page title icon Prospect Maraton Forte: tot ce trebuie să știi

Maraton Forte e un produs pentru potență cu vechime pe piață. E de ceva timp la vânzare, ceea ce înseamnă că sunt mulți cei care l-au încercat.

Cu toate astea, de curând, producătorii au schimbat rețeta pentru Maraton Forte. Au venit cu un ambalaj nou și cu o nouă formulă, spun ei „îmbunătățită”.

Problema mare nu e că au umblat la produs. Nu; problema e că, după ce au făcut-o, pastila pentru potență nu mai funcționează. Sau, cel puțin nu la fel de bine cum o făcea.

Cauți informații despre prospectul Maraton Forte? O faci pentru că ai fost dezamăgit de produs? Pentru că ai avut reacții adverse cu Maraton Forte, sau pentru că vrei să te convingi că este un produs natural și bun pentru tine?

Indiferent de motivele pe care le ai, eu îți descriu, pe scurt prospectul. Hai să vedem ce conține Maraton Forte.

Prospect Maraton Forte: ce conțin pastilele pentru potență

Așa cum sunt cam toate pastilele și suplimentele pentru potență maximă, Maraton Forte are la bază ingrediente naturale.

Acum, procentajul folosit și combinația acestor ingrediente determină, sau nu, o potență crescută și control pentru ejaculare.

reactii-adverse-maraton-forte

Conform prospectului, Maraton Forte conține:

 • 50 mg de Muiră Puamă;
 • 50 mg de Catuabă;
 • 35 mg de Ginseng Siberian;
 • 30 mg de Guarana;
 • 30 mg de Tribulus terestris;
 • 30 mg de Epimedium;
 • Și 20 mg de Polygonum multiflorum.

Explicația prospectului și ingredientelor Maraton Forte

Muira Puama este un arbore pitic, denumit „arborele vieții”, cu originea în Africa de Sud. Coaja și lemnul arborelui s-au folosit încă din antichitate drept medicamente pentru circulație și potență.

Catuaba este o plantă renumită pentru efectele afrodiziace. Ajută la creșterea libidoului și la îmbunătățirea circulației în zona organelor genitale.

Despre Ginseng Siberian ți-am mai vorbit pe blogul meu, în articolul despre plante afrodisiace pentru potență.

Guarana este o plantă lemnoasă, tropicală, cu importante efecte benefice pentru un stil de viață sănătos. Semințele plantei sunt cunoscute drept „fructele tinereții”.

Tribulus terestris sau „colții babei” este o plantă care se aseamănă cu vița-de-vie. Grecii o foloseau ca diuretic, antiinflamator și tonic în timp ce pe tărâm european planta este cunoscută pentru efectele benefice asupra potenței și libidoului.

Iarba Țapului, sau Epimedium, este un afrodisiac puternic care ajută în menținerea erecției și în controlul ejaculării.

Polygonum multiflorum îți are originea în China și este cunoscută pentru îmbunătățirea circulației și pentru efectul antioxidant puternic.

Bun; cam acestea sunt ingredientele Maraton Forte. Eu am folosit pastilele de potență și, în trecut, am fost mulțumit de ele. Acum, nu neapărat.

După ce au schimbat formula ceva nu mai funcționează ca înainte. Probabil au umblat la mixul plantelor sau la concentrații. Oricum ar fi, există pastile de potență mai bune decât Maraton Forte. Ți-am făcut un top al celor mai bune pastile de potență pe care le poți încerca oricând.

2 comentarii la „Prospect Maraton Forte: tot ce trebuie să știi”

 1. Am achizitionat 4 cutii ( cu 20 pilule) direct din farmacie, fiind vechi consumator al produsului.
  Stupoare… produsul nu mai respecta ingredientele de pe ambalaj……
  Pacat…era un produs valabil.

  Răspunde
  • Exact asta am simțit și eu, Dan! Într-adevăr, produsul era altfel înainte. Acum, se pare că avem alte ingrediente la activ, dar bine că există și alte produse spre care putem să ne orientăm.

   Răspunde

Lasă un comentariu