page title icon Prospect Sex Power: tot ce trebuie să știi

Salutări! Astăzi vreau să discutăm despre prospect Sex Power, cât și despre alte aspecte interesante, precum modul de administrare, respectiv ingredientele care stau la baza acestui supliment, pentru toți cei care vor să aibă performanțe sexuale.

Recunosc, am luat Sex Power fără să citesc înainte prospectul. Ar fi trebuit să o fac. De ce spun asta? Hai că-ți explic imediat.

Detalii despre prospect Sex Power

Detalii despre prospect Sex Power

De obicei, când vreau ceva pentru potență, merg la sigur. Am produsele mele preferate, cele care mă scapă de stres. 

Dar cu Sex Power s-a întâmplat să fiu în oraș. Și să primesc un mesaj de la nevastă-mea că mă așteaptă cu mult interes acasă. Știi și tu, genul ăla de mesaj sexi care te face să tremuri de nerăbdare. 

Doar că, fix în dimineața aia mă trezisem cu o erecție super tare. Și, ca bărbatul care vrea să rezolve rapid o problemă, m-am scăpat singur de erecție. Cum nevasta aștepta de la mine să o rezolv pe ea, am zis că musai e nevoie de un mic stimulent. Nu voiam să o dezamăgesc căci țin mult la viața sexuală în cuplu. 

Așa că am zis să bag o pastilă pentru potență. Și am luat Sex Power. Mai citisem eu ceva păreri și recenzii și știam că-i bun.

Despre părerea mea cu Sex Power ți-am mai scris. Ți-am scris chiar și despre reacțiile adverse.

Din nefericire, pe prospect Sex Power m-am uitat după ce am cumpărat produsul. Am fost puțin descurajat, dar i-am dat înainte.

( shortcode)

Prospect Sex Power: administrare

Pe prospect Sex Power scrie că se poate lua cu 10, 20 de minute înainte de partidă și că te ține până la 4 zile. 

Doar că eu știam altceva de la cei care l-au mai încercat. Că se recomandă administrarea cu 4 ore înainte de masă. Și 4 ore după nu e recomandat să mănânci. Pe bune? Adică cum naiba faci sex spontan? Bine că la mine nu era cazul, așa că am luat repede pastila și am spus pas prânzului. Nici nu mâncasem mare lucru în dimineața cu pricina, deci s-au potrivit toate.

Pastila și-a făcut efectul. Pe scurt, am avut o noapte incendiară

Doar că, frate, mi-a fost o foame. Nici nu vreau să-mi aduc aminte.

Și, m-a durut și puțin capul, au fost și ceva arsuri de la stomac. Dar, cu siguranță s-au tras toate de la lipsa mâncatului. Oricum, am recuperat după.

Prospect Sex Power: ingrediente

Pe prospect Sex Power figurează următoarele ingrediente:

  • Epimedium (Epimedium brevicornum) – 125 mg;
  • Colții-babei (Tribulus terrestris) – 85 mg;
  • Ginseng (Panax ginseng) – 80 mg;
  • Scorțișoară (Cinnamomum cassia) – 20 mg.

Toate sunt extracte de plante afrodiziace, cu efecte benefice pentru sănătatea aparatului reproducător. Pe scurt, ingredientele ajută circulația sângelui către penis dar și o ejaculare întârziată, mai puternică și mai plină de plăcere. În plus, vei avea mai multă poftă de sex.

Prospect Sex Power: contraindicații și reacții adverse

În general, suplimentele cu ingrediente naturale sunt bine tolerate. Cu toate acestea, există câteva „interdicții” de care trebuie să ținem cont:

  • nu sunt recomandate pentru persoanele sub 18 ani,
  • ar trebui evitate de cei care au probleme de greutate,
  • nu sunt potrivite pentru cei cu hipertensiune arterială,
  • nu sunt indicate pentru cei cu afecțiuni cardiace severe.

Prospectul Sex Power menționează doar că acestea sunt interzise persoanelor cu afecțiuni cardiace și hipersensibilitate la ingredientele active. Urmând aceste indicații, utilizarea suplimentului ar trebui să fie sigură.

Trebuie spus că pastilele pentru potență pot genera reacții adverse precum înroșirea feței, accelerarea ritmului cardiac, amețeli sau dureri de cap.

Din fericire, aceste efecte sunt rare. Este vorba totuși despre pastile de potență ce conțin ingrediente naturale și sunt eliberate fără rețetă medicală,

Concluzii despre prospect Sex Power

Concluzii despre prospect Sex Power

Așadar, administrarea suplimentului Sex Power are plusuri și minusuri.

Eu, unul, nu-l recomand. Cel puțin nu dacă vrei să faci sex spontan. Dacă ești dispus să stai nemâncat și să fii răbdător, atunci ia-l.

Dacă mai mănânci și dacă nu respecți cele 4 ore recomandate, s-ar putea ca produsul să nu funcționeze. Și atunci, îl iei degeaba. 

Dacă ai ceva probleme cu potența sau cu ejacularea precoce nu cred că vrei să riști ceva. Să te trezești că nu poți să faci nimic. 

Dacă chiar îți dorești un stimulent pentru dormitor, lasă-mă să îți recomand uPotent. Miere pentru potență care pe mine mă ajută de fiecare dată.

Oricum, ți-am făcut un top al celor mai bune pastile pentru potență, din experiența mea. Îl poți citi oricând îți dorești. Sper că te-am lămurit cu tot ceea ce înseamnă prospect Sex Power.

Lasă un comentariu