page title icon Poziții sexuale pentru trimestrul 3 în sarcină. Cum am făcut sex

Salutare! Azi m-am gândit să abordez un subiect atipic: vreau să discutăm despre poziții sexuale pentru trimestrul 3 în sarcină.

Sexul în timpul sarcinii poate fi o provocare, mai ales în această perioadă, când burtica este deja destul de mare.

Din fericire, eu am trecut prin această provocare împreună cu soția și am descoperit multe lucruri care ne-au ajutat să menținem flacăra pasiunii vie în relație.

Rămâi aici și hai să aflăm care sunt cele mai eficiente poziții sexuale pentru trimestrul 3 în sarcină pe care le-ai putea și tu adapta.

Este bine să faci sex în timpul sarcinii?

Înainte să-ți spun care sunt, din punctul meu de vedere, cele mai sigure poziții sexuale pentru trimestrul 3 în sarcină, aș vrea să discutăm puțin despre sexul în sarcină în general.

Întrebarea dacă este bine să faci sex în timpul sarcinii este pe buzele multor cupluri care așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a bebelușului. Nu e de mirare, cele mai multe cupluri vor să se asigure că viața lor sexuală nu reprezintă un risc pentru dezvoltarea acestuia. Însă nu e stres.

Deși am auzit numeroase afirmații referitoare la viața sexuală a viitorilor părinți, inclusiv ideea că ar trebui să se abțină pe toată perioada sarcinii, am aflat că toate acestea sunt doar niște mituri. 

Este în regulă. Atât timp cât sarcina decurge normal, nu există niciun motiv să renunți la viața sexuală. Actul sexual în sine aduce numeroase beneficii partenerei: plăcere, relaxare și o legătură mai puternică cu bărbatul. Nu mă crezi? Întreabă medicul.

Eu cred că toate acestea reprezintă modalități foarte faine prin care ea poate diminua factorii de stres și prin care, bineînțeles, vă puteți bucura amândoi de viața intimă.

Top cele mai sigure poziții sexuale pentru trimestrul 3 în sarcină

Cele mai sigure poziții sexuale pentru trimestrul 3 în sarcină: experiența noastră

Am aflat pe pielea mea că dorința sexuală din timpul trimestrului 1 (săptămânile 0-13) poate fi la pământ din cauza stresului și a modificării nivelului de hormoni din organism. 

Pe mine, comunicarea deschisă cu soția m-a ajutat să-mi reglez ritmul sexual cu al ei. Nu am avut episoade dese de sex, însă când acestea au avut loc, au fost senzaționale.

Așadar, în primele două trimestre, am reușit să ne menținem viața sexuală destul de ok, dar în trimestrul 3 lucrurile au devenit ceva mai dificile. 

Transformările fizice, oboseala și diversele dureri i-au provocat disconfort în timpul actului sexual. Asta ca să nu mai spun că burtica îi crescuse considerabil, iar multe dintre pozițiile noastre obișnuite nu mai erau confortabile pentru ea. 

Sincer, și mie îmi era frică să o ating – aveam teama asta că îi fac mai mult rău. Bine că am aflat cum trebuie să-ți crești încrederea în tine după sex ratat

Totuși, nu ne-am dat bătuți și am început să explorăm noi modalități de a ne bucura de sex.

Iată cele mai sigur poziții sexuale pentru trimestrul 3 în sarcină pe care noi le-am încercat

Poziția în care femeia stă deasupra

Am constatat că, întinsă pe spate, greutatea copilului punea presiune pe organele interne ale nevesti-mii. 

Așa că poziția asta ,,on top’’ a fost ideală pentru ea deoarece se oprea când avea chef și nu era nevoită să-și desfacă prea mult picioarele. Mai mult, îi oferea controlul asupra adâncimii și unghiului de penetrare. Ce să mai, era o regină.

De altfel, femeile însărcinate se simt adesea mai confortabil în poziții care le permit să controleze adâncimea și viteza de penetrare, cum ar fi deasupra partenerului sau stând la marginea patului. 

Cred că modalitatea asta de penetrare, ar putea face cu ușurință parte din top poziții sexuale pentru trimestrul 3 în sarcină. Asta ca să nu mai zic că ajută femeile să atingă orgasmul mai ușor.

Doggy-style

Cu siguranță ești familiarizat cu această poziție. Gravida se așază în genunchi pe pat, sprijinindu-se în mâini, iar tu (adică bărbatul) o penetrezi din spate.

Această poziție stimulează punctul G în mod deosebit, putând deveni una dintre preferatele voastre. În plus, este ideală pentru partenera ta dacă se confruntă cu dureri pelviene sau de spate.

Lingurița

Lingurița este, în opinia noastră, ideală pentru al treilea trimestru, dar este la fel de potrivită și pentru primele două.

De ce am inclus-o în clasamentul nostru de poziții sexuale pentru trimestrul 3 în sarcină? Prin această modalitate, bărbatul își poate folosi mâinile pentru a stimula clitorisul femeii. Și, sincer, orice gravidă are nevoie de stimulare. Ah, și nu uita să te joci cu limba din când în când.

Totuși, penetrarea poate fi mai superficială în această poziție, deci, dacă preferi o penetrare mai adâncă, ar fi bine să optezi pentru altă poziție.

Cele mai nesigure poziții sexuale pentru trimestrul 3 în sarcină

Cele mai nesigure poziții sexuale pentru trimestrul 3 în sarcină

La fel ca și în celelalte trimestre, confortul partenerei este cel mai important. Așadar, nu îți sprijini greutatea pe burtica ei, nu o lăsa nici pe ea să se sprijine pe burtică și nici nu o lăsa să stea pe partea dreaptă prea mult timp (aici mă refer la linguriță, firește).

De asemenea, este recomandat să renunți la pozițiile care permit o penetrare prea adâncă și la mișcările prea violente. 

Ce ar mai fi de zis? Sexul anal este permis doar dacă ea și-l dorește. Atenție însă, dacă face herpes în al treilea trimestru, sunt riscuri de 50% ca bebelușul vostru să-l contracte la naștere.

Nu, în ultimul timp, dacă îți e frică să faci sex cu partenera ta însărcinată sau te afli în situația în care nu ți mai se scoală în totalitate, nu-ți face probleme.

Poți apela cu încredere la cele mai bune pastile pentru potență, alese din propria experiență. Acestea sunt 100% naturale, își fac efectul rapid (în aproximativ 30 de minute) și contribuie atât la funcția erectilă cât și la restabilirea încrederii în propriile forțe.

Cam atât despre subiectul poziții sexuale pentru trimestrul 3 în sarcină. Sper că ți-a fost de folos materialul de azi. Îți doresc să nu te privezi de experiențele interesante din dormitor și să te bucuri, în continuare, de o viață sexuală împlinită.

Lasă un comentariu