page title icon Să înțelegem mai bine prospectul Sex Power

Am luat Sex Power fără să citesc înainte prospectul. Ar fi trebuit să o fac. De ce spun asta? Hai că-ți explic imediat.

De obicei, când vreau ceva pentru potență, merg la sigur. Am produsele mele preferate, cele care mă scapă de stres. Dar sunt și momente când trebuie să aleg alternative.

Cu Sex Power s-a întâmplat să fiu în oraș. Și să primesc un mesaj de la nevastă-mea că mă așteaptă cu mult interes acasă. Știi și tu, genul ăla de mesaj sexi care te face să tremuri de nerăbdare. Doar că, fix în dimineața aia mă trezisem cu o erecție super tare. Și, ca bărbatul care vrea să rezolve rapid o problemă, am zis că erecția mea cere o abordare mai intimă. Hai că înțelegi unde bat.

Cum mă scăpasem de unul singur de erecție și cum nevasta aștepta de la mine să o rezolv pe ea, am zis că musai e nevoie de un mic stimulent. Nu de alta, dar nu vreau să o dezamăgesc. Plus că, atunci când are chef, sigur se lasă și cu o partidă mai diferită ca de obicei. O fantezie, ceva care să ne scoată din monotonie.

Aveam ceva timp de pierdut până să ajung acasă așa că am zis să bag o pastilă pentru potență. Și am luat Sex Power. Mai citisem eu ceva păreri și recenzii și știam că-i bun.

Despre părerea mea cu Sex Power ți-am mai scris. Ți-am scris chiar și despre reacțiile adverse.

Acum, pe prospect m-am uitat după ce am cumpărat produsul. Am fost puțin descurajat, dar i-am dat înainte.

Prospect Sex Power: administrarea pastilei pentru potența masculină

Pe prospectul Sex Power scrie că se poate lua cu 10, 20 de minute înainte de partidă și că te ține până la 4 zile. Doar că eu știam altceva de la cei care l-au mai încercat. Că se recomandă administrarea cu 4 ore înainte de masă. Și 4 ore după nu e recomandat să mănânci. Pe bune? Adică cum naiba faci sex spontan? Bine că la mine nu era cazul, așa că am luat repede pastila și am spus pas prânzului. Nici nu mâncasem mare lucru în dimineața cu pricina, deci s-au potrivit toate.

Pastila și-a făcut efectul. Pe scurt, mi-am f***t nevasta de a uitat de ea.

Doar că, frate, mi-a fost o foame. Nici nu vreau să-mi aduc aminte.

Și, m-a durut și puțin capul, au fost și ceva arsuri de la stomac. Dar, cu siguranță s-au tras toate de la lipsa mâncatului. Oricum, am recuperat după.

Prospectul Sex Power: ingredientele suplimentului pentru potență

Pe prospect vei regăsi că o pastilă de Sex Power conține:

  • Epimedium (Epimedium brevicornum) – 125 mg;
  • Coltii-babei (Tribulus terrestris) – 85 mg;
  • Ginseng (Panax ginseng) – 80 mg;
  • Scortisoara (Cinnamomum cassia) – 20 mg.

Toate sunt ingrediente naturale, cu efecte benefice pentru sănătatea aparatului reproducător. Pe scurt, ingredientele ajută circulația sângelui către penis dar și o ejaculare întârziată, mai puternică și mai plină de plăcere. În plus, vei avea mai multă poftă de sex.

Sex Power: îl recomand?

Pe Sex Power nu-l recomand. Cel puțin nu dacă vrei să faci sex spontan. Dacă ești dispus să stai nemâncat și să fii răbdător, atunci ia-l.

Dacă mai mănânci și dacă nu respecți cele 4 ore recomandate, s-ar putea ca produsul să nu funcționeze. Și atunci, îl iei degeaba. Dacă ai ceva probleme cu potența sau cu ejacularea precoce nu cred că vrei să riști ceva. Să te trezești că nu poți să faci nimic.

În schimb, îți pot recomanda uPotent. Miere pentru potență care pe mine mă ajută de fiecare dată.

Oricum, ți-am făcut un top al celor mai bune pastile pentru potență. Îl poți citi oricând îți dorești.

Lasă un comentariu