page title icon Prospect Proxel Potent, supliment alimentar pentru bărbați

Dacă ești în căutarea unui supliment alimentar pentru sănătatea aparatului tău reproducător, ai găsit un produs potrivit. Am zis să scriu și despre prospect Proxel Potent, ingrediente și administrare, ca să vezi dacă este ceea ce cauți.

Eu am avut deja experiență personală cu acest produs și am scris mai multe în articolul păreri Proxel Potent. Acolo vorbesc despre ce am simțit eu când am luat prima dată Proxel, raportat la ce așteptări aveam. Nu fac spoilere, citește dacă ești curios.

Oricum, fiecare organism e diferit așa că s-ar putea ca tu să simți altceva. Contează când iei produsul și, mai ales, dacă respecți ceea ce scrie pe prospect. Hai să vedem așadar ce avem aici.

Prospect Proxel Potent – beneficii, mod de administrare

Să începem cu ceea ce eu nu am știut când am luat prima dată Proxel Potent: în cutie găsești patru blistere cu câte 15 capsule, 30 pentru Proxel și 30 pentru Potent. Trebuie să iei câte 1 capsulă pe zi, în timpul mesei sau după aceea, din fiecare (1 Proxel și 1 Potent). Cu alte cuvinte, este un tratament care durează 30 de zile și ale cărui efecte nu le simți imediat.

Eu când l-am luat am ajuns la el din greșeală și eram în căutarea a ceva mai bun decât Tianli pentru potență, fiind dezamăgit de EjaControl și având o părere despre Erecta nu prea bună. Bineînțeles, am încercat multe altele, dar acelea erau cele mai recente și voiam ceva nou și eficient. Am văzut apoi că Proxel Potent are și reclamă la TV și mi-am zis că sigur trebuie să fie un produs eficient.

Pe prospect Proxel Potent scrie că:

  • susține sănătatea și funcționarea prostatei,
  • îmbunătățește fertilitatea masculină (de aici eu deduc calitatea spermei),
  • susține apetitul sexual (de aici deduc că dacă ai deja apetit, îl menții, iar dacă n-ai, îl crește),
  • are un puternic efect antiinflamator,
  • atrage și menține apa, hidratând țesuturile datorită acidului hialuronic,
  • menține funcția erectilă cu ajutorul L-Argininei,
  • crește rezistența fizică prin Maca,
  • crește nivelul de testosteron cu ajutorul plantei Tribulus Terrestris (Colții babei).

Proxel Potent este un nou produs, lansat de către Naturapharma, producător renumit la nivel european, în special pentru Cicatridină, Femovita și Urimil. Spun „renumit” pentru că aceste produse le-ai mai văzut prin farmacii sau tot la TV. De fapt, Proxel Potent este varianta îmbunătățită a lui Proxel, un produs exclusiv pentru sănătatea prostatei.

Ingrediente de pe prospect Proxel Potent

Am spus mai sus câteva dar acum le voi enumera pe cele mai relevante.

Ingrediente active Proxel

Extract de Centalla asiatică: s-a dovedit eficient în lupta cu celulele canceroase, cu alte cuvinte menține prostata sănătoasă.

Extract de Boswellia: efect antiinflamator puternic, inhibă apariția tumorilor.

Extract de semințe de dovleac: transformă testosteronul în dihidrotestosteron, considerat hormonul androgenic esențial. Are multe efecte benefice pentru sănătate, în special prevenirea cancerului de prostată și a cheliei. Nu te așteptai, nu? Nici eu!

Extract de Helichrysum (Helichrysum stoechas): puternic efect antiinflamator.

Extract de arbore de ceai și vitamina E: efect antioxidant, protejând celulele de stres oxidativ.

Acid hialuronic: transportă substanțele active în organism, atrage și reține apa, protejând țesuturile.

Ingrediente active Potent

L-arginină: aminoacid care îmbunătățește funcția erectilă, crește satisfacția sexuală și intensitatea orgasmului. Are și efect de creștere a libidoului.

Maca: un ingredient folosit încă de pe vremea incașilor, pentru a crește rezistența fizică și durata erecției. Are conținut bogat în compuși bioactivi, crescând apetitul sexual.

