page title icon Prospect Profecund B, supliment pentru fertilitate la bărbați

Profecund B este un supliment alimentar care se eliberează fără prescripție medicală. Este un produs dedicat bărbaților care are rolul de trata infertilitatea și a crește calitatea spermei. Astăzi vorbim, la modul obiectiv, despre prospect Profecund B și ce conține acesta.

Am mai scris deja, în articolul cu păreri Profecund B, despre faptul că acest produs nu este un stimulent pentru potență. De aceea, nu te lăsa descurajat de rating-ul ce l-am dat acestui produs în articolul respectiv, căci am folosit aceleași criterii pe care le aveam pentru produsele pentru potență. Am vrut să fac lumină și să ofer mai multe informații relevante pentru cei care aveau așteptări greșite de la acest produs.

Eu, personal, nu l-aș compara cu niciun alt supliment pentru potență, întrucât nu poate fi numit astfel. Este un stimulent pentru fertilitate, mai degrabă, produs de Hyllan, care vine la cutie cu 30 de capsule. Hai să vedem detalii de pe prospect Profecund B în cele ce urmează.

Prospect Profecund B: administrare și efecte

pareri profecund B 30 capsule

Hai să vedem mai întâi ce proprietăți scrie pe prospect că are Profecund B:

  • îmbunătățește funcția de reproducere la bărbați;
  • are rol antioxidant, prin seleniu și coenzima Q10;
  • menține fertilitatea și concentrațiile normale de testosteron din sânge (datorită zincului);
  • crește libidoul datorită macăi din compoziție.

Deși este un produs ce poate fi cumpărat la liber, vânzările sale sunt mari predominant datorită recomandării medicilor, atât la Profecund, varianta pentru femei, cât și la Profecund B, varianta pentru bărbați. În cazul cuplurilor care se chinuie de ani de zile să aibă copii (așa cum era vorba și de amicul meu despre care am scris în articolul inițial cu părerea despre Profecund B), acest produs dă roade.

Există mai multe tipuri de infertilitate masculină, și Profecund B are efecte benefice în aproape fiecare caz. În mod evident, dacă fertilitatea este zero (adică nu există spermatozoizi activi în lichidul seminal), atunci clar nu poate face minuni acest produs.

Efectele sale, așa cum scrie pe prospectul Profecund B, se resimt în timp. Este nevoie de un tratament cu o capsulă pe zi, cel puțin 3 luni, pentru a obține rezultate stabile. Prin urmare, e nevoie de 3 cutii. Se pot lua chiar și 2 capsule pe zi, dar doar la recomandarea medicului.

Ingrediente Profecund B explicate

Conform prospectului acestui produs de pe site-ul oficial, ingredientele și cantitățile, per capsulă, sunt următoarele:

  • Extract din rădăcină de Maca (200 mg): bun pentru libido, energie sexuală, susține vitalitatea și rezistența organismului;
  • Prontoantocianidine oligomerice din extract standardizat de semințe de struguri (60 mg): fac parte din substanțele numite flavonoizi, cu o mare capacitate antioxidantă. Protejează organismul împotriva radicalilor liberi.
  • Coenzima Q10 (10 mg): este ca o vitamină, bună pentru ficat, inimă, mușchi și creier. Este responsabilă de toate procesele producătoare de energie din celule.
  • Zinc (10 mg): menține fertilitatea și reproducerea, respectiv concentrația de testosteron din sânge. La bărbați, zincul acționează ca un adjuvant în creșterea apetitului sexual și respectiv funcționarea testiculelor.
  • Seleniu (55 μg): contribuie la spermatogeneza normală și protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Cu alte cuvinte, încetinește îmbătrânirea și susține mobilitatea spermatozoizilor.

Și iată cum am vorbit ca un medic. Mă simt bine, mai ales atunci când citesc de pe prospectul Profecund B. Sper că te-am lămurit. După cum vezi, ingredientele sunt sigure, sunt menite să facă bine organismului.

Din punctul meu de vedere, dacă ai făcut vreo două teste de fertilitate acasă și ți-a dat sub 50%, merită să iei măcar o cutie de Profecund B și să vezi ce simți după aia. Rău nu îți face, ținând cont ce are în compoziție.

Contraindicații și reacții adverse pe prospect Profecund B

Nu prea sunt. Adică, există pe prospect Profecund B regula asta: să nu iei dacă ai sub 18 ani. De asemenea, singura contraindicație este să nu consumi produsul dacă ai alergie la oricare dintre ingredientele acestuia.

Recomandat este să nu depășești doza zilnică de o capsulă, doar în cazul în care îți recomandă medicul (sau doi medici, așa mă gândesc eu). Am scris câte ceva despre asta și în articolul cu reacții adverse Profecund B.

Înlocuitor Profecund B – există?

Așadar, vrei să fii viitor tătic și ai „băieții” leneși? Ia un Profecund B! Vrei pur și simplu să f**i mai bine și să-i dai orgasme multiple? Atunci am altă soluție pentru tine, încearcă una din cele mai bune pastile pentru potență, conform topului meu.

Dacă vrei pur și simplu un alt tratament naturist pentru infertilitate, poți căuta pe Google dar cel mai sincer ar fi să consulți un medic. În afară de Profecund B, nu cunosc, eu personal, alt produs cu același efect, care să fie de încredere.

Însă, repet: nu compara Profecund B cu o pastilă pentru potență, pentru că nu este asta. Sper să te ajute!

Lasă un comentariu