page title icon Prospect Performax – supliment pentru potență și ejaculare precoce

Ți-am mai povestit pe blog că produsele pentru potență sub formă de miere la pliculeț mi se par cele mai ușor de administrat. Așa am fost atras de acest produs și am zis să scriu despre prospect Performax, ingrediente, recomandări și contraindicații.

Sper să fie util, ideea mea e să scriu despre toate suplimentele pentru potență și control ejaculare precoce pe care le încerc, din diferite unghiuri: părerea mea, reacții adverse, prospect respectiv comparații între produse. În acest fel, vreau să ajut și alți bărbați care caută detalii pe net înainte să cumpere. Și bine fac.

Atunci când am comandat Performax pentru prima oară, eu nu am făcut la fel. Nu m-am documentat. Intrasem pe site-ul importatorului EUROPARUS SRL, performax.ro, și mi-a plăcut ce am citit pe acolo. Am comandat în timp ce așteptam să intru la dentist. Nu regret că am cumpărat produsul, însă nu îl voi mai comanda pentru că la mine nu a funcționat cum mi-aș fi dorit. Am scris mai multe despre experiența mea în articolul meu cu păreri despre Performax. Însă, acum să vorbim despre prospectul Performax și ce găsim pe el.

Prospect Performax – mod de administrare și beneficii

Să începem cu începutul. Suplimentul alimentar Performax este un afrodiziac pe bază de miere pentru potență care conține 21 de plante și ingrediente pentru îmbunătățirea vieții sexuale la bărbați.

Modul de administrare trecut pe prospect Performax nu este tocmai atât de simplu precum pare. Am mai luat suplimente pe bază de miere pentru potență și dădeam plicul pe gât cu 30 de minute înainte de „acțiune”. Atât. Însă, la Performax nu e chiar așa. Cred că de-asta la mine nu a mers când am încercat prima dată. Pe prospect scrie că trebuie amestecat bine conținutul unui plic de 10 g, înainte de consum. Există și Performax la borcan. Pentru asta trebuie să folosești o linguriță și un pahar, ca să amesteci echivalentul unei porții de 10 g.

Am găsit site-uri ale unor farmacii online unde scria că o porție are 8 g. Chiar și pe site-ul importatorului scrie că o porție are 8 g, însă un plic are 10 g. Ce naiba, când iau un plic „păstrez” 2 g pentru mai târziu? Totuși nu cred că e mare diferență la efecte, eu voi considera cantitatea de 10 g pentru o porție.

Mai scrie că poți consuma o porție de Performax zilnic, la un interval de 24 de ore, timp de 10-14 zile, pentru rezultate durabile și optime. Acum, să fim sinceri, cine face sex chiar zilnic, timp de 14 zile? Să ridice mâna că mă înclin în fața lui.

Totuși, din câte înțeleg eu din prospect, nu e neapărat pentru cei care fac sex zilnic. E pentru cei care vor să se bucure cu adevărat de efectele Performax – adică, iei câteva zile la rând și abia la final ajungi să faci sex și o dai pe spate pe gagică.

Beneficii Performax de pe prospect:

Hai să vedem la ce folosește acest produs, conform specificațiilor.

 • are efect rapid, în 30-90 de minute de la administrarea unei porții, în funcție de puterea de absorbție a fiecărui organism.
 • tonifică musculatura – ăsta e un beneficiu și pentru sportivi.
 • poate fi consumat și de femei, având beneficii și pentru organismul acestora (ameliorarea simptomelor menopauzei, a stresului și anxietății).
 • stimulează circulația sângelui, fapt care asigură duritatea penisului în timpul actului sexual.
 • previne oboseala și susține recuperarea rapidă în timpul actului sexual.
 • crește (sau reface) nivelul de testosteron.
 • crește libidoul și dorința sexuală atât la bărbați cât și la femei.

