page title icon Ce face ea dacă tu ai probleme cu potența

Ce faci când ai probleme cu potența și abia a aflat partenera ta? Oare ce e în mintea ei? Am trecut prin asta, am prieteni care au trecut și ei prin asta și am discutat cu mulți bărbați de-a lungul timpului. Iată la ce concluzii am ajuns.

Am tot scris despre psihologia sexelor și ce e-n mintea bărbaților pe acest blog. Așa că a sosit momentul să vedem și ce gândesc femeile, în special când iubiții lor au probleme cu potența.

Apropo, despre trucuri pentru probleme cu potența poți citi aici. Asta așa, fie-ntre noi, băieții.

Ce ar trebui să facă femeia când iubitul ei are probleme cu potența

Hai să luăm cazul evident, la care ne gândim cu toții: păi, dacă ea te iubește și sunteți într-o relație de lungă durată, disfuncțiile nu ar trebui să reprezinte un impediment. Cel puțin moral, ar trebui să te încurajeze, să îți fie alături, să încerce să te satisfacă și în alte moduri, tocmai ca să te facă să treci mai ușor peste disfuncțiile erectile. Asta pentru că, de multe ori, problemele cu potența apar pe fond emoțional, nu fizic.

Așadar, în cazul evident: să fie alături de partener, să îl încurajeze și să găsească împreună soluții ca să treacă peste probleme. Să încerce să îl satisfacă și în alte moduri, să îi ofere stimuli – cum ar fi dans sau masaj erotic, baie împreună, sex oral, sau ce alte fantezii năstrușnice mai are partenerul.

Ca sugestie, citește aici cum îți dai seama dacă suferi de disfuncții erectile!

Hai să luăm și cazurile mai puțin evidente, când relația este la început (primul an), relația nu există sau când flacăra iubirii a cam trecut și trebuie să reaprinzi pasiunea în cuplu. De regulă, când există incertitudini, atunci apar probleme cu potența.

Poate că în cazul unei femei, „potența” poate fi remediată cu niște lubrifiant, dar la un bărbat e mai complicat.

Știu că tot fac referințe, dar trebuie: uite eu ce am făcut când nu mi s-a sculat. Pe scurt, ca să nu mai intri să citești și acolo, mi-am folosit degetele și gura. Am început să-i ofer plăcere partenerei în alte moduri, iar apoi mi-a oferit și ea. Seara s-a terminat cu bine, deși fără sex clasic, doar cu sex oral, atingeri și mângâieri. Fiecare a avut orgasm, deci ținta a fost atinsă.

Bun, să revenim. În cazurile mai puțin evidente precum cele de mai sus, o femeie ar trebui să discute cu partenerul și să vadă ce se poate face să depășească momentul. Nu ar trebui să judece sau să presupună că nu i se scoală pentru că nu e de fapt atras de ea, când realitatea de multe ori e alta: se simte atât de tare atras de ea încât a pus prea multă presiune pe el. Sau nu a mai făcut sex de mult timp și acum se simte prea emoționat.

Una peste alta, femeia ar trebui să își înțeleagă iubitul (sau amantul) atunci când are probleme cu potența. Și să discute cu el, dacă nu reușește sub nicio formă să îl ajute să i se scoale. Cam ăsta ar fi comportamentul ideal.

Dar cum nu dai mereu în viață peste femeia ideală…

Ce face de fapt o femeie când iubitul are probleme cu potența

#1 Vorbește cu prietenele ei

Cred că asta fac majoritatea. Discută cu prietenele ei despre experiența prin care a trecut. Va cere sfaturi de la ele, sau poate chiar va face mișto de situație, asta dacă nu are de gând să intre (sau să rămână) într-o relație cu tine.

Sfatul meu, în acest caz: protejează-ți reputația. Veștile rele circulă mult mai repede și atunci ar fi bine să faci ceva să previi problemele cu potența dacă știai că le ai, sau să îți speli reputația dacă ți s-a întâmplat prima dată.

#2 Se arată dezamăgită

Asta de multe ori doare. Și eu am pățit-o, nu neapărat că am avut probleme cu potența de multe ori, dar să ejaculez prea repede, astfel încât partenera să nu simtă nimic.

De fapt, am problema asta din tinerețe: mereu când sunt prima dată cu o fată, nu îmi pot controla ejacularea. Dar dacă îmi acordă a doua șansă și ne punem pe treabă, îmi spăl reputația.

Problema e atunci când nu poți sau nu ai ocazia să faci sex a doua oară cu aceeași parteneră. Și dacă cumva dai chix din prima și îi vezi figura dezamăgită, uimită sau vizibil supărată, atunci parcă te demoralizează mai tare. Și-ți pierzi încrederea în tine, ca bărbat.

