page title icon Prospect Maraton Forte: tot ce trebuie să știi

Maraton Forte e un produs pentru potență cu vechime pe piață. E de ceva timp la vânzare, ceea ce înseamnă că sunt mulți cei care l-au încercat. Astăzi vom vorbi despre prospect Maraton Forte, ingrediente, administrare și alte lucruri care poate te preocupă.

Cu toate astea, de curând, producătorii au schimbat rețeta. Au venit cu un ambalaj nou și cu o nouă formulă, spun ei „îmbunătățită”. Problema a apărut în urma unui scandal, că s-a descoperit că foloseau un ingredient ilegal pe care îl avea și Viagra, înainte să-i schimbe formula și acelui medicament. Cred că multe pastile pentru potență aveau problema asta și probabil de-aia înainte funcționau și acum nu mai merg.

Problema mare nu e că au umblat la produs. Nu; problema e că, după ce au făcut-o, pastila pentru potență nu mai funcționează. Sau, cel puțin nu la fel de bine cum o făcea. Pe noi asta ne interesează acum.

Cauți informații despre prospect Maraton Forte? O faci pentru că ai fost dezamăgit de produs? Nu ești singurul, și eu am fost dezamăgit și mi-am vărsat amarul în articolul cu păreri Maraton Forte.

Pentru că ai avut reacții adverse cu Maraton Forte, sau pentru că vrei să te convingi că este un produs natural și bun pentru tine?

Indiferent de motivele pe care le ai, eu îți descriu, pe scurt prospectul. Hai să vedem ce conține Maraton Forte.

Prospect Maraton Forte: ce conțin pastilele pentru potență

Așa cum sunt cam toate pastilele și suplimentele pentru potență maximă, Maraton Forte are la bază ingrediente naturale.

Acum, procentajul folosit și combinația acestor ingrediente determină, sau nu, o potență crescută și control pentru ejaculare.

reactii-adverse-maraton-forte

Conform prospectului, Maraton Forte conține:

 • 50 mg de Muiră Puamă;
 • 50 mg de Catuabă;
 • 35 mg de Ginseng Siberian;
 • 30 mg de Guarana;
 • 30 mg de Tribulus terestris;
 • 30 mg de Epimedium;
 • Și 20 mg de Polygonum multiflorum.

Explicația prospectului și ingredientelor Maraton Forte

Muira Puama este un arbore pitic, denumit „arborele vieții”, cu originea în Africa de Sud. Coaja și lemnul arborelui s-au folosit încă din antichitate drept medicamente pentru circulație și potență.

Catuaba este o plantă renumită pentru efectele afrodiziace. Ajută la creșterea libidoului și la îmbunătățirea circulației în zona organelor genitale.

Despre Ginseng Siberian ți-am mai vorbit pe blogul meu, în articolul despre plante afrodisiace pentru potență.

Guarana este o plantă lemnoasă, tropicală, cu importante efecte benefice pentru un stil de viață sănătos. Semințele plantei sunt cunoscute drept „fructele tinereții”.

Tribulus terestris sau „colții babei” este o plantă care se aseamănă cu vița-de-vie. Grecii o foloseau ca diuretic, antiinflamator și tonic în timp ce pe tărâm european planta este cunoscută pentru efectele benefice asupra potenței și libidoului.

Iarba Țapului, sau Epimedium, este un afrodisiac puternic care ajută în menținerea erecției și în controlul ejaculării.

Polygonum multiflorum îți are originea în China și este cunoscută pentru îmbunătățirea circulației și pentru efectul antioxidant puternic.

Bun; cam acestea sunt ingredientele Maraton Forte. Eu am folosit pastilele de potență și, în trecut, am fost mulțumit de ele. Acum, nu neapărat.

Maraton Forte combinat cu alcool. Pot să beau vin înainte?

În general, alcoolul nu se împacă cu pastilele pentru potență. Am scris despre asta, la modul general, în articolul despre pastile de potență cu alcool. În general, alcoolul înainte de sex nu e recomandat, din două motive: 1. Îți reduce performanțele pentru că îți obosește organismul. 2. Ți se poate face rău.

Însă, există păreri avizate, ale medicilor, despre Maraton Forte combinat cu alcool. Fiind un supliment alimentar, nu un medicament, teoretic ai voie să bei alcool înainte să iei pastila. Însă, în cantități moderate – limita a 1-2 pahare de vin sau a 2-3 beri. Depinde de toleranța ta la băutură.

