page title icon Prospect Toot Up (Tianli Ultra Power) – citește înainte să cumperi

Toot Up este noul Tianli pastile, denumit și Tianli Ultra Power. Este un supliment alimentar pentru potența la bărbați disponibil sub formă de fiole dar și tablete. Am scris despre prospect Toot Up fiole și pastile, cu diferențele între ele. Sper să te ajute informațiile, ca să iei decizia potrivită.

Eu sunt extrem de riguros cu suplimentele pe care le iau, la cei peste 41 de ani ai mei. Mă uit mereu pe prospect, la ingrediente, mod administrare, contraindicații și reacții adverse. De fapt, la orice medicament fac asta, însă nu prea iau medicamente de fel. Doar suplimente, care să mă ajute acolo unde e nevoie. Iar cât despre viața sexuală, recunosc, e nevoie, nu o mai duc la fel ca înainte.

Așa că am scris astăzi despre prospect Toot Up, ca o continuare a articolului meu cu păreri Toot Up pe care l-am publicat recent. Dacă l-ai citit și totuși nu ești încă hotărât dacă să cumperi sau nu, atunci acest articol va veni ca o mănușă. Deși, voi publica zilele viitoare și despre reacțiile adverse un articol dedicat. Hai să vedem acum ce trebuie să știm despre prospectul acestui produs.

Prospect Toot Up fiole

toot up pareri

Am ales să împart articolul cu prospect Toot Up în două. Totuși, multe aspecte sunt similare, așa că la secțiunea dedicată pastilelor, voi scrie doar ceea ce este diferit sau cu ce vine în plus acel produs care se mai numește și Tianli Ultra Power.

Bun. Să începem. Pe prospect, scrie că Toot Up este fostul Tianli pastile, de la același producător din China, Changcuhn Tianli Health Products Co.. Spre deosebire de fratele său mai mare, despre care am scris aici – păreri Tianli, suplimentul Toot Up vine cu o formulă îmbunătățită, cu mai mult accent pe energie și ameliorarea oboselii. Practic, fiola e ca o cafea pentru sex, dacă mă întrebi pe mine. Ambalajul lor este similar ca la Tianli fiole, având același capac auriu. În cutie se află 7 fiole a câte 10 ml.

Toot Up ajută, conform prospect, la ameliorarea stărilor de slăbiciune și oboseală, a stresului emoțional, a insomniilor, a țiuitului în urechi, a disfuncțiilor erectile și ajută corpul să se recapete după o partidă de sex mai ușor. De asemenea, produsul este eficient în prevenirea problemelor de prostată. Efectele unei fiole dar și ale unei pastile sunt resimțite până la 72 de ore, și apar în 30-60 de minute de la administrare.

Prospect Toot Up fiole – mod de administrare

Se ia o fiolă pe cale orală, cu cel puțin 30 de minute înainte de sex. Efectele sale se simt în 30-60 de minute. Se poate lua și profilactic, o cură cu 16 fiole, câte una pe zi. Totuși, nu îmi pot imagina efectele pe care le are, din moment ce produsul te ajută să obții mai ușor erecții la stimulii sexuali, în decurs de 72 de ore de la administrare.

Ingrediente Toot Up fiole

O fiolă conține ingrediente 100% naturale, conform prospect:

 • Colții babei (Tribulus Terrestris 250 mg): o plantă cu proprietăți antiinflamatorii, bună pentru viața sexuală a bărbaților, folosită în tratarea bolilor renale, hepatice și cardiovasculare.
 • Semințe de Arpagic-chinezesc (Allium tuberosum 150mg): un afrodisiac natural, bună pentru mâncare, cu efect similar ca usturoiul.
 • Rădăcini din Ginseng-asiatic (Panax ginseng 350mg): o plantă cu efecte revigorante, care vitalizează organismul și îndepărtează oboseala.
 • Rhodiola rosea (150mg): este bun împotriva oboselii, crește imunitatea, accelerează arderea grăsimilor, îmbunătățește funcția sexuală și îndepărtează stresul.
 • Cordyceps sinensis (200mg): această ciupercă tibetană e folosită cu succes de mii de ani în multe tratamente, inclusiv ale rinichilor, a tensiunii arteriale, respectiv în energizarea organismului și creșterea imunității.
 • Fructe de Goji (Lycium barbarum, 300mg): se numește și fructul longevității, datorită proprietăților antioxidante, a fibrelor și a efectelor de imunizare a organismului. În plus, e dovedit că aceste fructe cresc calitatea spermei, libidoul și reglează nivelul de testosteron.
 • Apă purificată: pentru a dizolva aceste ingrediente și a facilita consumul la fiolă.
 • Alcool (0,3 ml): cel mai probabil, cred eu, pentru asimilarea rapidă în organism a ingredientelor de mai sus, dar și pentru un mic boost al siguranței de sine.

Contraindicații și reacții adverse Toot Up

Pe prospect Toot Up fiole dar și tablete scrie că acest produs nu este destinat persoanelor cu afecțiuni cronice de natură cardiacă (hipertensiune arterială), persoanelor cu afecțiuni renale, neurologice sau psihice. De asemenea, este interzis sportivilor (ciudat, eu mă consider sportiv deși nu sunt de performanță, dar merg la alergat, la sală și la înot săptămânal).

