page title icon Performax vs uPotent: două tipuri de miere pentru potență

Dacă ești adeptul suplimentelor pe bază de miere pentru potență, azi am pentru tine ceva delicios. Performax vs uPotent – o comparație între două produse similare, dar totuși cu efecte diferite.

Eu, unul, nu țin partea nimănui. Nu mă plătește nimeni să scriu despre produsele lor, sunt un simplu consumator care doar vrea să împărtășească cu tine experiențele lui. Așa că, dacă zic că un produs e mai bun ca altul, asta ține strict de experiența mea cu acel produs.

Am fost adeptul mierii pentru potență încă de când am descoperit uPotent. Mi-a plăcut la nebunie, că era super simplu de luat, nu aveam nevoie de un plan, doar un plic la mine în buzunar. Discret, rapid, cu efect sigur. De-asta am scris despre păreri uPotent cu mare drag, și i-am dat rating bun. A fost singurul stimulent pentru potență care m-a ajutat la greu, de fiecare dată.

Apoi am descoperit Performax, ceva mai recent, și l-am cumpărat să văd dacă funcționează la fel. Îmi place să variez și am zis că, de ce nu, să am la mine mereu și câte un plic de Performax în caz de nevoie. După ce l-am încercat, am scris și ceva păreri despre Performax, însă i-am dat un rating mai mic decât la uPotent pentru că a avut efecte mai slabe.

Hai să-ți zic de ce a fost așa la mine și, într-un final, tu decizi ce e mai bun pentru tine. Iar la final vorbim și de un top cu cele mai bune pastile pentru potență, să vezi dacă ți se potrivește ceva de acolo.

Performax vs uPotent: experiența mea cu fiecare

Cu uPotent, treaba a fost în felul următor. Căutam ceva mai bun decât Maraton Forte și l-am găsit pe net. Scria de bine de el și mi-a plăcut conținutul. Așa că l-am cumpărat de la farmacie, nu voiam să bănuiască ceva nevastă-mea când mă vedea că aștept un curier.

Apoi, când am făcut sex, totul a fost spontan. Am respectat, cât de cât, prospectul, în sensul că l-am luat la o oră de la ultima masă și cu vreo 20 de minute înainte de sex. Am simțit eu că mișca ceva în nevastă-mea și că vrea să mă ia la o tură, așa că m-am dus la baie să dau repede plicul pe gât. Am tras eu puțin de preludiu, însă la 20 de minute eram deja la penetrare.

Partea super faină a fost că efectele au apărut în timp ce făceam sex. uPotent își face efectul în 15-30 de minute de la utilizare, și la mine a început odată cu penetrarea. Am simțit o căldură plăcută în corp și cum mi se întărea penisul în timp ce îmi făceam treaba. Eu eram potent și înainte să iau produsul, adică n-aveam probleme în a obține erecția, dar parcă la uPotent am fost și mai potent ca de obicei. Iar cât despre controlul ejaculării, am fost boier. Am dus-o trei reprize fără niciun stres, timp în care am avut amândoi orgasme intense și m-a lăudat la final nevastă-mea că aproape i-am întrecut recordul de orgasme multiple. Dragoste mare, ce să mai.

Cu Performax, aveam deja așteptările formate de la mierea pentru potență. Însă, am fost ușor dezamăgit. Cu livrarea a fost ok, tot așa, un colet discret și micuț. Apoi, când l-am luat, la nivel de erecție nu am simțit căldura aia în corp pe care am simțit-o de la uPotent, nici că penisul meu devenea „mai mare” pe măsură ce cobora sângele la cap. Am luat prima dată cu 30 de minute înainte de sex și nimic.

Parcă doar eu „lucram” la erecție și controlul ejaculării, la prima partidă. Avantajul a fost totuși că m-am recuperat repede și mi-a revenit erecția pentru al doilea număr. Deși m-a ținut mai mult, mi-am dat drumul necontrolat. Purtam prezervativ, așa că am mai continuat un pic, profitând de erecția ce încă o aveam, ca să ajungă și nevastă-mea la orgasm.

