page title icon Potent Forte sau uPotent: tratament sau soluție rapidă?

Tratament sau soluție rapidă pentru potența masculină? Cam asta ar fi întrebarea principală pe care să ți-o pui înainte de a alege între Potent Forte de la Naturalis și mierea uPotent.

Așa că, în primul rând e bine să știi că produsele sunt diferite prin tipul de administrare. Apoi, desigur, ele diferă și prin efectele avute. Am scris, separat, experiențele mele în articolele cu păreri Potent Forte și păreri uPotent.

Acolo am dat și note și ți-am explicat cam cum acționează suplimentele pentru obținerea și menținerea erecției sau pentru controlul ejaculării și rezistența la sex.

Dacă tot nu știi exact ce să alegi între uPotent și Potent Forte, hai să vedem cam care ar fi lucrurile pe care să le iei în considerare.

Potent Forte sau uPotent – tratament sau soluție rapidă

E bine să știi de la bun început că Potent Forte de la Naturalis e tratament pentru potență. Adică ai un flacon cu 30 de pastile pe care să îl administrezi, cu câte două capsule în fiecare zi. Una dimineața și una seara. Ai mai multe informații în prospectul Potent Forte.

uPotent e miere pentru potență. Se ia cu 20, 30 de minute înainte de sex. Și cam asta e tot. Are efect rapid și nu-i tratament. E o soluție bună atunci când vrei rezultate imediate, nu să aștepți până ce-și face efectul un tratament de lungă durată. Tot așa, ai mai multe informații în prospectul uPotent.

Deci, cauți să ai la îndemână un produs pentru o seară? Adică o soluție cu efecte rapide pentru partida ta spontană? Atunci, uPotent e pentru tine. Altfel, dacă vrei un tratament pentru potența masculină și nu cauți rezultate imediate, Potent Forte e o bună soluție.

Tratament potență sau control pe ejaculare. La ce-s bune Potent Forte și uPotent

uPotent e bun, în primul rând, pentru a avea control pe ejaculare. Da, te ajută să ai erecții rapide, ferme și care nu se pierd. Penisul nu se înmoaie pe parcursul partidei. Dar, mierea pentru potență excelează pe creșterea rezistenței la sex.

Eu când bag un plic de uPotent rezist super mult. Îi dau de mă ține minte 3 zile la rând. Da, efectele se pierde a doua zi, adică mierea nu e cu efect prelungit. Ai luat suplimentul, ți-ai făcut treaba și asta a fost.

Potent Forte e recomandat ca tratament pentru potență. Eu l-am urmat și am simțit beneficii pe creșterea libidoului. Aveam poftă de sex mai des și mă simțeam mai energic. Altfel, pe erecții și menținerea lor nu a fost ceva wow. Am simțit o îmbunătățire dar nu era potența aia maximă de te dă pe spate. Oricum, nu-i bun pentru controlul ejaculării. Din acest punct de vedere, uPotent e ceea ce trebuie să alegi.

Ce recomand eu între uPotent și Potent Forte

Ambele produse sunt suplimente naturale pentru potență și erecție. Adică conțin extracte din plante afrodiziace. Nu au efecte adverse și nici contraindicații. Eu nu am avut reacții adverse cu uPotent și nici reacții adverse cu Potent Forte de la Naturalis.

Cu toate acestea, eu prefer mierea pentru potență. Îmi place că are efect rapid, în doar o juma’ de oră. N-am nevoie de apă pentru administrare și nici de un plan pentru sex.

Potent Forte e tratament și unul de lungă durată. Trebuie să bagi două pastile în fiecare zi, pastile care se iau musai cu apă. Nici efectele nu sunt super evidente, e mai mult pentru menținerea apetitului sexual și pentru un plus de energie și vitalitate. Nu zic că-i rău, doar că eu caut mai mult soluții rapide și de impact pentru mine și pentru nevastă-mea.

Alte alternative naturale pentru potență maximă

Alte alternative bune pentru potența și erecția masculină ai și încă multe. Eu, spre exemplu, folosesc pastilele Pops când vreau super erecții.

Am scris și alte comparații de produse cu uPotent, dacă ești curios să le citești:

Pe blog ți-am mai scris păreri Maraton Forte, păreri Tianli sau păreri Natural Potent. Ai și un top cu pastile potență și multe alte informații despre tot felul de suplimente și medicamente.

Lasă un comentariu