Lista completă de ingrediente Performax

Hai să vedem lista completă de ingrediente de pe prospectul Performax și câteva detalii despre fiecare:

 • Tribulus Terrestris (0,11%): este unul din cele mai populare ingrediente ale suplimentelor pentru potență. Reglează nivelul de testosteron, reduce disfuncția erectilă și crește calitatea spermei.
 • Ginseng (0,13%): la fel, un alt ingredient des întâlnit la produsele pentru potență, care susține circulația sângelui și astfel întărește penisul, precum și te ajută să ai erecții mai ușor și de durată.
 • Ginko Biloba (0,13%): bun pentru circulația sângelui, îmbunătățește funcția erectilă, te ajută la relaxare și reduce anxietatea și stresul.
 • Alpinia Officinarum (0,47%): se mai numește Pulbere de Galagal, o plantă care crește în Asia, un afrodisiac natural care crește libidoul.
 • Roșcova (0,63%): aici încep caloriile să intre în vigoare. Planta asta are o treime din caloriile ciocolatei și este non-alergică, având multe proteine.
 • Lăptișor de matcă (0,06%): are beneficii nutriționale, energetice și metabolice pentru organism, inclusiv pentru sistemul nervos.
 • Ghimbir (0,63%): e un imunostimulent eficient, dar și un energizant pentru organism recunoscut de mii de ani.
 • Polen (1,57%): este o sursă bună de proteine și energizează organismul. Însă, nu văd legătura sa directă cu potența.
 • Scorțișoară (0,31%): e bună la gust, e bună la stomac, dar e și un afrodiziac eficient pentru bărbați.

Ce ingrediente mai are în plus: sirop de glucoză (78,72%), miere de albine (11,01%), melasă de dudă (3,78%), țelină ‒ 0,79%, ovăz (avena sativa) ‒ 0,63%, maca (lepidium meyeni) ‒ 0,31%, ginseng american (panax quinquefolius) ‒ 0,16%, urzică (urtica sp.) ‒ 0,16%, ginseng siberian (eleutherococcus senticosus) ‒ 0,13%, dovleac (cucurbita sp.) ‒ 0,11%, cola vera (0,08%), extract de vanilie (0,08%).

Reacții adverse și contraindicații pe prospect Performax

Nu sunt reacții adverse specifice acestui produs. Eu m-am uitat pe forumuri și am găsit recenzii de la bărbați care spuneau că au avut dureri de cap, palpitații, arsuri la stomac. Însă, nu spuneau dacă au respectat ce scrie pe prospect, dacă iau alte tratamente, dacă au anumite intoleranțe sau alergii. Acum, depinde de organismul fiecăruia, sincer. Eu, personal, nu am avut reacții adverse notabile când am luat Performax.

Ca și contraindicații, să nu se consume de persoanele cu boli cardiace, diabet sau hipertensiune, înainte de a consulta medicul. Produsul nu creează dependență.

Pe prospect Performax mai scrie că nu e recomandat să iei mai mult de două plicuri într-un interval de 24 ore. Pentru mai multe detalii pe subiect, citește și despre reacții adverse Performax.

Recomandarea mea: înlocuitor Performax

Dacă vrei să te convingi de efectele Performax, este să îl încerci. Poți comanda de pe site-ul importatorului (ei nu îl produc, e făcut la o fabrică din Turcia), sau de pe site-urile farmaciilor partenere.

Totuși, dacă mi-ai fi prieten, eu personal nu ți-aș recomanda Performax. Nu mă înțelege greșit, însă e suficient să mai arunci o privire pe lista de ingrediente. Ce vezi acolo? Sirop de glucoză în proporție de 78,72%, adică aproape 8 din 10 g câte are o porție. Asta înseamnă zahăr lichid, obținut din amidon de porumb, adică îndulcitor pentru prăjituri. E adevărat că ajută la absorbția celorlalte ingrediente în organism, însă cantitățile ingredientelor care contează (mai exact, primele din listă) sunt neglijabile. Așadar, nu ai cum să te aștepți să aibă cine știe ce efecte o porție, poate de aceea importatorii încurajează să iei un plic pe zi timp de 10-14 zile.

Ca înlocuitor Performax, eu recomand uPotent. E asemănător din multe puncte de vedere, fiind tot miere la plic sau borcan, însă la nivel de ingrediente, băieții de acolo nu au făcut rabat de la calitate. Au crescut cantitățile pentru Tribulus Terrestris, Ginseng, Roșcovă, Ginko Biloba, Ghimbir, Melasă de dudă, și au adăugat în plus Jeleu Regal și Palmier Pitic. Crede-mă, combinația aia chiar funcționează.

Dacă ești adeptul altor produse sub formă de capsule de înghițit, te invit să citești topul meu personal cu cele mai bune pastile pentru potență. Sper să te ajute să performezi pe bune, în pat.

Lasă un comentariu