page title icon Prospect Erecta – mod administrare, contraindicații și ingrediente

Am luat Erecta din impuls. Intrasem pe site-ul lor și am văzut că-i bună pentru ejaculare precoce și pentru erecție tare. M-am uitat rapid peste prospect, am văzut ingrediente naturale și am zis trebuie să văd cum e.

Când iau suplimente pentru potență îmi place să aleg un produs all-in-one. Așa sunt și în sex, all-in. Nu mă dau în spate de la nimic. Îmi place să încerc chestii noi, să diversific și să fac tot posibilul să nu cad în rutină. Nu de alta, dar când ești doar tu cu nevasta e important să nu te complaci.

Doar că, dacă vreau să rezist la fantezii și alte situații în care mă super excit, am nevoie de ceva pentru potență. Ca un fel de vitamină sau energizant pentru organism. Și vreau să scap de orice stres: fără ejaculare precoce, fără penis care se înmoaie când fac sex și fără dureri de cap că nu pot să o scol la timp.

Erecta m-a cucerit prin promisiuni: e bună și pentru erecție sau potență dar și pentru controlul ejaculării.

Asta scrie pe prospectul Erecta, plus că are efect prelungit de până la 4 ore de la administrare. Ingredientele sunt naturale, sunt familiarizat cu ele pentru că le găsești pe majoritatea produselor pentru potență.

Și am luat Erecta cum scrie pe prospect.

Prospectul Erecta: administrarea pastilei pentru potență

Pe prospectul Erecta se recomandă administrarea pastilei pentru potență cu 45 de minute înainte de sex. Păi așa am făcut și eu. Cu o oră înainte am dat pe gât pastila. Apropo, ai nevoie de apă, e destul de mare.

Plus că, dacă vrei sex rapid, e cam greu. Ține minte, 45 de minute de la administrare pentru efecte.

Bine ar fi să iei Erecta pe stomacul gol, sau la câteva ore de la ultima masă. Și să nu mănânci nimic după ce ai luat. Nu de alta, dar să nu-și piardă efectul.

Am citit păreri despre Erecta care spuneau că nu e bine nici să bei sucuri acidulate după administrarea pastilei. Tot așa, s-ar putea să nu mai funcționeze după.

Prospectul Erecta: efecte promise vs. efecte resimțite

După cum ți-am zis, pe prospect se promit multe. Timp rapid în care își face simțită prezența și efect de lungă durată. Producătorii spun că te ține erecția 4 ore. Acum, eu nu știu cine ar vrea și ar putea să f**ă 4 ore fără oprire, dar asta-i altă discuție.

La mine, nici vorbă de așa ceva. E drept, am simțit un penis ceva mai tare decât în mod normal. Dar, efectul a trecut rapid. După primul număr cam aia a fost. A revenit totul la normal. Deci, nici vorbă de 4 ore sau mai știu eu ce alte avioane.

Pe ejaculare, am avut ceva control dar parcă tot nu mi-a oferit siguranța pe care mi-o doresc eu. Spre final, simțeam așa că parcă nu mai ține de mine ce se întâmplă. Nevastă-mea nu era încă acolo și era super nasol să îmi dau drumul. Am stat puțin cu stres, dar am scăpat la limită.

Ce am mai simțit eu? Păi, în plus față de ce e trecut pe prospectul Erecta am mai simțit ceva palpitații. Ca atunci când alergi după autobuz în stație. Au fost și ceva arsuri la stomac însă nimic în mod special, probabil s-au tras de la cum nu mâncasem mare lucru.

Oricum, despre reacțiile adverse la Erecta ți-am mai vorbit.

Prospect Erecta: contraindicații

Pe prospect nu scrie mare lucru despre contraindicații.

Oricum, dacă ai probleme cu inima, tensiunea ori cu circulația ar fi bine să nu iei pastila pentru potență. La fel, dacă ești alergic la vreun ingredient – ai lista mai jos.

Pastila nu-i pentru tine și dacă nu ai voie să faci efort fizic.

Desigur, dacă te știi cu ceva afecțiuni, cel mai bine e să consulți un doctor înainte de a lua ceva pentru potență. Medicul urolog te ajută pentru tot felul de disfuncții erectile.

Ingredientele Erecta

Erecta are ingrediente naturale. Ți-am zis, unele dintre ele se regăsesc cam la toate suplimentele pentru potență.

Are și ceva în plus, plante bune pentru organism. Lycium barbarum, de exemplu, e bun pentru sistemul imunitar. Poria cocos, pe de altă parte, e energizant și tonic pentru organele interne. Probabil de aici și palpitațiile.

Așadar, Erecta are ingrediente bune pentru potență dar și extracte bune pentru organism în general. Acum, eu zic că toată combinația nu-i prea inspirată. Experiența mea nu a fost cea mai bună cu pastila de potență și nu aș mai încerca și a doua oară.

Oricum, lista completă ingredientelor Erecta este:

  • Epimedium brevicornum (frunze) 90 mg,
  • Morinda officinalis (radacina de Noni) 95 mg,
  • Cynomorium songaricum 55 mg,
  • Lycium barbarum (fruct Goji) 65 mg,
  • Ginseng chinezesc 50 mg,
  • Paria cocos 40 mg,
  • Dioscorea opposita 40 mg,
  • Calendula officinalis (flori de galbenele) 15 mg,
  • Amidon 10 mg.

Ce recomand eu

Ai putea să mă întrebi ce recomand eu din moment ce pe Erecta nu aș mai merge. Păi, în prezent la mine funcționează bine uPotent. E miere pentru potență ceea ce mă scapă de problema administrării. Nu am nevoie de apă, doar dau plicul pe gât.

uPotent își face efectul repede, 20-30 de minute în funcție de situație. Și, desigur, e all-in-one, așa cum îmi place mie. Adică, bun pentru erecție rapidă și tare, pentru menținerea erecției pe toată durata partidei și pentru controlul ejaculării. Na, nu am făcut 4 ore sex fără oprire, deci dacă vrei așa ceva nu prea știu ce să zic.

Altfel, despre cele mai bune pastile pentru potență ți-am vorbit recent pe blog.

Lasă un comentariu