page title icon Potent Plus păreri. Cum m-a ajutat, cum nu m-a ajutat

Bine ai revenit. Astăzi vorbim despre Potent Plus păreri, experiențe, cum m-a ajutat și cum nu m-a ajutat.

Orice bărbat se poate confrunta ocazional cu tulburări de dinamică sexuală. Sunt sigur că și tu, la fel ca mine, cauți un remediu pentru problemele funcției erectile.

Am trecut printr-o mulțime de medicamente și suplimente pentru potență, despre cele mai eficiente am și făcut o listă, pe care ți-o ofer la finalul acestui material.

Acestea fiind zise, astăzi vreau să vorbim despre Potent Plus. Acesta este un supliment alimentar destinat bărbaților cu disfuncții erectile ce poate fi găsit în farmacii sub formă de tablete.

Eu l-am luat fiindcă părea asemănător cu Sunvert, care are rolul de a stimula potența și de a proteja aparatul urinar și prostata. 

Ce este Potent Plus?

Ce este Potent Plus?

Potent Plus este un supliment alimentar natural destinat bărbaților. Produsul are în compoziția sa plante utilizate în medicina tradițională chinezească menite să potențeze performanțele sexuale masculine.

Pastila are rolul de a crește, așadar, libidoul prin stimularea circulației sângelui și de a îmbunătăți sănătatea prostatei și a tractului urinar. În plus, poate fi administrat în scopul creșterii masei musculare, dar și în scopul combaterii stresului fizic și psihic.

De asemenea, se prezintă sub formă de 15 capsule care se administrează zilnic în doze de câte o capsulă.

Totuși, producătorul recomandă administrarea unei capsule o dată la 2-3 zile pentru că, de cele mai multe ori, aceasta își menține efectele mai mult de 24 de ore de la administrare. 

Potent Plus este adresat exclusiv persoanelor de sex masculin cu vârsta peste 18 ani.

Înainte să-mi achiziționez acest supliment din farmacie, am căutat prima dată << Potent Plus păreri >> și am citit recenziile ce le-am găsit.

Potent Plus păreri

PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

De ce am acordat aceste note:

  • potență: Conform prospect, tabletele se consumă o dată la 2-3 zile, pentru că își mențin efectele mai mult de 24 de ore de la administrare. Eu m-am oprit la o lună jumătate. Am observat că și-a făcut treaba mai bine decât o fac eu cu forțele proprii, dar erecția nu a rezistat chiar atât de mult. După 10 minute, penisul era pe loc repaus.
  • întârzierea ejaculării: bărbații care au utilizat acest supliment spun că au început să aibă rezistență în dormitor. Eu, în schimb, am reușit să-mi întârzii ejacularea cu maxim 2 minute față de durata standard, dar oricum nu aveam alte așteptări aici, pentru că nici nu scrie pe undeva că suplimentul ar ajuta cu ejaculare precoce.
  • ușurința utilizării: n-am avut nicio problemă că se ia o dată la 2-3 zile, ca tratament pe termen lung. Conform prospect, se ia o perioadă de cel puțin două luni sau până la 6 luni pentru efecte durabile.

Aș putea spune că experiența mea cu Potent Plus este cam la același nivel cu povestea pe care am avut-o cu Sunvert sau chiar cu Proxel Potent. N-aș putea spune că este un remediu miraculos pentru disfuncția erectilă, dar nici nu este lipsit total de eficacitate.

Ce m-a dat pe mine înapoi este faptul că, după o lună și un pic de tratament, am avut probleme cu pulsul mărit.

De aceea, este recomandat ca înainte să-ți iei orice fel de stimulent pentru potență, să vezi prospectul astfel încât să știi la ce să te aștepți.

Reacții adverse cu care m-am confruntat

Deși pe prospect este indicat un grad de precauție în ceea ce privește bărbații care au diferite afecțiuni cardiace, eu am avut puls crescut, bătăi accelerate ale inimii și ușoare dureri de cap.

Sigur, pe prospect mai scrie că le este interzis sportivilor și că utilizarea de lungă durată în dozajul recomandat, le poate produce efecte adverse.

E important ca în timpul unei cure cu orice supliment alimentar, să ai un stil de viață sănătos. Eu fac sport cam de două ori pe săptămână, nu fumez, alcool beau doar la ocazii. Și, desigur, nu mă confrunt cu probleme cardiace. 

Acestea fiind spuse, îmi este greu să înțeleg de ce a trebuit să mă confrunt cu aceste mici reacții neplăcute.

Potent Plus păreri pe forumuri

Potent Plus păreri pe forumuri

Când vine vorba de Potent Plus păreri, nu am găsit foarte multe păreri pastile potență pe forumuri cu privire la aceste pastile naturale. 

Totuși, am observat că unii bărbați spun că au fost mult mai rezistenți în dormitor, doar că au experimentat efecte secundare precum greață și vărsături sau ritm cardiac accelerat.

Alții spun că nu au observat nicio îmbunătățire în activitatea lor sexuală, doar că nu se mai confruntă cu disconfort la urinare.

Așadar, Potent Plus pare să contribuie la susținerea sănătății organelor pelviene prin menținerea funcționării normale a tractului urinar, decât să aibă un impact semnificativ asupra îmbunătățirii activității sexuale a bărbaților.

Administrare și prospect Potent Plus

După cum spuneam, Potent Plus se găsește sub formă de capsule. Este destinat exclusiv bărbaților de peste 18 ani și se administrează câte 1-2 tablete cu aproximativ jumătate de oră înainte de mesele principale sau la o oră după acestea.

În situația în care se resimt beneficiile unei doze mai mult de 24 de ore, se recomandă consumul unei capsule la intervale de 2-3 zile.

Pe prospect Potent Plus scrie că folosirea acestui supliment pe termen lung, în administrare zilnică, nu creează dependență și nu prezintă efecte secundare asupra organismului.

Potent Plus se ia timp de cel puțin două luni sau chiar până la 6 luni, pentru a experimenta rezultate eficiente.

Ingrediente Potent Plus

Potent Plus conține:

  • Extract de Eleutherococcus senticosus – 250 mg
  • Extract de Polygonum multiflorum – 100 mg

De asemenea, există și alte extracte de plante afrodiziace în compoziție. Este vorba despre ginsengul siberian, dar și despre un compus organic sintetizat din plante care are rol de antioxidant și detoxifiant precum resveratrolul.

Alternativă Potent Plus

Potent Plus ar putea reprezenta o variantă accesibilă pentru bărbații care caută să-și îmbunătățească sănătatea sexuală, însă rezultatele pot varia de la un individ la altul. Din acest motiv, este recomandat să explorezi și alte soluții naturale disponibile pe piață. 

Descoperă cele mai bune pastile pentru potență, un clasament pe care l-am alcătuit în urma testării multiple a diverselor suplimente și preparate pentru potență maximă.

Aici vei descoperi suplimentele care au funcționat la mine, și vei putea citi experiențele detaliate.

Lasă un comentariu