page title icon Pops vs. spray pentru ejaculare precoce

Ți-am scris recent despre Pops și despre cum m-a ajutat pastila pentru potență să am erecții mai tari și mai groase. Dar, cum se descurcă produsul față de un spray pentru ejaculare precoce?

Păi, în primul rând, trebuie să înțelegi că cele două suplimente pentru potență sunt destul de diferite. Ele au fost gândite pentru a remedia sau pentru a trata probleme specifice cu erecția și potența la bărbați.

Cu toate acestea, efectele sunt similare și te pot ajuta să scapi rapid de stresul legat de performanța ta sexuală. Acum, contează foarte mult și ce vrei tu să obții după ce ai folosit ceva bun pentru potență.

Ejacularea precoce: Pops sau spray

E cam clar. Dacă vorbim despre spray, sigur ne lovim de ejaculare precoce sau prematură.

Așa că, o să compar Pops cu spray-urile clasice din acest punct de vedere.

Părerea mea despre Pops, în detaliu, o poți citit tot pe blog, într-un articol separat. Tot acolo găsești și review-ul meu pentru Stud 100, un spray popular pentru tratarea ejaculării precoce, sau părerea mea despre spray-ul Tianli.

Tratarea ejaculării precoce cu spray

Așa cum ți-am mai spus, spray-ul e bun. Asta dacă nu exagerezi cu el și dacă ești precaut. Hai să-ți explic.

Spray-urile pentru potență conțin substanțe analgezice. Adică amorțesc penisul. Practic, tu simți mai puțină plăcere (sau nicio plăcere – nasol, știu) și fix de aia nu-ți mai vine repede.

Dacă dai cu prea multe pufuri pe penis, s-ar putea să-ți moară de tot. Și să nu mai poți face sex.

Dacă te dai cu doza potrivită, o să ai erecția obișnuită și o să reziști mai mult. Cu câteva sacrificii.

În primul rând, plăcerea e diminuată destul de grav. Te bucuri că reziști mai mult, dar pierzi din plăcerea sexului. Din punctul meu de vedere e un minus important al produselor de tip spray pentru potență și ejaculare.

Apoi, trebuie să folosești prezervativul. Dacă spray-ul intră în contact cu vaginul partenerei, o să-i amorțească și ei. Mai mult, s-ar putea să o și irite și riști situații super neplăcute. Desigur, sexul oral iese și el din discuție.

Concluzia?

Poți să folosești spray pentru tratarea ejaculării premature. Doar că, atunci când o faci îți asumi dezavantajele. Sau, folosești ceva mai bun în schimb.

Pops pentru ejaculare prematură

Pops nu e o pastilă care tratează ejacularea precoce. Dar, îți oferă erecții tari și groase pentru a obține potența maximă. Și, o să reziști și mai mult când faci sex. Mie mi-a prelungit actul sexual cu vreo 20 de minute. Bine, nu am neapărat probleme cu ejacularea precoce, dar am reușit să rezist mai mult oricum.

Spre deosebire de spray, Pops nu conține substanțe de tip analgezice. E din plante naturale, puternic afrodisiace. Scopul e să crească fluxul de sânge din zona penisului. În plus, nu sunt reacții adverse la Pops.

Așa că, nu ai dezavantaje. Te simți bine când faci sex și ai orgasme puternice și super intense. Nu îți amorțește instrumentul, nu e musai să folosești prezervativul și o poți lăsa să-și folosească gura dacă asta își dorește și ea.

Ce recomand eu

Dacă compar Pops cu spray-urile pentru ejaculare precoce, clar aș merge pe mâna pastilei pentru potență. Are mult mai multe avantaje, chiar dacă nu-i un produs creat special pentru a trata problemele cu controlul ejaculării.

Altfel, poți să mai încerci și o miere pentru potență, dacă vrei să reziști mai mult. Despre păreri cu uPotent ți-am vorbit deja pe blog.

Opțiuni ai super multe. Acum, contează să alegi produsul potrivit pentru tine și problema ta. Așa că, mai aruncă un ochi și peste topul meu cu cele mai bune pastile pentru potența la bărbați.

Din aceeași serie, citește și alte comparații pe care le-am făcut între diferite produse cu Pops:

Lasă un comentariu