page title icon Prospect EjaControl: află tot ce trebuie să știi despre ingrediente

EjaControl este un supliment natural pentru potență, bun pentru ejacularea precoce. Sau, cel puțin, așa scrie pe prospect EjaControl. Eu zic să nu ne culcăm pe o ureche și să fim informați. De-asta scriu acest articol.

Când vorbim de controlul pe ejaculare, vorbim de lucruri serioase. Eu am pățit-o și mi-a venit din senin. Adică fata mă freca pe pantaloni, nici măcar nu luase problema în mână. Și mi-am dat drumul pur și simplu. Îți dai seama că nici măcar n-a apucat să se excite și ea. Atunci mi-am pus semne de întrebare și am început să caut soluții naturale pentru controlul ejaculării. Nu mai puteam continua așa.

Chiar nu vreau să intru în detalii că iar simt fiori reci pe spate. Oricum, se întâmpla când eram ceva mai tânăr. De atunci am aflat cum să-mi controlez ejacularea. Bine, nu aș fi putut de unul singur. De asta folosesc pastile de potență chiar și în prezent.

Bun, deci EjaControl pentru potență și ejaculare precoce. Sigur te întrebi dacă-i bun. E și nu prea. Adică mai mult nu decât da, dacă mă întrebi pe mine. Dar, ți-am spus părerea mea despre EjaControl într-un alt articol. Poți să-l citești când vrei.

Prospect EjaControl: cum îl iei și cum te simți după

EjaControl, dacă ne luăm după prospect, se ia cu vreo oră înainte de sex. Și pe stomacul gol. De departe asta sună a plan pentru sex. Ar fi amuzant dacă nu ar fi și trist în același timp. Păi dacă ai deja probleme cu ejacularea fix de un plan pentru sex mai ai nevoie. Oricum, spre deosebire de alte produse – de exemplu, între EjaControl și Maraton Forte, lucrurile stau bine. Maraton trebuie luat cu cel puțin 2 ore înainte de sex. Acolo miroase a plan de la o poștă. Și cine-și planifică sexul dacă nu cei care plătesc pentru asta?

Oricum, iei capsula, sau mai multe – pe prospect scrie că poți lua până la 4 pastile într-o zi, dar nu recomand – și după, teoretic, începe spectacolul.

Doar că, la mine spectacolul nu prea a fost pe măsura așteptărilor. Fiind un produs pentru controlul ejaculării te aștepți să te țină mult. Sau, cel puțin mai mult decât de obicei.

reactii-adverse-ejacontrol-pastile-potenta

La mine a fost fix invers. Da, m-a ținut mai puțin. Am luat pastila pentru potență știind că urmează să mă distrez cu nevastă-mea. Și când zic distrez mă gândesc la cum încercăm noi fantezii și ce ne mai trece nouă prin cap.

Ideea e că m-am super excitat și mi-am dat drumul. Și este exact scenariul pe care vreau să îl evit atunci când iau ceva pentru erecție și ejaculare.

Concluzia? La mine EjaControl nu a mers. Poate nu am avut destulă răbdare cu el, doar că dezamăgirea a fost prea mare.

Prospectul și ingredientele EjaControl, sau să înțelegem mai bine produsul

Dacă vrei să încerci EjaControl, foarte bine. Pe prospect nu scrie că ar exista efecte adverse și, în plus, conține ingrediente naturale. Dacă te ajută sau nu, o să vezi tu la fața locului. Iată ce conține:

