page title icon Prospect Pro V sau ce să verifici la pastila pentru potență

Am încercat Pro V, așa cum am încercat multe alte suplimente naturale pentru potența la bărbați. De fiecare dată verific atent ce scrie pe prospect Pro V. Nu de alta, dar prefer să n-am surprize neplăcute.

Plus că, pe prospect găsești tot ce trebuie să știi despre Pro V, acest supliment alimentar natural pentru potența la bărbați venit tocmai din China. Cum să-l administrezi, dacă are efecte adverse, cum funcționează, dacă te poate ajuta sau nu și, nu în ultimul rând, ce ingrediente are.

Eu iau doar produse naturale pentru potență. Nu mă joc când vine vorba de sănătate. Vreau să fac sex nu cascadorii care-mi pun viața în pericol.

Pro V este o pastilă pentru potență care conține ingrediente naturale. Oricum, dacă vrei să afli păreri despre Pro V am scris deja un articol pe tema asta. La fel am făcut și când am vorbit puțin despre reacțiile adverse Pro V.

Și, că tot am intrat în subiect, eu zic că-i timpul să-ți explic puțin și prospectul. Nu-i complicat dar nu oferă neapărat explicații despre ingredientele folosite. Plus că, părerea mea te poate ajuta să alegi produsul pentru potență potrivit pentru problemele tale.

Prospectul Pro V: administrare și efecte

Ca administrare, Pro V se ia, conform prospectului, cu cel puțin o jumătate de oră înainte de sex. Eu zic să-i acorzi ceva mai mult timp să-și facă efectul. Să zicem că undeva la 40, 50 de minute e de ajuns.

reactii adverse pro v potenta

Și, bine ar fi, să iei pastila pentru potență pe stomacul gol. Asta așa, să nu ai surprize și să te trezești că nu are niciun efect pentru tine.

După ce îl iei și după ce își face efectul, e binișor cu Pro V. Nu e wow, în ideea în care sexul se aproprie de ce ești învățat. Te ține totuși mai mult și te recuperezi mai repede după primul număr. Îți oferă un boost, să zic așa, însă nu este unul decisiv neapărat. Simți ușoare îmbunătățiri, ca la final să zici că a fost o partidă de sex ok-ish.

Pe prospectul Pro V scrie să nu se ia mai mult de o pastilă la 3 zile. Probabil pentru a se evita efecte adverse. Pentru că efectul trece după prima zi.

Prospect Pro V: ingredientele pastilei pentru potență

Dacă te uiți peste prospectul Pro V o să vezi că pastila conține următoarele:

  • Epimedium brevicornum, 125 mg – denumită și iarba țapului, planta perenă care se cultivă în China se remarcă prin florile în formă de inimă. Cu o formă parcă predestinată, planta o să te ajute la circulația sângelui și, mai exact, la creșterea fluxului de sânge către penis.
  • Tribulus terrestris, 85 mg – planta cunoscută și sub denumirea de Colții babei se aseamănă mult cu vița de vie. E bună pentru creșterea apetitului sexual și pentru creșterea erecției.
  • Panax ginseng, 80 mg – ginsengul se regăsește în cam toate suplimentele pentru potența la bărbați. O să te ajute să menții erecția și să ejaculezi mai mult.
  • Rhodiola rosea, 80 mg – este o plantă folosită de către nordici pentru a combate frigul. Adică, pune sângele în mișcare și îți oferă și un plus de adrenalină. Exact ce îți trebuie pentru o partidă de sex intensă.
  • Lycium chinese, 60 mg – sau goji chinezesc, un puternic afrodisiac natural cu efecte notabile în erecția la bărbați dar și în excitarea la femei. Un câștig pentru ambele părți.
  • Cinnamomum cassia, 20 mg – scorțișoara este folosită atât pentru gust și aromă cât și pentru beneficiile sale pentru organism. În plus, face minuni pentru potența la bărbați ajutând la menținerea sănătății aparatului reproducător.

Comparativ cu alte produse pentru potență similare, putem spune că Pro V nu este un supliment remarcabil. Are câte puțin din cele mai populare ingrediente ale pastilelor de potență. Surprinzător, dacă stai să compari cu prospect Herbal V și ce ingrediente are, vei vedea o listă similară. Sunt doar mici diferențe.

De asta pot să-ți recomand să citești și comparația mea dintre Herbal V și Pro V. În fond, era normal să fie similare acele două produse, fiind de la același producător din China.

Pro V contraindicații conform prospect

Fiind un produs natural, asta e partea frumoasă: pe prospect scrie că nu sunt contraindicații. Doar că e interzis sub 18 ani (ceea ce e evident) și că se recomandă să nu iei mai mult de o capsulă la 3 zile.

Pe prospect Pro V scrie că efectele acestei pastile pentru potență durează până la 3 zile. Zice că poți avea o semierecție până la primul stimul sexual, devii mai sensibil și ușor de excitat. Eu am testat și nu a fost așa la mine, după prima zi, s-au pierdut efectele. Din fericire, fără reacții adverse, fără alte contraindicații.

Pro V preț și de unde cumpăr

O capsulă de Pro V (căci se găsește și cutia de o capsulă) are prețul începând de la 14 lei. Surprinzător, pe site-urile mai populare gen eMag, dacă iei o cutie de 4 capsule ieși mai scump: te costă 18 lei pastila.

Poți zice că nu-i așa mare diferență, că prețurile variază, însă avantajul e că găsești destul de ușor să comanzi Pro V online fără rețetă. În fond, e un supliment natural care nu se eliberează pe bază de prescripție medicală.

Ce recomand eu ca înlocuitor Pro V (nu, nu e Herbal V)

Așa cum ți-am zis când am vorbit despre părerile cu Pro V, nu e neapărat eficient, cum nu e neapărat rău. Clar nu-i cel mai bun supliment pentru potență pe care l-am încercat. Același lucru am scris și despre fratele său, în articolul păreri Herbal V.

În schimb, vezi că am făcut un top cu cele mai bune pastile pentru potență. Caută acolo suplimentele care au avut efect la mine mai bun decât Pro V sau Herbal V.

Momentan, eu pot să-ți recomand să cauți informații despre uPotent. Eu zic că e o soluție bună dacă vrei ceva pentru potență sau ejaculare precoce.

Lasă un comentariu