page title icon Prospect Herbal V: ce să știi înainte să cumperi

Cauți detalii despre prospect Herbal V? Hai să vedem ce trebuie să știi despre acest supliment alimentar pentru potență, înainte să îl cumperi.

Înainte de toate voiam să îți spun că eu am încercat acest produs și mi-am descris experiența în articolele despre păreri Herbal V și reacții adverse Herbal V (link-uri la final). O să reiau pe scurt și aici câteva detalii din ce am mai scris, dar dacă vrei să te documentezi mai bine nu ezita să citești și articolele mele anterioare. Bun, ești gata? Hai să mergem mai departe să vedem tot ce trebuie să știi despre acest produs.

Prospect Herbal V capsule: cui se adresează și ce beneficii are

pareri-forum-herbal-v

Înainte de toate să știi că au mai apărut fake-uri pe piață, dar acesta este produsul original, din poza de mai sus. Este cel cu inscripția „Produs original” care conține 4 capsule pentru potență. Producătorul acestui supliment este, ține-te bine, SICHUAN WEILONG PHARMACEUTICAL CO. LTD, CHINA.

Are compoziția 100% naturală, după cum îi spune și denumirea Herbal. Este un supliment alimentar care se poate cumpăra fără o recomandare din partea unui medic.

Pe prospect Herbal V scrie că este destinat strict bărbaților care fie vor să-și îmbunătățească viața sexuală, fie au diverse probleme cum ar fi disfuncții erectile sau ejaculare precoce sau chiar libidou scăzut, și vor să le amelioreze. Se spune că efectele Herbal V se pot simți până la 2 zile și că ajută la creșterea libidoului, obținerea de erecții ferme și creșterea cantității de spermă.

Din lista de beneficii Herbal V capsule avem:

 • efect rapid în doar 30 de minute,
 • crește cantitatea de spermă,
 • îmbunătățește circulația sângelui,
 • previne ejacularea precoce și astfel crește durata actului sexual,
 • erecțiile sunt mai ferme și penisul se mărește la capacitatea maximă.

Dar oare toate sunt adevărate? Ai să vezi în articolul meu cu păreri despre Herbal V că nu în toate cazurile ai toate aceste efecte la un loc. Spre exemplu, la mine nu a funcționat să îmi controlez ejacularea, și nici nu mi-a crescut cantitatea de spermă. Am avut, în schimb, o erecție mai fermă ca de obicei, un penis tare și mărit. Asta a ajutat, însă degeaba dacă mi-am dat drumul tot repede. Ce să-i faci, o fi nevastă-mea atât de irezistibilă?

Administrare capsule Herbal V

Pe prospect Herbal V spune să iei cel mult o pastilă pe zi, cu 30 de minute înainte de actul sexual. De asemenea, scrie că poți resimți efectele pastilei până la 2 zile de la administrare și să nu iei mai mult de o capsulă în 3 zile.

Toate bune și frumoase până aici. Însă, îmi permit să fac o completare: la mine nu a mers cu 30 de minute înainte. Am mai făcut un test cu a doua capsulă, fix la 4 zile după ce am luat-o pe prima, dar de data asta cu 2 ore înainte de sex. Nu am planificat nimic, așa s-a întâmplat. Ce am mai făcut în plus a fost să nu mănânc înainte și nici la 2 ore după. M-am luat după alte capsule pentru potență de pe piață, parcă simțeam că am în față prospect Natural Potent, nu Herbal V.

Deși, fiind compoziție 100% din plante, nu zice nimeni să iei Herbal V pe stomacul gol, eu așa am făcut și efectele au fost ceva mai intense dar nu cât să mă dea pe spate. Măcar nevastă-mea a fost satisfăcută.

Prospect Herbal V capsule – ingrediente

Din ingredientele Herbal V, pe prospect găsim următoarele:

 • Tribulus terrestris – se numește și „Colții babei” și sincer acesta a fost ingredientul care m-a convins să cumpăr Herbal V. E unul din cele mai eficiente pentru potență, cu efect afrodisiac, o plantă care crește libidoul și stimulează eliberarea de testosteron. Are rol protector cardiac, stimulează circulația sângelui și face parte și din lista ingredientelor suplimentului meu preferat, mierea pentru potență uPotent.
 • Panax ginseng – un extract dintr-o plantă folosită cu succes în țările asiatice de mii de ani pentru tratarea problemelor cu potența la bărbați. Multe suplimente din cele ce le-am mai încercat au această plantă în compoziția lor.
 • Rhodiola rosea: este o plantă care îmbunătățește starea psihică, crește nivelul de energie și ajută corpul să se adapteze la schimbări. Din punctul meu de vedere, e bine gândită alegerea acestui ingredient, comparativ cu cele două de mai devreme care „lucrează” la partea fizică.
 • Cortex cinnamon sau scoarță de scorțișoară: are efect afrodisiac, printre multe altele. Sincer, nu știam, am căutat și cică indienii au descoperit asta.
 • Fructe de goji (Lycium Chinense): este un antioxidant puternic, imunostimulator și susține capacitatea de regenerare a organismului. Probabil au ales acest ingredient pentru „a doua tură”.
 • Epimedium (iarba țapului): este unul din cele mai populare ingrediente ale suplimentelor pentru potență tocmai pentru că ajută la obținerea de erecții ferme, crește libidoul, ajută la controlul ejaculării precoce și e un afrodisiac natural.

Cam acestea ar fi ingredientele principale. Cantitățile cele mai mari sunt la Epidemium, Tribulus terrestris și Panax ginseng. Restul sunt în cantități mici. Nu voi menționa aici gramajele pentru că am văzut că sunt mai multe variante disponibile pe piață.

Concluzii despre prospect Herbal V

Înainte să cumperi, mai trebuie să știi o informație: pe prospect Herbal V scrie că nu sunt reacții adverse. Totuși, eu am avut, dar după ce am forțat nota și nu am mâncat înainte cu 2 ore, și nici după tot vreo 2 ore. Asta pentru că prima capsulă când am luat-o cu 30 de minute înainte de sex nu mi-a adus nicio bucurie.

Am simțit doar ceva arsuri la stomac și o durere de cap, dar pe mine de regulă mă doare capul dacă nu mănânc mai mult de 5 ore. Mai ales dacă depun efort. Citește mai multe în articolul despre reacții adverse Herbal V.

Sper să te ajute toate informațiile ce le-ai citit. Dacă nu ești încă decis dacă vrei să cumperi sau nu, ți-am zis, citește articolul meu despre păreri Herbal V.

Iar dacă ești convins că există ceva mai bun decât Herbal V, aruncă o privire peste clasamentul meu personal al celor mai bune pastile pentru potență. Crede-mă, nu vei fi dezamăgit.

Lasă un comentariu