Pe prospectul Toot Up pastile scrie, în plus, că este interzisă asocierea acestor tablete cu consumul de alcool.

Dacă respecți prospectul, producătorii spun că nu există reacții adverse. Totuși, eu tind să îi contrazic, am simțit câteva reacții similare cu reacțiile adverse la Tianli, deși au fost ușoare:

 • dureri de cap (eu a trebuit să iau antinevralgic a doua zi);
 • amețeli ușoare în ziua în care am luat fiola;
 • insomnii – atunci când am luat fiola după ora 18:00;
 • arsuri în capul pieptului: asta am simțit doar după ce am luat Tianli, însă am citit pe forumuri că și Toot Up poate da astfel de reacții, deși eu personal nu am avut.

Iată ce reacții adverse la Toot Up am avut eu, într-un alt articol ce l-am făcut.

Prospect Toot Up pastile (Tianli Ultra Power)

Sper că te-am lămurit cu toate aspectele legate de prospect Toot Up fiole. Acum să trecem la varianta sub formă de pastile, care se mai găsește sub numele Tianli Ultra Power – tablete pentru potență.

Produsul este disponibil în cutii a câte 8 comprimate cu concentrație 150 mg. Efectele și recomandările sunt aceleași, diferă doar forma, faptul că nu mai este un amestec lichid. Este un supliment alimentar dedicat bărbaților care și-au pierdut apetitul sexual, au libido scăzut sau nu mai pot performa în pat din cauza oboselii și a stresului. Despre efectele Toot Up am scris mai sus, sunt aceleași la fiole ca la pastile.

Prospect Toot Up pastile – mod de administrare

Comprimatele Toot Up se iau tot cu 30 de minute înaintea actului sexual, mai exact o singură tabletă în decursul a 24 de ore, cu un pahar cu apă sau ceai. Efectul unei tablete poate dura până la 72 de ore. Sunt mai puternice decât fiolele și profilactic se poate urma o cură de întreținere, cu o tabletă la 3 zile, în total 8 comprimate.

Nu se recomandă asocierea pastilelor Toot Up cu alcool. Conform prospect Toot Up pastile, scrie că nu sunt efecte secundare, însă tind să cred (deși nu am luat) că sunt similare ca la Toot Up fiole – vezi mai sus.

Ingrediente Toot Up pastile conform prospect

Ingredientele pastilelor sunt aceleași cu cele ale fiolelor (vezi lista de mai sus), cu excepția următoarelor care nu se regăsesc la varianta sub formă de pastile: Cordyceps Sinensis, apă purificată, alcool. În schimb, Toot Up pastile vine cu următoarele ingrediente în plus:

 • rădăcini de Rehmannia glutinosa: este o plantă asiatică celebră pentru faptul că e bogată în vitamine, având efect antiinflamator, antifungic, revitalizant. Reglează tensiunea și ameliorează afecțiunile circulatorii, cardiovasculare și renale.
 • extract de epimedium (Iarba țapului): este unul din cele mai puternice plante afrodisiace, cu efect sigur pentru creșterea libidoului, a poftei de sex, creșterea producției de testosteron, îmbunătățirea fertilității și stimularea circulației sângelui, favorizând erecțiile rapide.
 • extract din părți aeriene de Ghimpe (Xannthium spinosum 250mg): există și ceai de Ghimpe, o plantă bună pentru tratarea infecțiilor urinare, eliminarea „nisipului” urinar și buna funcționare a prostatei.
 • fructe de Noni (morinda officinalis): se mai numește și „mămăliga indiană” și este folosită în tratarea crampelor menstruale (wow), respectiv a problemelor intestinale. Mai este bogată în nutrienți și fibre, respectiv în glucide.

Înlocuitor Toot Up: ce recomand eu

Așa cum poți vedea, avem multe de zis despre acest supliment alimentar. Conform prospect Toot Up, este un produs complet sigur, natural și eficient în creșterea potenței masculine, respectiv recuperarea după o partidă de sex. Cu asta pot fi de acord, însă în articolul cu păreri am scris că la partea cu ejacularea precoce lasă puțin de dorit, inclusiv la partea cu recuperarea. Mie, cel puțin, mi-a dat energie acolo unde nu trebuia: am obosit după a doua partidă, însă nu am putut să adorm la final. Culmea, că eu de regulă după sex dorm ca un prunc.

Una peste alta, concluzia e clară: dacă ai posibilitatea să găsești un înlocuitor pentru Toot Up, o poți face. Eu propun o serie de produse cu mai puține reacții adverse, concentrate strict pe acțiunea de moment (deci nu trebuie să le iei ca tratament, profilactic). Găsești recomandările mele în clasamentul personal cu pastile pentru potență. Pe mine Toot Up nu m-a convins, de aceea nu face parte din acel top, însă celelalte produse prezente au avut efecte mai bune la mine.

Sper că te-am lămurit cu tot ce trebuia să știi despre prospectul Toot Up fiole și pastile. Dacă ai sfaturi, completări sau orice fel de recomandări, lasă-mi un comentariu. Ne va ajuta pe toți.

Lasă un comentariu