Dacă ești băutor profesionist, atunci limita menționată de mine este suficientă. Dacă ești amator, atunci rezumă-te la un pahar de vin sau la o bere. Nu ambele, căci altfel există riscul să nu-și mai facă efectul pastila.

Prospect Maraton Forte: cât timp pot să iau?

Un medic ar spune că trebuie să fii sigur că stai bine cu sănătatea înainte să iei pe termen lung. Recomandarea medicilor este diferită față de cea de pe prospect. Ei ar zice să iei cel mult două capsule în termen de 48 de ore. Însă, pe prospectul Maraton Forte scrie că poți lua până la 4 capsule pe zi (24 de ore).

Mie, personal, mi se pare exagerat, chiar dacă scrie că efectul e același și la 2 și la 4 capsule. Dacă respecți prospectul, nu ai avea de ce să iei așa multe pastile.

Oricum, indiferent de opțiunea ta, poți lua o cutie de Maraton Forte și apoi să faci o pauză de cel puțin 2 săptămâni până să iei a doua cutie. Asta dacă îți satisface nevoile acest produs și e ceea ce trebuie pentru tine.

Unde găsesc Maraton Forte. Benzinării sau farmacii

Am găsit Maraton Forte în farmacii și am dat de acest produs și în unele benzinării. Sfatul meu, totuși, este să îl achiziționezi numai din farmacii avizate, fie online sau offline. Să nu iei Maraton Forte contrafăcut din greșeală.

Știu că există riscuri mici să găsești un astfel de produs, însă mai bine să nu îți asumi riscuri deloc. E cel mai sincer așa, nu vrei să te joci cu sănătatea ta.

Așadar, dacă vrei să cumperi Maraton Forte, alege farmaciile de încredere precum Catena, Dona, Dr Max, Farmacia Tei etc.

Mai bun ca Maraton Forte ce găsesc

După ce au schimbat formula ceva nu mai funcționează ca înainte. Probabil au umblat la mixul plantelor sau la concentrații. Oricum ar fi, există pastile de potență mai bune ca Maraton Forte.

Fiind un produs foarte popular, am scris câteva comparații între acesta și alte suplimente de pe piață:

Ți-am făcut un top al celor mai bune pastile de potență pe care le poți încerca oricând. De acolo poți alege produsul care îți satisface nevoile. Sfatul meu este să citești despre el înainte, să cauți cât mai multe păreri și detalii despre prospect, așa cum ai căutat aceste informații pe care le-ai citit aici despre Maraton Forte. Baftă maximă!

10 comentarii la „Prospect Maraton Forte: tot ce trebuie să știi”

 1. Am achizitionat 4 cutii ( cu 20 pilule) direct din farmacie, fiind vechi consumator al produsului.
  Stupoare… produsul nu mai respecta ingredientele de pe ambalaj……
  Pacat…era un produs valabil.

  Răspunde
  • Exact asta am simțit și eu, Dan! Într-adevăr, produsul era altfel înainte. Acum, se pare că avem alte ingrediente la activ, dar bine că există și alte produse spre care putem să ne orientăm.

   Răspunde
    • Salut, ADi. Produsul era altfel în sensul că s-a schimbat rețeta, în urmă cu mulți ani. Nu am luat pe vremuri, însă din câte am citit, cei care au luat zic că era altfel atunci, că funcționa și că cel de acum e mai slab. Acum, dacă vrei înlocuitor Maraton Forte, poți să te orientezi spre cele mai bune pastile pentru potență. Eu am testat toate de acolo și sunt mai bune, cel puțin primele două, Pops și Max Performer, și-au făcut treaba la mine. Dar să nu ai probleme cardiace de vreun fel sau alergii la vreunul din ingrediente, să vezi prospectul de la fiecare înainte să cumperi ceva.

     Răspunde
  • Este un supliment pe care îl cumpărați de la farmacie, nu oferă garanție. Însă, întrebați la farmacia locală, poate au o ofertă.

   Răspunde
  • Salut! Nu e recomandat Maraton Forte pentru hipertensivi, nici alte suplimente pentru potență cu efect rapid, din păcate. Riscurile sunt creșterea și mai mare a tensiunii, palpitații, dureri de cap, înroșirea feței, dureri în piept. Și acestea sunt doar cele mai des întâlnite, însă depinde de la persoană la persoană. Recomand să consulți un medic, fie cel de familie, fie cardiolog, pentru a putea afla un tratament potrivit și sigur pentru potență. Sper să ajute sfatul meu! Mai bine să nu te expui la riscuri. Multă sănătate să avem cu toții 🙂

   Răspunde

Lasă un comentariu