De-asta zic: dacă și tu te știi că ai probleme cu potența la primul act sexual cu o fată, și vrei să ai reputație impecabilă, ia un stimulent pentru potență înainte. La mine a funcționat uPotent, care m-a ajutat la greu. Și mai ales că-și face efectul în 20-30 de minute, timp suficient cât să vă dezbrăcați încet și sigur.

#3 Își tachinează sau ironizează partenerul

Și asta fac multe, din păcate. E o adevărată lovitură în ego-ul nostru masculin atunci când vedem partenera supărată sau dezamăgită, mai ales dacă zice ceva umilitor pe moment.

Dacă face mișto, te tachinează sau te ia peste picior, e clar că te pedepsește. Poate ea nu-și dă seama de asta, sau crede că va fi totul luat în glumă.

Apropo, nu sunt misogin, dar puține femei știu să glumească. Bine că nevastă-mea e una dintre ele, altfel nu cred că ar fi fost nevastă-mea.

Așadar, dacă nu știe să glumească dar încearcă să te ia la mișto, poate să-ți facă rău fără să-și dea seama. Să nu fie voit. Și atunci, ce ne facem? Tu, ca bărbat, ar trebui să tratezi treaba asta la mișto, mai ales dacă e printre primele dăți când ți se întâmplă (sau prima dată cu ea). Atunci când vede că iei problema lejer, o va lua și ea lejer și dacă e timp, îți mai acordă o șansă.

Dar nu toate fac așa.

#4 Nu-i mai acordă o șansă

Aici vorbim și despre cât de deschise la minte sunt femeile astea. Dar și despre ce au făcut sau nu partenerii lor înainte să nu mai primească a doua șansă.

În cele mai multe cazuri, prima partidă de sex dintre două persoane nu este cea mai reușită. Pentru că cei doi nu se cunosc, nu își știu plăcerile, fanteziile sau punctele erogene. Și, crede-mă, femeile au multe astfel de puncte.

Așa că, dacă nu ai reușit să o satisfaci din prima – și aici nu vorbim doar de penisul tău – și nu aveți o relație iar sexul a fost neplanificat, e posibil să nu îți mai acorde a doua șansă.

Dacă se întâmplă așa, nici tu nu-i mai acorda. Pentru că nu cred că ai vrea să te legi de o astfel de femeie, pe care o convingi greu (sau deloc) să faceți sex.

#5 O ia personal

Parcă ne-am îndreptat spre minți din ce în ce mai înguste. Dar ăsta este adevărul trist. Unele femei, sper eu că puține, o iau personal atunci când partenerul are probleme cu potența.

Ba că ejaculează prea repede, ba că nu i se mai scoală sau i se blegește pe parcursul actului, ea crede că, vezi Doamne, nu ești destul de atras de ea. Apoi începe să aibă complexe că i-ai văzut corpul, că e neepilată sau grasă, sau că ai găsit tu ceva ce nu te-a mai atras la ea, și de-aia ți s-a blegit. Sau crede că ți-ai dat drumul așa repede pentru că voiai să scapi repede.

Măi, femeilor care credeți asta, dacă vă împiedicați în erecția unui bărbat și vă complexează lipsa acesteia, atunci înseamnă că aveți deja o părere proastă formată despre voi. Nu e ok, pentru că problemele cu erecția sau ejacularea rapidă pot apărea din mult mai multe motive.

Mai ales că bărbatul s-a simțit poate PREA atras de voi și a pus presiune pe el, a avut emoții.

Așa că tot ce e de făcut este să nu luați personal problemele cu erecția ale partenerului și să îi mai acordați o șansă. Iar dacă nu vrea partenerul a doua șansă, atunci asta e altă discuție. Dar dacă vrea a doua și apoi a treia șansă, dar are în continuare probleme cu potența, înseamnă că 100% nu e de la voi, ca femei. Problema e la el și are nevoie de un supliment ca să și-o trateze sau, în cel mai rău caz, de tratament medical.

În concluzie, nu te bloca în probleme cu potența

Ai observat că pe parcursul articolului am mai schimbat adresarea. Vorbesc predominant cu bărbați, dar când am luat-o prea personal, m-am adresat și femeilor. Asta este.

Sper să fie informații care să te ajute, indiferent de sexul tău. Iar tot indiferent de sexul tău, vreau să nu te blochezi în probleme cu potența. Asta ar fi cea mai mare prostie, pentru că o relație nu stă doar în asta.

Dacă lași astfel de probleme să îți stea în cale, înseamnă că nu ești sigur/ă pe relația în care ești sau pe partenerul respectiv și, la fel de bine, și alte probleme care n-au legătură cu sexul vor sta în calea fericirii voastre.

Succes îți doresc!

Lasă un comentariu