page title icon Pops vs. Maraton Forte sau ce să alegi dacă vrei să mergi la sigur

Maraton Forte e de ani buni pe piața pastilelor pentru potență. Pops e ceva mai nou. Ce să alegi între cele două suplimente naturale, Pops vs Maraton Forte, ambele bune pentru erecția masculină?

Despre păreri cu Maraton Forte ți-am mai scris. Am spus ce cred și atunci când am publicat articolul cu păreri Pops. Ai experiențele mele cu pastilele de potență pe blog, le poți citi oricând.

Dar, dacă ar fi să le compar și să aleg între cele două? Păi hai să vedem la ce ar trebui să acorzi atenție înainte de a cumpăra un produs anume.

Pops sau Maraton Forte, cum se administrează conform prospectului

Dacă te uiți pe prospectul Pops sau pe prospectul Maraton Forte o să vezi că ambele sunt pastile. Nu pastă, nu fiole, ci pastile clasice.

Așa că, pentru ambele ai nevoie de apă pentru a le lua.

Apoi, Maraton Forte poate fi administrat câte 2 pastile în același timp. Se ia cu vreo două ore înainte de sex și cam cu două ore după ultima masă. Încă o chestie, nu e bine să mănânci după administrare. Deci, faci foamea grav.

Pe Pops îl iei cu o jumătate de oră înainte de sex și cam la o oră de la ultima masă. Așa că, nu ai nevoie de un plan atât de elaborat precum în cazul Maraton Forte. Nu faci nici foamea prea mult având în vedere că aștepți puțin până să poți avea potența maximă.

Pops și Maraton Forte efecte și reacții adverse

Înainte de orice altceva, Maraton Forte era bun. E prima pastilă pentru potență pe care am încercat-o și nu exagerez când spun că mi-a schimbat viața. Dar, între timp producătorii au schimbat formula. Cică s-a descoperit ceva ingredient ilegal și au fost nevoiți să refacă rețeta. Acum, dacă ai noroc mergi la sigur, dacă nu, dai pe lângă.

Fix de asta nu îmi place că nu mă scapă de frica de eșec. Stau mereu stresat că poate ceva nu merge bine.

Cu Pops nu am avut experiențe eșuate. Citește aici despre reacții adverse Pops. A funcționat la fel de bine de fiecare dată când l-am luat. La o jumătate de oră de la administrare simți penisul într-o stare semi-erectă. De acolo poți să-ți vezi liniștit de treabă pentru că o să ai o erecție de nici nu zici că-i a ta.

Reacții adverse nu dau pastilele naturale pentru potență. Sunt din ingrediente naturale, deci poți sta liniștit.

De la Maraton Forte poți avea ceva arsuri de la stomac pentru că stai atât de mult timp nemâncat.

Ce să alegi între Pops și Maraton Forte

După cum îți dai seama, eu recomand Pops. E o pastilă pentru potență nouă care funcționează așa cum promite.

Maraton Forte o avea experiență în domeniu dar după schimbarea formulei parcă nu mai e ce știam eu.

Altfel, mai bun ca Maraton Forte mai e și uPotent. Dar despre opțiunile pe care le ai la dispoziție ți-am vorbit mai pe larg în articolul cu cele mai bune pastile pentru potență.

Din aceeași serie, citește și alte comparații pe care le-am făcut între diferite produse cu Pops:

În mod similar, deși nu vreau să te spamez cu link-uri, vreau să te invit să parcurgi și lista de comparații între Maraton Forte și alte suplimente de pe piață:

Mult spor să ai și sper să faci alegerea potrivită! Tot ce contează este… să fii informat 🙂

2 comentarii la „Pops vs. Maraton Forte sau ce să alegi dacă vrei să mergi la sigur”

Lasă un comentariu