page title icon Prospect Ultra Potent: ca să știi pe ce dai banii

E bine să citești ce scrie pe prospect Ultra Potent înainte să cumperi aceste pastile pentru tratarea impotenței funcționale și a problemelor cu ejacularea. Eu, unul, am citit peste tot detalii, inclusiv recenzii și ingrediente.

Așa că pe mine m-a convins tot ce am citit și am cumpărat produsul. UP vine la cutie de 8 tablete, cu ingrediente 100% naturale. Nu conține substanțe sintetice, este doar din plante și distribuitorii spun că o tabletă poate fi de efect timp de 4 zile. După ce am încercat, mi-am expus opinia în articolul păreri Ultra Potent. Nu dau spoilere, te las să îl citești înainte să revii aici (sau după ce termini aici, e treaba ta). În acest articol voi fi obiectiv, scriind strict despre prospectul Ultra Potent și cele mai importante informații pe care trebuie să le știi.

Prospect Ultra Potent – mod de administrare și efecte

Tabletele Ultra Potent vin într-o cutie pe care scrie UP cu roșu, cu ambalaj în formă de piramidă. Bineînțeles, de regulă farmaciile online care îl comercializează fac livrări în colete discrete, pe care nu scrie nimic. Așa e cam cu toate suplimentele pentru potență.

Efectele Ultra Potent, conform prospect, sunt:

 • ajută la obținerea unor erecții ferme, de lungă durată;
 • remediază problema cu ejacularea prematură;
 • intensifică senzațiile de plăcere resimțite în timpul partidei și orgasmului;
 • amplifică dorința sexuală (libidoul), oferind și bărbaților ocazia de a avea orgasme multiple;
 • îmbunătățește calitatea spermei – pentru cei ce vor să-și crească șansele de a avea copii.

Efectele unei capsule se resimt 3-4 zile deoarece ingredientele se absorb lent în organism. Deși, cu toate acestea, pe prospect Ultra Potent scrie că în aproximativ o oră încep să apară primele efecte, anume obținerea ușoară a unei erecții tari ca piatra.

Mod de administrare Ultra Potent: se ia o pastilă cu 45-60 minute înaintea actului sexual, pe stomacul gol, cu un pahar cu apă sau un lichid cald (ceai, lapte).

Cutia desigilată trebuie consumată în maximum 2 luni de la deschidere. De asemenea, produsul se poate folosi și pentru o cură cu câte o tabletă la 3-4 zile. Asta este și doza recomandată, cel mult o capsulă la 3 zile.

Ingrediente Ultra Potent explicate

 • Rehmannia glutinosa – extractul de rădăcină din Rehmannia glutinosa este un tonic suprarenal și un bun diuretic folosit în medicina tradițională chinezească.
 • Panax Ginseng – cam toate suplimentele pentru potență îl folosesc, prin urmare nu mai are nevoie de prezentare. Ginsengul e foarte bun în încetinirea proceselor de îmbătrânire, îți dă energie, e bun pentru creier, remediază oboseala, e bun pentru circulația sângelui și tratează impotența. Prin urmare, e bun pentru erecție.
 • Dioscorea opposita – extract de rizomi de ignam sălbatic, bun pentru tranzitul intestinal, stimularea secreției biliare, scăderea colesterolului și bun antiinflamator.
 • Lycium barbarum – extract de fructe de goji, care este o bogată sursă de minerale, conține 21% fibre și e bun la: metabolizarea proteinelor, îmbunătățirea circulației sângelui, întărirea inimii, întârzie senzația de oboseală, crește vitalitatea.
 • Alpinae Oxyphyllae (extract de fructe mature) – se spune că încălzește meridianul rinichiului, al splinei, crescând astfel apetitul sexual. E bun în problemele cu vezica urinară și prostata, înlătură balonarea abdominală și asigură o bună digestie.
 • Poria cocos – extract din sceroți de pâine indiană – este vorba de o ciupercă ce crește la baza pinilor, care întărește funcțiile splinei și ale sistemului imunitar.
 • Cinnamomum cassia – extract din scoarță de scorțișoară – menține glicemia sub control, crește capacitatea de efort fizic, are efect anti-aging al celulelor, reglează pofta de mâncare și imunitatea.

Aceasta e lista completă de ingrediente, conform prospect Ultra Potent. Când le citeam, m-am gândit: vreau să mă f*t sau să-mi întăresc organismul? Nu e rea ideea de a lua suplimente alimentare, noi ăștia trecuți de 40 de ani știm cel mai bine, însă nu la asta mă așteptam. Cu toate acestea, cică aceste ingrediente combinate te ajută să reziști mai mult în pat, să ai erecții tari la stimulii care te excitau de regulă și să ejaculezi mai mult și mai puternic, având un orgasm intens și chiar multiplu, ca bărbat. Am devenit puțin sceptic, însă ți-am promis că articolul ăsta va fi obiectiv așa că tac.

Contraindicații și reacții adverse pe prospect Ultra Potent

Din păcate, prospectul nu e complet aici. Scrie doar că nu trebuie depășită doza recomandată – adică o tabletă la 3 zile. Nu sunt efecte secundare dacă se respectă prospectul, adică să se ia o capsulă cu apă, pe stomacul gol, cu 45-60 minute înainte de actul sexual sau la 3 zile, ca și cură.

De asemenea, mai scrie că dacă ai consumat alcool înainte să iei tableta sau dacă o iei cu alcool, durează 2 ore până își face efectul și se va simți mai slab.

UP nu este recomandat persoanelor sub 18 ani, iar persoanele care suferă de probleme cardiace trebuie să întrebe medicul înainte de administrare.

Ca reacții adverse Ultra Potent, am scris un articol mai detaliat pe tema asta, însă o să scriu aici pe scurt ce am simțit eu:

 • un mic disconfort în stomac, a doua zi după ce am luat prima pastilă;
 • o creștere a pulsului în ziua în care am luat fiecare pastilă;
 • roșeața feței – după a doua pastilă;
 • o ușoară durere de cap la a doua și a treia pastilă.

Însă, reacțiile adverse sunt rare, conform forumurilor ce le-am citit, mai puțin de 30% dintre bărbați au spus că le-au experimentat. Acum, depinde de fiecare și de cum respectă prospectul.

Înlocuitor Ultra Potent – ce recomand eu

Pe prospect Ultra Potent scrie că acesta nu este un medicament, se eliberează fără prescripție medicală. Este un supliment alimentar menit să îmbunătățească rezistența fizică și mentală din timpul actului sexual. Sper să te ajute pe tine, mai mult decât m-a ajutat pe mine.

Însă, dacă ai luat deja și nu te-a ajutat sau dacă nu ești convins că te va ajuta, am eu alte recomandări. Le-am scris într-un clasament personal, cu rating și explicații la fiecare. Este vorba de topul celor mai bune pastile potență, conform rating-urilor pe care le-am dat de-a lungul timpului la produsele ce le-am încercat eu.

Mult spor la dat!

Un comentariu la „Prospect Ultra Potent: ca să știi pe ce dai banii”

Lasă un comentariu