page title icon Pops sau Proxel Potent: ce-i mai bun pentru potență maximă

Bine te-am regăsit cu un nou articol marca Dan Juan! Azi vorbim despre Pops sau Proxel Potent și facem o comparație între cele două suplimente pentru potență masculină. Hai să vedem care are efect mai puternic și de ce să ții cont să faci alegerea potrivită.

Uneori, stau și mă uit în urmă, la câte produse pentru potență am luat. Am făcut topuri cu cele mai bune suplimente pentru potență, am făcut comparații între produse și am căpătat ceva experiență ca să-ți spun și ție ce-a mers și ce nu. Doar nu vrei să stai s-o freci aiurea să se scoale, când fata așteaptă larg deschisă să-i oferi plăcere maximă. Pentru mine, Proxel Potent a rămas un produs important, mai degrabă ca adjuvant în problemele de prostată, mai ales că am început să mai simt una-alta după 40 de ani. Pe de altă parte, am luat Pops atunci când eram prea obosit să mi se scoale, sau când voiam să fiu fresh chiar și după două partide consecutive. Să-i spunem stimulentul pentru potență de suflet pentru mine.

Am scris păreri despre Proxel Potent mai demult anul ăsta și, bineînțeles, am scris și părerea mea despre Pops. Acum, a venit timpul să-ți fac o paralelă între cele două, să vezi și tu ce să alegi la nevoie.

Pops sau Proxel Potent: asta-i întrebarea

pareri pops pastile potenta

Încep prin a spune că ambele sunt pastile pentru bărbați, vin la cutie și se iau cu apă. Însă, diferențele majore acum încep. Pops vine la cutie de 4, 12 sau 20 de pastile și NU se ia ca tratament zilnic, ci se ia la nevoie. Adică știi că vei avea parte de acțiune în ziua respectivă, pac, ai înghițit cu apă o pastilă Pops și intră în „sistemul tău” în 30 de minute. Apoi, devii mai sensibil la orice stimul sexual și treaba asta te ține până la 24 de ore. După ce „expiră” timpul, dacă vrei să performezi iar și să-ți dai gata partenera cu o erecție tare ca bolovanul, iei din nou un Pops.

Pe de altă parte, Proxel Potent vine la cutie de 60 de pastile, dintre care 30 sunt cu numele Proxel și 30 cu numele Potent. Ele se iau ca tratament, timp de 30 de zile, câte o pastilă pe zi din fiecare, înghițite cu apă. Nu au efect imediat, ci în timp, după cel puțin 10-14 zile. Însă, efectul este mai degrabă la nivelul sănătății prostatei, nu la obținerea erecției și întârzierea ejaculării. Proxel Potent este, de fapt, un produs pentru sănătatea aparatului reproducător masculin. Prin urmare, îl poți lua și preventiv, să nu ai probleme cu prostata și să-ți ușurezi capacitățile de a avea erecție, mai ales dacă ai peste 50 de ani. Citește mai multe despre ingrediente, administrare și efecte adverse și în articolul meu cu prospect Proxel Potent.

În schimb, dacă vrei să performezi astăzi, în 30 de minute chiar, atunci recomand Pops. O singură pastilă și-i vei da partenerei tale cele mai tari experiențe sexuale din viața ei. Nu vreau să laud produsul degeaba, eu când l-am luat, și-a respectat promisiunea. A făcut ce scria pe ambalaj.

Pops sau Proxel Potent: efecte și reacții adverse

La capsulele Pops, efectele se simt imediat, dacă respecți puținele indicații de pe prospect. Adică să nu fii alergic la ingredientele sale și să iei la 1-2 ore de la ultima masă. Așa am făcut și fiecare pastilă ce am luat-o m-a surprins plăcut. Prima dată am făcut sex de patru ori, cred că până pe la 1 noaptea, și dimineață când m-am trezit erecția era acolo! N-am putut să plec la serviciu până n-am mai luat-o o dată la o tură pe nevastă-mea, că femeile sunt înnebunite după sexul matinal. Cel puțin a mea este.

Legat de reacțiile adverse la Pops, să știi că n-am avut niciuna. Și am stat geană pe internet ca să găsesc dacă a mai scris cineva ceva, dar încă nimic, la această dată. Să vedem în timp, dar momentan am citit numai comentarii bune. Cel puțin, din partea mea, chiar și după ce am consumat a doua cutie de 4 capsule, tot niciun fel de reacții adverse. Asta cred că înseamnă un produs natural. Bun așa!

La pastilele Proxel Potent, cred că am avut eu așteptări greșite. Recunosc că am văzut supliment natural pentru potență, am fost cam grăbit și nu am citit prospectul online. Așa că mi-am dat seama ulterior că sunt mai bune pentru prostată decât pentru potență, căci la mine n-au avut vreun efect. Din fericire, n-au avut nici reacții adverse. Am dus o viață normală, pe tot parcursul tratamentului, dar la nivel sexual a trebuit să iau alte pastile, căci Proxel Potent nu m-a ajutat. Uite aici mai multe despre reacții adverse Proxel Potent. Oricum, la vremea aia când luam Proxel, am început să iau și Sex Power. Aveam în minte tot Maraton Forte și Tianli și căutam ceva mai bun, așa că am găsit undeva un comentariu cum că Sex Power ar fi soluția. Per ansamblu, da, a fost mai bun la nivelul potenței, însă m-a durut burta de foame și am avut reacții adverse. Citește povestea mea în articolul cu păreri Sex Power dacă vrei.

Concluzia: ce să iei, Pops sau Proxel Potent

Ca să n-o mai lungesc (ți-a plăcut asta, nu?), eu aș alege Pops în loc de Proxel Potent. Doar dacă mi-ar recomanda medicul să iau ceva pentru prostată, aș alege Proxel, însă strict pentru tratarea disfuncțiilor erectile aș alege Pops.

Dacă vrei să vezi mai multe comparații de acest fel, citește și:

Îmi place să fac astfel de comparații, care sper să te ajute și pe tine. Acum că suntem la final, scrie-mi într-un comentariu: tu ce ai alege, Pops sau Proxel Potent?

2 comentarii la „Pops sau Proxel Potent: ce-i mai bun pentru potență maximă”

  1. Salut, am vazut la tine ca Pops ar fii bun si li.am comandat si eu. Am zis sa le incerc desi nu am probleme cu erectia dar stii si tu, mai mult nu strica?. Nu ma stiu cu probleme de sanatate dar totusi as vrea sa te intreb la ce ar trebuii sa fiu atent cand iau Pops. Pana acum nu am mai luat niciodata pastile pentru erectie. Multumesc, numai bine

    Răspunde
    • Salut, Radu! Mulțumesc pentru întrebare! Pops este un produs neinvaziv, în sensul că nu are reacții adverse. Înainte să consumi prima pastilă, recomand să citești și articolul meu despre prospectul Pops, ca să știi exact ce conține produsul. Să știi că nu are contraindicații, să ții cont de faptul că trebuie să fi trecut cel puțin o oră de la ultima masă (eu personal recomand 2 ore) și să îl iei cu apă, nu alcool sau ceva ce te-ar putea agita. În rest, fă-ți de cap 😛 Nu e nicio problemă că nu ai mai luat pastile pentru erecție, nu ai de ce să îți faci griji, sfatul meu este să fii relaxat după ce iei Pops și să ai răbdare cam 30 de minute să își facă efectul. Eu zic că o să aveți amândoi o experiență super 🙂 Dacă vrei, scrie-mi cum a fost după 😉 Spor și numai bine!

      Răspunde

Lasă un comentariu