 • Piridoxin hidroclorid – un medicament care se recomandă celor care au deficit de vitamina B. Așadar, este un compus medicamentos și nu neapărat o plantă sau un extract natural;
 • Piridoxil 5-fosfat – important în metabolismul omului, ajută la buna funcționare a organismului, a sistemului nervos și circulator. Pe scurt, duce sângele acolo unde trebuie;
 • Acid folic – sau vitamina B9 este recomandat atunci când ai nevoie de un plus de energie. Ori, ca adjuvant în menținerea sănătății generale a organismului. Te ajută să scapi de stres și să te concentrezi pe ce este important;
 • Pasiflora (Passiflora caerulea) – te ajută să te odihnești și să uiți de probleme. E perfect pentru a trece peste problemele de natură psihologică în viața sexuală;
 • Arginine – un aminoacid extrem de important în susținerea funcției cardiovasculare. Penisul se va scula mai repede și erecția va ține mai mult timp;
 • Palmier pitic (Serenoa repens) – des întâlnit în suplimentele naturale pentru potență, bun ca afrodiziac și stimulent al unei vieți sexuale active și intense;
 • Griffonia simplicifolia – utilizare diversă, plantă cunoscută pentru beneficiile în menținerea greutății și pentru combaterea durerii. Te va ajuta să reziști mai mult prin efectul său analgezic;
 • Crataegus oxyacantha – sau mlădițe de păducel, cu susținerea circulației sanguine și a tonusului muscular, în special în zona organelor genitale;
 • Ginseng (Panax ginseng) – un alt compus des întâlnit în cazul pastilelor pentru potența la bărbați. Te va ajuta să te recuperezi repede dar și să ajungi la erecția maximă într-un timp mai scurt;
 • Lăptișor de matcă – ajută la vindecarea rănilor, la refacerea țesuturilor și la recuperarea ta după primul număr. În plus, te ajută să ejaculezi mai mult și mai puternic;
 • Cnidium monnieri – sau pătrunjelul de zăpadă este un bun stimulent al potenței masculine;
 • Cistanche deserticola – foarte bun pentru sănătatea rinichilor și, implicit, pentru buna funcționare a aparatului reproducător masculin;
 • Shan Zhu Yu (Cornus officinalis) – te scapă de stres, pune sângele în mișcare și te ajută să ai chef mai des. Cam tot ce ți-ai dori de la o plantă, nu-i așa?

Reacții adverse conform prospect EjaControl

Așa cum ziceam mai sus, nu sunt trecute reacții adverse pe prospect. Însă, eu totuși am avut câteva, după ce am luat două capsule într-o zi. Am simțit așa:

 • somnolență,
 • o durere ușoară de cap,
 • o durere musculară ușoară, în zona lombară. Nu am făcut cine știe ce mișcări, nu te gândi la asta! Pur și simplu m-au durut mușchii.

Am scris mai multe despre reacții adverse EjaControl. Am un articol dedicat pe tema asta. Sper să te ajute. Oricum, spre deosebire de Dapoxetină, substanța activă din anumite medicamente pentru ejaculare precoce, sunt mult mai puține reacții adverse. De regulă, medicamentele au reacții mai multe față de suplimente. De-asta eu nu sunt adeptul medicamentelor, caut mereu alternative naturale.

Ce am găsit ca înlocuitor EjaControl

Așa cum ți-am zis deja, încearcă-l că nu ai ce pierde. Bine, dacă o să fie ca la mine, s-ar putea să pierzi o partidă bună de sex dar și banii. Eu am „pierdut” 60 de lei, dar nu regret, căci am învățat să nu mai iau acest produs. Oricum, experiențele cu pastilele de potență pot fi diferite de la un bărbat la altul. De-asta găsești recenzii bune și recenzii slabe la aceleași produse.

Dacă ar fi să îți recomand ceva, aș zice uPotent. Pe mine mă impresionează plăcut de fiecare dată și tot pentru tratarea ejaculării precoce este. Este sub formă de miere pentru potență la plic, cu ingrediente 100% naturale. În schimb, dacă problemele tale sunt mai mult cu potența, îți recomand atunci Pops. E un produs dedicat obținerii erecțiilor tari, sub formă de capsule.

Ți-am făcut și un top al celor mai bune pastile de potență din punctul meu de vedere. Îl poți citi și vezi acolo mai multe impresii din experiențele mele sexuale.

Hai, te-am salutat!

Lasă un comentariu