page title icon Prospect Tianli fiole sau ce să știi înainte să iei pentru potență

Probabil ai aflat deja că Tianli a suferit câteva modificări. Formula de bază nu e cea pe care o știam cu toții și de care eram mulțumiți. Și, problema e că acum Tianli fiole nu prea mai funcționează. Hai să vedem ce trebuie să știi despre prospect Tianli fiole.

Mai mult decât atât, Natural Potent e noul Tianli. Adică e cam același lucru. Eu nu știu dacă e o copie după brandul original, sau ce-i cu Natural Potent mai exact, dar, în fond, e vorba despre cam același produs.

Pe Tianli fiole l-am cunoscut mai demult, în tinerețea mea. Când am avut ceva probleme cu potența și am avut nevoie de ceva care să mă ajute să scap de stres și de frica de sex. Sufeream de faptul că ejaculam precoce de fiecare dată când eram cu o parteneră nouă, iar uneori de la emoții nici măcar nu mi se scula. Ba, mai rău, uneori mi se și culca în timpul sexului, înainte să aibă partenera orgasm.

Și nu am avut nicio problemă cu Tianli la momentul respectiv. Poate doar că fiolele sunt super mari și greu de administrat. Plus că trebuie să le iei cu mai mult de o oră înainte de sex. Adică, dacă nu ai un plan, sau dacă nu-ți iese planul, trebuie să tragi de timp până să faci sex. Însă, de la o vreme, când am mai luat recent Tianli, nu mai era același lucru. Adică, ba avea efect, ba nu avea. Iar efectele adverse le-am simțit mai tare ca de obicei. O fi de la vârstă, nu știu. O fi de la rețetă, poate?

Oricum, dacă ai fost dezamăgit de Tianli sau dacă vrei să îl cumperi, eu zic să aruncăm o privire împreună peste prospect.

Prospect Tianli fiole: ce conține?

Tianli fiole e un produs natural. Cu toate acestea, nu este un supliment pentru potență recomandat sub 18 ani, nu se recomandă administrarea cu alcool și nu se ia dacă sunt probleme renale, cu tensiunea și cu inima ori în situațiile în care efortul este interzis. Astea sunt principalele contraindicații de pe prospectul Tianli fiole.

reactii-adverse-tianli

Dacă vrei să citești păreri despre Tianli sau reacții adverse cu Tianli, răsfoiește blogul meu. Ai toate detaliile importante explicate în articolele mele.

Ingrediente Tianli fiole

Care-s ingredientele trecute în prospectul Tianli? Iată-le:

 • 21.28% Epimedium rubrum;
 • 21.28% Lycium barbarum;
 • 21.28% Polygonum multiflorum;
 • 10.64% Hipoxis Minor;
 • 10.64% Damnacanthus Lidcus;
 • 10.64% Saline cistanche;
 • 4.24% Eleutherocus Senticossus.

Nu înțelegi nimic din lista de mai sus? Și eu m-am lovit de aceeași problemă. De aceea m-am documentat. Iată ce am aflat.

Explicații despre ingredientele Tianli fiole de pe prospect

Epimedium rubrum  este o plantă perenă cu origini în China și folosită pentru îmbunătățirea circulației, precum și ca puternic antioxidant.

Lycium barbarum cu origini tot în China, planta cunoscută și sub numele de „cătină de garduri” este bogată în vitamine și în minerale fiind un bun tonic și energizant natural.

Polygonum multiflorum este o altă plantă populară în China, cunoscută încă din antichitate. Este folosită pentru creșterea libidoului și pentru îmbunătățirea vieții sexuale.

Hipoxis Minor este folosită în medicina tradițională africană. Din ea se fac ceaiuri și medicamente cu rol adjuvant în circulația periferică precum și ca revigorant și energizant.

Damnacanthus Lidcus este bun pentru stomac în ameliorarea balonărilor, tulburărilor digestive, infecții sau indigestii. În plus, este un puternic afrodiziac și ajută în obținerea mai rapidă a erecțiilor.

