page title icon Pops vs Natural Potent: ce să alegi

Sunt fericit că am descoperit o nouă „jucărie”, care-și face efectul cum trebuie. Pastilele pentru potență Pops, deși sunt noi pe piață, își fac treaba admirabil. Însă, nici de Natural Potent nu pot spune că am fost dezamăgit. Așa că hai să vedem: Pops vs Natural Potent – ce e mai bun?

Dacă ești un tip care vrea mai mult de la el însuși când vine vorba de performanțele în pat, atunci e normal să iei suplimente pentru potență. Atât Pops, pastile pentru potență, cât și Natural Potent, fiole pentru erecții tari, sunt suplimente pe bază de ingrediente naturale. Diferă compoziția, însă diferă și în cât timp își fac efectele. Ca să fii informat cu privire la fiecare produs, citește părerea mea despre Pops și recenzia mea la Natural Potent înainte să mergi mai departe. Acum, hai să intrăm în pâine.

Pops vs Natural Potent: prezentarea produselor

Pops vine sub formă de capsule, la cutie de câte 4, 12 sau 20. Prețurile sunt decente, accesibile oricui.

Natural Potent vine la cutie cu 6 fiole sau sticluțe de 10 ml, pe care le bei. La fel, preț decent, deși e un produs cu o istorie bogată în spate.

Pops e recent lansat pe piață, dar a intrat în forță cu un mix de plante în compoziție care-și respectă promisiunea. Natural Potent, pe de altă parte, a intrat în ring acum mai mulți ani, și e foarte similar cu Tianli, fiind produs de aceeași companie. Am scris o recenzie despre Tianli și pot spune doar atât: vechea rețetă era mai bună decât cea de acum. Însă, producătorii au umblat la Natural Potent, s-au jucat cu ingredientele și i-au cam stricat farmecul.

Cu ce se aseamănă Pops și Natural Potent? Ambele sunt din ingrediente naturale, nu au reacții adverse conform prospect. Însă, diferențele de aici încep să apară.

Pops sau Natural Potent: comparație efecte, ingrediente, administrare

Așa cum am scris și în recenzia mea cu Pops (link mai sus), efectele au fost wow. Am obținut erecția tare în doar 30 de minute de la administrare. M-au ținut efectele 24 de ore, în sensul că în acel interval eram sensibil la orice stimul sexual. Am putut dormi între timp, fără probleme, după fiecare capsulă. Nu m-a durut capul și, cel mai mișto lucru, nu am avut nevoie de un plan. Am luat pasila cu un pahar cu apă și și-a făcut treaba, pur și simplu am uitat să mă concentrez pe erecție, așa cum o făceam de obicei când făceam sex „pe uscat”.

Cu Natural Potent, în schimb, a fost altă poveste. Pe vremuri (cred că acum vreo 8 ani), îmi făceam de cap cu el și cu Tianli. Acum, însă, am luat o fiolă și nimic. Mi-am zis că a fost pusă poate mai multă apă decât era necesar? Cred că nu a fost vorba de apă, totuși, căci m-a durut destul de tare capul a doua zi, de parcă băusem toată noaptea. Chiar am dormit la amiază – vezi mai multe în articolul reacții adverse Natural Potent.

Cu Pops, în schimb, am simțit ce înseamnă cu adevărat un supliment pentru potență bun. Și-a făcut efectul repede, m-a ținut mult, efectiv nu am obosit când făceam sex, am dus-o 3-4 partide, lejer. Problema noastră a fost că nu mai aveam timp – se făcuse 2 noaptea și a doua zi trebuia să ne trezim la 7. Dar am mai continuat în weekend. Cu toate astea, nu m-a durut capul, n-am avut migrene sau arsuri în capul pieptului. Vezi și reacții adverse Pops să te convingi.

Din punct de vedere al ingredientelor, Pops are 4 mari și late: ginseng, ghimbir, ginko biloba și tribulus terrestris. La Natural Potent, lucrurile stau diferit. O fiolă de lichid pentru potență Natural Potent conține: Epimedium Grandiflorum 0 64g; apă 4 8g; Lycium Barbarum 0 64g; Sucroză 2 2g; Polygonum Multiflorum 0 64g; Eleutherococcus Senticosus 0 12g; Hypoxis Minor 0 32g; Boschniakia Rossica 0 32g; Damnacan.

Cumva, se observă diferența. Sunt bine alese ingredientele, însă eu am fost mereu reticent la fiole – așa cum era și la Toot Up fiole, care este de fapt o nouă versiune pentru Tianli, care este o veche versiune pentru Natural Potent. Cumva, eu zic că făcând comparația asta, Pops vs Natural Potent, de fapt compar Pops și cu Tianli și Toot Up, cele 3 fiind foarte asemănătoare și de la același producător.

Adminstrarea Pops se face cu aproximativ 30 de minute înainte de acțiune, cu un pahar cu apă. La Natural Potent, se ia o fiolă pe cale orală cu 2-3 ore înainte de sex. Diferența? Deși ai nevoie de apă când iei capsula Pops, efectul e mult mai rapid. La Natural Potent, e mai lent.

Concluzia: Pops vs Natural Potent – cine câștigă?

Cred că din rândurile de mai sus e clar cine câștigă. Nu degeaba pastilele pentru potență Pops ocupă locul #1 în topul celor mai bune pastile de potență pe care le-am încercat. Natural Potent este și el în top, însă pe locul 4. Sincer, aș prefera Tianli în locul lui Natural Potent, căci e cam aceeași Mărie dar cu efect mai bun.

Însă, din mica „bătălie” Pops vs Natural Potent, scorul este 1 la 0 pentru pastilele Pops. La mine au funcționat așa cum trebuie, m-au ajutat să-mi mențin erecția tare chiar și 4 partide la rând. Natural Potent abia mi-a dat energie pentru 2 partide, însă nu se compară efectele celor două. Asta este opinia mea și sper să te ajute!

Din aceeași serie, citește și alte comparații pe care le-am făcut între diferite produse cu Pops:

Lasă un comentariu