page title icon Prospect Stud 100: ce să știi despre spray-ul pentru ejaculare prematură

Stud 100 este produsul recomandat pentru ejaculare prematură. Ai citit prospectul? Hai că ți-l explic și eu imediat, să știi dacă  e bine să-l iei și tu sau nu.

Cred că nu există bărbat în lumea asta care să nu se fi simțit aiurea cel puțin o dată în viață din cauza ejaculării precoce. Da, e adevărat, cât reziști la pat diferă de la un bărbat la altul. Și nu există vreun concurs sau un timp minim cu care să-ți compari performanțele.

Dar, știu sigur că vrei să reziști cât mai mult. E ca atunci când faci bani. Nu-i așa că vrei să câștigi din ce în ce mai mulți? Așa-i și în sex. Vrei să te țină mai mult, să ejaculezi mai puternic și totul pentru a te bucura de sex și pentru a trăi mai intens orgasmele. Până la urmă, sexul înseamnă plăcere. Și cum să ai plăcere când ești stresat că îți vine în doar câteva secunde?

Îți zic toate lucrurile acestea pentru că ele m-au determinat să încerc spray-ul pentru ejaculare precoce.

Despre păreri cu Stud 100 ți-am mai scris. Acolo ți-am zis și prin ce am trecut prima dată când mi-a venit prea repede.

Ți-am mai scris și despre reacțiile adverse cu Stud 100. Și eu zic că-i timpul să vorbim și despre prospect. Doar așa o să putem înțelege mai bine produsul pentru ejaculare.

Prospect Stud 100: administrare

Pe prospectul Stud 100 scrie că se aplică între 1 și 4 pufuri cu 15, 20 de minute înainte de partidă.

Tot pe prospect scrie că nu se aplică pe capul penisului, asta ca să nu riști să intre pe uretră. Dacă intră pe acolo e nasol – o să-ți amorțească zona și s-ar putea să ai și ceva iritații.

Acum, din experiența mea îți recomand să începi cu un singur puf. Asta ca să poți să mai faci sex după.

Prospect Stud 100 sau ce simți după

Pe prospectul Stud 100 scrie că după 20 de minute de la aplicare spray-ul pentru ejaculare prematură își face efectul. Adică, o să poți face sex fără să stai cu frica ejaculării premature.

Prima dată când l-am folosit am dat 4 pufuri. Și a fost nasol. Mi-a amorțit penisul grav de tot. Atât de grav de i-a trebuit 2 ore ca să-și revină. Îți dai seama că mi-am luat adio de la partidă.

La a doua administrare am fost ceva mai precaut. Am dat 2 pufuri și a fost mai bine. Doar că, spray-ul mi-a anesteziat destul de tare penisul. Am rezistat mai mult în timpul penetrării, doar că nu am mai simțit plăcere. Zici că dădeam mecanic, nu era pasiune acolo.

Încă o chestie importantă. După ce te dai cu Stud 100, folosește prezervativul. Altfel, o să-i anesteziezi și ei organul și nu o să mai simtă nici ea nimic. Plus că, se va prinde că te-ai dat cu ceva pentru potență.

Prospect Stud 100 și ingredientul principal

Pe prospectul Stud 100 o să vezi că spray-ul conține lidocaină. No, fix substanța asta e folosită, de exemplu, de medicii stomatologi. Când îți fac injecție în gingie, îți bagă o substanță care conține și lidocaină. Pe scurt, un anestezic destul de puternic.

Așa că, cum e și normal, dacă dai cu lidocaină pe penis, la ce să te aștepți? Păi, să-ți amorțească. Să nu zici că nu ți-am recomandat să începi cu un singur puf și să folosești prezervativul.

Mai bun decât Stud 100 pentru controlul ejaculării

Nu e că Stud 100 nu funcționează. Ba funcționează și încă prea bine. Amorțește și anesteziază mai tare decât e cazul. Nu mai simți plăcere și ajungi să te întrebi de ce te mai chinui.

Eu am căutat ceva mai bun decât Stud 100. Și am ajuns să folosesc uPotent de care sunt super încântat. E vorba de o miere pentru potență care vine la plic, se înghite ușor și are efect în 30 de minute. Fără apă, că e lichidă, și are gust bun. Am mai avut oameni care mi-au zis să înlocuiesc Stud 100 cu EjaControl – apropo, am scris și despre prospect EjaControl. Însă, nu m-a dat pe spate. EjaControl este sub formă de capsule pentru ejaculare precoce. Are multe ingrediente dar, culmea, nu a avut efectul așteptat de mine, așa cum l-a avut uPotent.

Altfel, despre cele mai bune pastile pentru potență ai timp să citești pe blogul meu. Nu uita să-ți spui și tu experiența în comentarii.

Lasă un comentariu