Saline cistanche este o plantă deșertică, din vestul Chinei, recunoscută pentru beneficiile aduse sistemului reproducător. Un puternic afrodiziac care ajută la îmbunătățirea libidoului și care susține o circulație sănătoasă.

Eleutherocus Senticossus alungă stresul, oboseala și oferă o stare generală de bine și de relaxare. Alungă gândurile rele și reduce stresul muscular, cel care poate afecta performanțele sexuale.

Fiole Tianli prospect: administrare și recomandări

Am citit despre administrarea fiolelor Tianli pe prospect și zice că trebuie luate cu 45-60 de minute înainte de sex. Se bea o fiolă de 10 ml la nevoie, sau se ia un tratament (o cură) cu 16 fiole, câte una pe zi. Însă, atenție: mai scrie că trebuie să faci pauză măcar 4 ore de la ultima masă. Altfel, cu stomacul plin, sau digestia neterminată, riști să ai dureri de stomac sau alte efecte adverse. Nici sucurile cu acid nu sunt recomandate cu Tianli, că îi scad efectul.

Eu știu că în general produsele pentru potență nu se iau pe stomacul plin sau după o masă copioasă, însă ce faci cu

Oricum, pe prospect Tianli fiole scrie că efectele sale sunt dovedite și testate în China, de către instituțiile de sănătate de acolo. Totuși, suntem diferiți față de chinezi și corpurile noastre sunt obișnuite cu alt mediu, alte femei, alte condiții. Eu nu m-aș lua după faptul că un produs a avut succes mare în China, căci poate în România să fie diferit.

Mai bun decât Tianli fiole ce găsesc?

Cauți ceva mai bun decât Tianli? Ai o mulțime de pastile pentru potență pe care le poți încerca. Eu, de exemplu, iau uPotent și până acum nu am fost dezamăgit. O altă variantă de înlocuitor, dacă vrei tot un produs la fiolă, este Toot Up. E produs tot de firma care face Tianli și care a înlocuit recent Tianli pastile cu Toot Up pastile și fiole. Vezi recenzia mea aici: Toot Up păreri.

Dacă vrei totuși să iei pastile potență și nu miere la plic sau fiole cu lichid, atunci îți recomand cu căldură pastilele Pops. Sunt naturale și au efect rapid, în 30 de minute. N-ai nevoie de plan, spre deosebire de administrarea Tianli fiole.

Oricum, spune-mi despre ce iei pentru potență în comentarii sau scrie-mi pe mail. Poate ne putem ajuta reciproc. Până una alta, să auzim doar de bine. Nu uita să verifici și topul meu în care ți-am vorbit despre cele mai bune pastile de potență.

2 comentarii la „Prospect Tianli fiole sau ce să știi înainte să iei pentru potență”

  • Salut, Cristi,
   pentru că așa scrie de regulă pe prospectul tuturor pastilelor și fiolelor pentru potență. Ele funcționează pe același principiu: stimulează fluxul de sânge pompat înspre penis, ca să favorizeze erecția. Iar dacă ai probleme cardiace, poți simți efecte adverse precum puls crescut, tensiune crescută, palpitații, dureri de cap, care să-ți strice experiența.

   Așa cum am vorbit și în articolul cardiacii și sexul, cel mai sigur e să consulți un medic înainte de a lua orice fel de suplimente pentru potență. Există persoane cu probleme cardiace care pot lua pastile sau fiole Tianli fără probleme, și au o viață sexuală normală, însă totul depinde de cât de gravă e afecțiunea, de alte tratamente pe care le iei în același timp.

   De aceea, pe prospectul suplimentelor în general scrie „nerecomandat persoanelor cu probleme cardiace”. Însă, un medic te poate ajuta cel mai sigur, care îți cunoaște istoricul medical. Sper că te-am ajutat prin răspunsul meu!

   Răspunde

Lasă un comentariu