai mică fiind cutia de o capsulă.

Pastila se ia la nevoie, cu 30 de minute înaintea actului sexual. Are efect rapid și, conform prospect X-Pill, durează până la 72 de ore. Asta înseamnă că vei fi mai sensibil la orice stimul sexual într-un interval de 72 de ore de la administrarea pastilei.

Conform prospect, administrarea X-Pill se face pe stomacul gol, la cel puțin 2 ore de la ultima masă. Când ai nevoie să o iei? Când vrei mai mult de la viața ta sexuală, precum:

 • erecții puternice, multiple și de durată,
 • amânarea ejaculării precoce,
 • creșterea nivelului de testosteron și a excitației sexuale,
 • creșterea libidoului masculin (are efect afrodiziac puternic),
 • creșterea volumului de spermă eliminată la ejaculare și a calității acesteia,
 • concentrarea energiei sexuale în jurul activității și conservarea ei strict pentru momentele intime, pentru a evita situațiile neplăcute.

Administrarea X-Pill se face pe cale orală, cu jumătate de oră înaintea actului sexual, cu un pahar cu apă sau lapte.

Ingrediente X-Pill conform prospect

Conform prospectului, lista de ingrediente X-Pill este următoarea:

 • Extracte din Epimedium Brevicornum – stimulator natural al libidoului, permite instalarea unui flux sanguin mai mare în penis și tratează disfuncțiile erectile.
 • Panax Ginseng – previne starea de slăbiciune generală, oferă energie organismului, îmbunătățește fluxul sanguin atât la creier cât și înspre penis, crește cantitatea spermei.
 • Rhodiola Rosea – favorizează echilibrul hormonal, este bun pentru sistemul imunitar, previne sau reduce procesele maligne din organism.
 • Cinnamomum Zeylancium – este scorțișoara pe care o știm cu toții, care acționează ca stimulent pentru secreția de insulină, păstrarea glicemiei în parametri optimi și sporește interiorul mușchilor striați.

Efecte adverse X-Pill și contraindicații

Ținând cont de lista de ingrediente de mai sus, vedem un mare avantaj. Faptul că pastila are 550 mg și doar 4 ingrediente înseamnă concentrație mare din fiecare, prin urmare un efect sporit.

Având în vedere lista de ingrediente naturale de mai sus, teoretic nimic nu poate să meargă greșit. De aceea am văzut aici o mare asemănare cu pastilele Pops, care au tot 4 ingrediente. Citește aici prospect Pops să afli care sunt acelea.

Însă, ce mi se pare greșit la X-Pill este faptul că ingredientele sunt toate, practic, booster de energie și stimulator al circulației sângelui. Așa-mi explic faptul că la mine, mi-a luat-o inima razna. Așa se întâmplă la multe alte suplimente pentru potență, însă problema e că la mine a ținut aproape toată noaptea. De-asta nici nu am putut dormi după ce am luat pastila.

Conform prospect X-Pill, contraindicațiile sunt:

 • se recomandă evitarea consumului de alcool în exces în ziua administrării pastilei,
 • se recomandă evitarea pastilei de către persoanele cu afecțiuni cardiace.

În rest, pe prospect scrie clar că nu produce reacții adverse. De asemenea, este un produs avizat de Ministerul Sănătății și Institutul de BioResurse Alimentare.

Preț X-Pill în farmacii

Eu am cumpărat o pastilă X-Pill cu 35 lei. Însă, am observat că pe anumite site-uri prețul pentru cutia cu o capsulă ajunge la 25 lei.

Pentru a beneficia de un preț mai bun, poți lua de pe site-ul importatorului, x-pills.ro. Cu cât iei mai multe capsule cu atât prețul scade. De exemplu, aici 4 pastile sunt 79 lei, 8 pastile sunt 129 lei și tot așa.

Eu îți recomand să cumperi X-Pill de pe site-uri avizate, de exemplu site-urile farmaciilor cunoscute.

Ce altceva să iei în afară de X-Pill

Dacă totuși vrei să încerci altceva în afară de X-Pill, care se ia tot la nevoie și nu are efecte adverse, îți recomand să arunci o privire peste topul meu cu cele mai eficiente pastile pentru potență. Eu am testat toate produsele de acolo și mi-au făcut viața sexuală mai frumoasă.

Sunt subiectiv când scriu că nu voi mai cumpăra X-Pill după experiența cu inima și pulsul crescut. Nu am găsit pe net prea multe recenzii, însă nu mă știu cu probleme cardiace, plus că am un stil de viață sănătos. Dar nu am mai întâlnit pastilă care să-mi dea atât de tare pulsul peste cap.

Așa că aș înlocui întotdeauna X-Pill cu Pops când aș avea ocazia, dar sunt și alte pastile în topul meu care îmi satisfac nevoile. Sper că te-am ajutat!

Lasă un comentariu