A doua oară când am luat, a fost cu vreo oră înainte de sex. Într-adevăr, erecția a venit destul de repede cum a început preludiul, însă la nivel de ejaculare problema a fost la fel. Cam asta a fost experiența mea cu Performax și, în urma ei, am zis să merg la sigur doar pe uPotent.

Performax vs uPotent: puncte forte și puncte slabe

Dacă stau bine să mă gândesc, cele două produse ar trebui să aibă același efect, cel puțin asta promit producătorii. Totuși, există o mică-mare diferență: la nivel de ingrediente, Performax are 78,72% sirop de glucoză. Iar restul este împărțit între celelalte 20 de ingrediente. Dacă nu mă crezi, aruncă o privire pe prospectul Performax.

Pe de altă parte, conform prospectului uPotent, ingredientele sunt mult mai bine împărțite. Sunt doar 12 în total, iar procentajele ingredientelor cu efecte bune asupra potenței și ejaculării sunt mai mari ca la Performax. De aici e diferența, deci un mare plus pentru uPotent și un mare minus pentru Performax.

Altfel, la nivel de administrare ambele sunt foarte mișto: au gust bun, înghiți plicul și ești gata de acțiune. Singura problemă este că la Performax ești pregătit în 30-90 de minute de sex, pe când la uPotent în 15-30 de minute.

Un alt minus pentru Performax sunt reacțiile adverse. Din fericire, eu nu am avut, la fel cum nu am avut nici la uPotent. Însă, am citit pe forumuri și am scris despre reacții adverse la Performax: unii bărbați au avut palpitații, dureri de cap și puls crescut.

Pe de altă parte, am căutat pe forumuri și am citit despre reacții adverse uPotent, măcar să scriu despre ele dacă eu n-am avut. Și știi ce am găsit? Doar puțini au zis ceva de puls crescut și bătăi ale inimii, dar în rest nimic. Ba chiar mulți lăudau produsul ca fiind unul din singurele de pe piață care chiar se ține de promisiune: reacții adverse zero.

E adevărat, oricum toate produsele pentru potență, fie ele miere, pastile, spray sau altceva, nu sunt recomandate persoanelor cu probleme cardiace, hipertensiune sau celor cu alergii la ingredientele lor. Dar asta e ceva normal, zic eu, pentru că produsele astea sunt un fel de cafea pentru p**ă, dacă e să le rezum eu în câteva cuvinte. Din păcate, unele sunt apă de ploaie, adică le iei și nici măcar de-un capuccino nu simți. Dar, din fericire, nici uPotent, nici Performax nu sunt așa. La fiecare simți ceva.

Concluzie: care e mai bun?

pareri upotent

uPotent. Fără dar și poate. Așa a fost la mine. Oricum găsești detalii în articolele pe care am dat link-uri mai sus, că am obiceiul ăsta, să întorc pe toate părțile fiecare produs și să scriu separat despre el.

Iată și alte comparații cu uPotent:

Eu sper să te ajute recenziile mele să faci alegerea potrivită. Vreau să găsești și tu un produs așa, de efect, cum a fost uPotent pentru mine. Dacă înainte luam cutii de câte 5 plicuri, acum am ajuns să am în casă și un borcan de uPotent de 230 g. Nu mai mi-e rușine de nevastă! 🙂

Dacă ar fi ca eu să aleg între Performax vs uPotent, clar aș alege de fiecare dată uPotent. În fond, am încredere că a mers. Ăsta e și motivul pentru care uPotent ocupă unul din primele locuri din topul meu personal cu cele mai bune pastile pentru potență.

Da, știu, nu-i pastilă, dar tot supliment pentru potență e, și are ingrediente comune cu multe pastile de pe piață.

Cam atât pentru azi, ține sus munca bună și bucură-te de viață!

Lasă un comentariu