Extract uscat de mac: se spune că este un afrodisiac natural puternic.

Extract uscat de Tribulus Terrestris (Colții babei): este folosit de cele mai multe suplimente pentru potență, stimulează hormonii sexuali masculini din creier și ajută la producerea de testosteron, ceea ce duce la erecții tari și de durată. Crește libidoul și îmbunătățește calitatea spermei, prevenind oligozoospermia (reducerea numărului de spermatozoizi).

Extract uscat de Ginseng: îmbunătățește funcția erectilă, stimulează circulația sângelui și crește numărul proteinelor din testicule.

Zinc: ajută la creșterea nivelului de testosteron și crește rezistența fizică.

Pe prospect Proxel Potent scrie și cantitățile fiecărui ingredient. Însă, mai scrie un lucru, anume: pentru efect optim, se recomandă administrarea zilnică a produsului pentru o perioadă de 3-6 luni. Așa că, nu-i de mirare că la mine nu a mers, eu luam un produs pentru potență de la care aveam așteptări similare ca la Maraton Forte, Herbal V sau uPotent, adică o capsulă să-și facă treaba.

Contraindicații și reacții adverse

Fiind un produs cu compoziție predominant naturală, nu sunt reacții adverse cunoscute. Însă, trebuie respectat prospectul pentru asta. Eu am scris despre reacții adverse Proxel Potent într-un articol separat, strict despre ce am simțit eu.

Pe prospect Proxel Potent scrie clar că nu trebuie utilizat de sportivi sau de persoane cu hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente. De asemenea, a nu se depăși doza zilnică recomandată.

De unde cumpăr Proxel Potent

Acest supliment alimentar se eliberează fără prescripție medicală. Cu toate astea, eu te-aș sfătui să îl cumperi doar de la farmacii avizate, precum Tei, Catena, Sensiblu, Dona, Dr. Max etc. Nu să mergi pe un site-fantomă. Este destul de popular acest produs și ai șanse să îl găsești în stoc în multe locuri. Se poate comanda online.

Cât costă Proxel Potent? În general sub 60 lei pentru o cutie cu 60 capsule. Cam acesta este prețul mediu pe care l-am văzut anul acesta (2021).

Concluzii despre experiența mea cu Proxel Potent

Eu sunt un bărbat trecut recent de 40 de ani, care merge la sală și face mișcare zilnic. Nu am probleme cu inima sau alte probleme medicale pe care să le știu, însă e clar că la 40 nu mai fac sex la fel ca la 20. Asta e problema. De asta, am căutat tot felul de alternative, pastile de potență bune care să mă ajute.

Sper să te ajute ce ți-am zis de pe prospect Proxel Potent. Eu personal recomand acest produs bărbaților trecuți de 40 de ani, care vor să prevină să se îmbolnăvească la prostată și care vor peformanțe mai bune în pat, însă pe termen lung. Ai văzut că se face tratament cel puțin 3 luni, ceea ce înseamnă că trebuie să ai răbdare. Însă, e mai mult pentru sănătate decât pentru erecții tari, sincer să fiu. De-asta la mine nu a avut efect că n-am avut așteptările corecte.

Prospect Proxel Potent și detalii de final

Din experiență mai pot să-ți zic că nu ai reacții adverse dacă iei și alte produse pentru potență cu efect imediat, cum ar fi de exemplu uPotent. Am scris păreri despre uPotent în trecut și ocupă momentan al doilea loc în topul meu personal cu cele mai bune pastile de potență.

Primul loc din acel top personal îl ocupă Pops. Am făcut chiar o comparație între Pops și Proxel Potent pe blog, ca să vezi exact cum funcționează fiecare. Până la urmă, decizia e la tine, depinde pentru ce iei produsul, ce nevoi mai exacte ai.

Din puctul meu de vedere, poți lua Proxel pentru prostată, însă dacă vrei ceva bun pentru erecție, atunci Pops e varianta potrivită.

Fii mereu informat înainte să cumperi și bucură-te de viață, fie la 20, fie la 40, fie la 60!

Lasă un comentariu