page title icon Prospect Durani: cum se administrează corect

Cine mă cunoaște, știe că sunt foarte selectiv cu ce bag în mine. Așa e când vine vorba și de suplimente. Dar vreau să-ți spun că am găsit  un produs care să-mi crească dorința sexuală mult mai ușor și care să se potrivească stilului meu de viață. Am mai scris despre el, și astăzi vreau să-ți vorbesc despre prospect Durani, capsulele care spun că trezesc animalul din tine.

Înainte să mergi mai departe, poți citi și primul articol pe care l-am scris despre acest supliment, care se cheamă păreri Durani. O să vezi acolo un rating pe care l-am acordat în urma experienței mele.

Prospect Durani: ce este

Hai să-ți povestesc în acest material despre ce scrie în prospectul Durani, și mai puțin despre ce am simțit eu.

Așadar, Durani este un produs natural care crește apetitul sexual și al cărui scop este – în definitiv – să-ți crească dorința sexuală pentru mai mult timp. Se prezintă sub formă de capsule și are la bază un mix de ingrediente afrodiziace. Este produs în Uniunea Europeană. Asta pe mine m-a convins să îl încerc, mai mult decât dacă era produs în China, ca majoritatea suplimentelor pentru potență. 

Capusele au efect cumulativ, deci e bine să le iei pe termen lung, sub formă de tratament. Este recomandat să iei câte 2 capsule pe zi, cu un pahar cu apă, ceai sau suc, indiferent de oră (fie noapte, fie zi). O cutie de Durani conține 30 de capsule, prin urmare te ține 15 zile, iar efectele pot apărea în funcție de fiecare om – uneori după 10 zile, alteori după 15.

De asemenea, ca să te bucuri de efecte pe termen lung, ia-ți cel puțin două cutii. Nu există risc de reacții adverse cu Durani, prin urmare, de ce să nu te bucuri mai mult de dorință sexuală crescută? 

Dacă vrei să-ți activezi instinctele de care ai nevoie când ești cu o femeie, două capsule de Durani pe zi te aduc acolo. Și să știi că te ajută și dacă ești la începutul relației și ai emoții înainte de sex, mai ales pentru că sporește dorința, ceea ce bate teama de eșec.

Prospect Durani: cum se ia și ce ingrediente conține

Prospect Durani cum se ia și ce ingrediente conține

Administrarea Durani este foarte simplă: se înghit câte două capsule pe zi, pe cale orală, cu un pahar cu apă sau orice lichid ori băutură non-alcoolică (de regulă alcoolul reduce puțin efectul cam la orice supliment). Se administrează doar sub formă de tratament pentru că are efect cumulativ, nu imediat.

Cele două capsule se pot administra fie împreună, fie la intervale orare diferite ale zilei.

Când ai nevoie să o începi un astfel de tratament? Când vrei mai mult de la viața ta sexuală, precum: creșterea libidoului masculin sau concentrarea energiei sexuale pentru a te conecta mai profund cu partenera de fiecare dată când faceți sex.

Ingrediente Durani conform prospect

Conform descrierii de pe ambalaj, Durani conține 4 ingrediente afrodiziace în concentrații echilibrate: L-Arginină, Ginseng Korean, Tribulus Terestris și Maca. Având în vedere lista de ingrediente naturale de mai sus, teoretic nimic nu poate să meargă greșit.

Consumate în mod regulat, capsulele ce au în componență aceste extracte din plante naturale, pot crește libidoul prin stimularea producției hormonilor sexuali din corp.

Efectele Durani

Efectele se simt pe parcursul tratamentului dar și după încheierea celor 15 zile. Efectele nu se simt după primele capsule luate, ca în cazul altor suplimente care stimulează imediat funcția sexuală. Aici, efectele vin treptat, având concentrație mai mică și implicit risc redus la zero de reacții adverse. Trebuie să-ți spun, totuși, că diferă de la om la om, la unii efectele sunt vizibile după 7 zile, la alții după 10 sau 15, dar în general se resimt pe parcursul celor 2 săptămâni dar și câteva zile după.

Hai să vedem care sunt efectele capsulei Durani conform prospect:

  • Crește dorința sexuală.
  • Consolidează relația amoroasă.
  • Aduce un impuls de energie și vitalitate în dormitor.

Practic, principalul efect al capsulelor Durani este creșterea semnificativă a apetitului sexual. Eu, personal, pot să confirm acest lucru. Atunci când nevastă-mea mă mângâie și mă sărută, pur și simplu nu-i pot rezista.

Hai să mai vedem ce mai scrie pe prospect Durani.

Prospect Durani: există reacții adverse?

Fiind realizat numai din ingrediente naturale, fără compuși chimici, Durani nu oferă reacții adverse și nici nu interacționează cu alte tratamente pe care le iei în aceeași perioadă. Unul din obiectivele Durani este să-ți amplifice dorința sexuală, astfel încât iubita ta să se simtă din nou ca la început cu tine.

Trebuie spus însă că singura contraindicație este să nu fie consumat de persoane cu hipertensiune arterială. În aceste cazuri, e bine să îți întrebi medicul înainte. 

Dacă ai corpul sănătos, indiferent că ai 40 și ceva de ani ca mine, 20 sau 80, tratamentul nu te va afecta în mod negativ. Ah, vezi și un articol despre trucuri pentru bărbații trecuți de 40 de ani – așa ca mine – dacă vrei să dai tot ce ai mai bun în activitatea din dormitor.

De ce recomand Durani

Înainte de a încheia, vreau totuși să împărtășesc cu tine câteva impresii despre Durani. Mie îmi place super mult că pot să-l iau la ce interval orar vreau eu. Important e să știu că l-am luat o dată pe zi. În urma tratamentului, am învățat că pot să-mi îmbunătățesc viața amoroasă, implict cea sexuală.

Așadar, Durani este un supliment pentru bărbați care merită luat în considerare. Asta mai ales dacă ești în căutarea unui sprijin pentru viața ta sexuală și vrei să-ți consolidezi relația cu partenera.

Lasă un comentariu