page title icon Prospect Natural Potent: e ceva diferit față de Tianli?

Cauți detalii despre prospect Natural Potent? Sau, pur și simplu nu înțelegi ce-i cu ingredientele trecute în prospect? Hai că-ți explic eu imediat cum să interpretezi totul.

Despre Natural Potent ți-am mai vorbit. Ți-am zis că-i cam același lucru cu Tianli fiole. Și ambalajul e la fel. Eu am crezut că-i fix același produs, dar după ce m-am uitat pe prospect am văzut că sunt unele ingrediente care diferă. Acum, nu știu ce să zic, nu am informații despre ce-a fost în mintea producătorilor când au venit cu acest produs.

Cum am ajuns să iau eu Natural Potent și Tianli? Ți-am povestit pățaniile mele când am vorbit despre pastile de potență pe care le-am încercat și au mers.

Să lăsăm acum poveștile. Astăzi vreau să-ți explic prospectul de la Natural Potent. Să îți mai spun cum se administrează, ce efecte adverse are și de ce nu funcționează cum îmi doresc. Eu am avut deja un articol mai lung pe blog cu păreri Natural Potent însă aici vin în completare cu câteva informații strict legate de prospect.

Prospect Natural Potent: administrare

Similar cu Tianli fiole, Natural Potent este sub formă de fiole. Cum administrezi fiola? Conform prospectului, dai pe gât fiola pentru potență de 10 ml cu o oră și ceva înainte de sex.

Acum, pentru a avea efect eu îți recomand chiar o administrare cu două ore înainte de sex. Și pe stomacul gol. Și să nu mănânci nimic după. Altfel, o să fie apă de ploaie. La mine a fost un pic dezamăgitor, în sensul că probabil la prima fiolă m-am grăbit și nu am simțit nimic. La următoarele două, a fost ceva mai bine, dar emoțiile cum că nu va avea efect tot au fost acolo.

Ai grijă că fiola e măricică. Are 10 ml, dar recipientul pare mai mare de atât. Adică, dacă vrei să nu te vadă tot poporul ce faci, cam trebuie să ai grijă, să te ferești. Cere și tu la toaletă înainte să iei fiola. Nu uita nici de recomandările pentru administrare Natural Potent. Fă-ți un plan atunci când iei Natural Potent ori altfel te vei lovi de aceleași probleme cu potența. Știu că-i nasol, dar așa stă treaba.

Nu se recomandă mai mult de o fiolă de Natural Potent pe zi, cam asta-i doza. Se poate lua atât la nevoie, cât și ca tratament timp de 16 zile. Cu alte cuvinte, faci sau nu faci sex, tratament poți lua. Cine naiba face sex 16 zile consecutiv? Ei, or fi unii, poate.

Prospect Natural Potent: efecte adverse cunoscute

Pe prospect Natural Potent scrie că-i produs natural. Așa și este. Cu toate acestea, Natural Potent nu este recomandat persoanelor sub 18 ani. Nu se ia cu alcool, așa că evită să consumi vin, bere sau altele. Știu, vinul e bun pentru sex, dar nu și dacă bagi o fiolă de Natural Potent. Pur și simplu nu merge să amesteci sau să iei la interval scurt Natural Potent și alcool.

natural potent pareri

Dacă ai probleme cu inima, tensiunea sau circulația, evită să iei fiola. S-ar putea să ai efecte adverse după. Tot așa, dacă îți este interzis efortul fizic, evită să iei Natural Potent.

Despre alte reacții adverse Natural Potent am vorbit mai multe într-un articol separat, dar și atunci când ți-am explicat reacțiile adverse cu Tianli – sunt aceleași pentru ambele produse. Citește-le dacă vrei.

Ingrediente trecute în prospectul Natural Potent

În prospect găsești trecute următoarele componente:

  • Epimedium Grandiflorum Iarba Țapului este o plantă medicinală chinezească cu efect puternic afrodiziac și ameliorează funcțiile erectile la bărbați;
  • Lycium Barbarum – sau cătină de garduri, un arbust bun pentru creșterea fluxului sanguin către organele genitale în vederea obținerii unei potențe maxime;
  • Polygonum Multiflorum – sau troscot chinezesc, folosit în medicina tradițională încă din antichitate pentru tratarea diverselor afecțiuni cu erecția la bărbați;
  • Hypoxis Minor – o plantă cu origini în India și recunoscută în medicina ayurvedică susține circulația fiind un energizant natural, precum și un afrodiziac cu efecte ridicate;
  • Damnacanthus Indicus – crește nivelul de testosteron și ajută la susținerea sistemului reproducător la bărbați;
  • Boschniakia Rossica – stimulează apetitul sexual și ajută la obținerea unei erecții rapide precum și în menținerea erecției pentru mai mult timp;
  • Eleutherococcus Senticosus – un arbust mic care crește libidoul, susține circulația și energizează organismul;
  • Sucroza – doar o altă denumire pentru zaharoză;
  • apă – aici îți dai singur seama că apa e folosită pentru ca fiola să poată fi administrată mai ușor.

Sper că acum înțelegi mai bine prospectul Natural Potent. Oricum, contează mult procentajul ingredientelor folosite în realizarea fiolei pentru potență. În funcție de acest procentaj produsul poate avea un efect mai puternic sau mai slab pentru potență. De exemplu, la Tianli, după ce au modificat formula originală fiola și-a pierdut din efecte.

Natural Potent poate fi consumat de femei?

În general, orice produs pentru potență la bărbați nu este recomandat femeilor. Doar dacă e un produs pentru creșterea libidoului în general, dar alea de regulă n-au efect nici la unii, nici la alții.

Dacă o femeie consumă Natural Potent, totuși, nu se întâmplă nimic. Nu am auzit vreun caz și nu cunosc niciuna care să fi luat vreo fiolă. Nici Tianli fiole pentru femei nu știu să existe. Cunosc doar că Tianli spray poate să irite zona intimă a unei femei și am aflat de cazuri în care partenerul nu putea face sex fără prezervativ după ce a folosit Tianli spray.

Legat de Natural Potent spray, am scris puțin în articolul cu experiența mea. Tot ce pot să spun e că nu e recomandat femeilor, însă nici nu cunosc să fi avut efecte adverse vreo femeie care să fi intrat în contact.

Ceva mai bun decât Natural Potent

Cauți ceva mai bun decât Natural Potent? Multe pastile potență sunt mai bune, sincer să fiu. Nu din cauză că este vorba de pastilă sau lichid la fiolă. Dacă vrei să mergi la sigur, să scapi de stres, eu îți recomand să citești despre păreri Pops. La mine funcționează de minune și nu are reacții adverse. E vorba de pastile potență din ingrediente naturale, pe care le iei cu 30 de minute înainte de sex.

Sper să-ți fie de folos toate aceste informații despre prospect Natural Potent!

Lasă un comentariu