page title icon Trucuri pentru a-ți face penisul să pară mai mare și mai gros

Peste tot auzim că lungimea nu contează. Că-i o obsesie a bărbaților și că pentru femei atitudinea contează. O fi așa, dar parcă altfel te vezi  atunci când se duce vorba că o ai mare și groasă.

E ca atunci când ți se spune că arăți bine. Poți tu să crezi mult și bine asta despre tine. Dar când primești și aprecieri, parcă altfel îți stă și zâmbetul pe buze.

Iar în sex, fetele vorbesc. Dacă ești bun și o ai mare, se duce vestea. Și uite așa o să faci sex cu oricât de multe femei îți vei dori. Dacă nu-i despre asta și ești tu cu nevastă-ta, crede-mă ai nevoie de ceva nou în dormitor. Rutina în sex poate însemna primul pas spre plăcerea găsită într-un pat străin.

Așa că, oricum o dai, un penis mai mare și mai gros nu are cum să fie o idee proastă.

Mărirea penisului. E posibilă?

Dar, să ne înțelegem cu un lucru. Penisul nu poate fi mărit. Stai liniștit, nu mă contrazic cu ce ți-am spus.

Doar că, să nu crezi tot ce găsești pe forumuri sau pe alte surse cel puțin dubioase. Nu există rețete miraculoase pentru creșterea instrumentului.

Nici pompe și nici soluții care promit creșterea dimensiunii fără operații.

Da, un chirurg îți poate face penisul mai lung. Dar riști infertilitatea plus multe alte nebunii.

Apropo de asta, nici gelurile pentru potență nu fac ce promit. Adică nu-s bune pentru lungirea și îngroșarea penisului.

Ok și atunci ce faci?

Păi, așa cum ți-am promis în titlul articolului, există trucuri pe care le poți folosi. Să o păcălești că o ai mai mare.

Sigur, penisul tău o să-și păstreze dimensiunile. Dar senzația va fi diferită.

Trucuri pentru un penis mai mare și mai gros

Totul e în mintea ta. Și în a ei.

Hai să-ți explic.

Atunci când vreau senzații diferite când fac sex, o fac pe întuneric. Și, mă joc cu tot felul de scenarii și fantezii.

Îi povestesc cum o facem, o scot din rutină punând în scenă fantezii pe placul nostru. Că-i vorba despre sex cu un necunoscut, sex în 3 sau chiar sex în văzul tuturor. Cam orice îți trece prin cap și orice vă face să vă excitați peste măsură.

Când faceți asta o să ai erecții super tari. Penisul tău o să se încordeze așa cum nu o face în mod normal. Îți dai seama unde bat?

Când ajunge la erecția maximă pare mai mare. Și mai gros. Asta pentru că, de obicei, el nu e așa.

Mereu mă amuz când îmi zice nevastă-mea „iar pare mai mare”, „ce tare și groasă e, o vreau acum” sau „zici că nici nu-i a ta”.

Așa că, trucuri pentru mărirea penisului? Excită-te peste măsură. O să ajungi la erecții pe care nu credeai că le poți atinge. Și o să ai un penis de zici că nu-i al tău.

Ajutor pentru erecții maxime

Acum, dacă chiar ai un penis mic și ai dezvoltat o obsesie pentru asta, nu-i bine. Sigur viața ta sexuală are de suferit.

Cel mai bine e să te duci la un doctor. Și poți începe cu un psiholog. Operația pentru mărirea penisului eu nu o recomand. Sigur, decizia finală e la tine.

Nu știi dacă ai avut până acum erecții maxime?

Păi, încearcă un supliment natural pentru potență. Crede-mă, te va ajuta să ai potența care să te surprindă și pe tine. Plus că, te ajută să reziști mai mult, să încerci tot ce-ți trece prin cap.

Despre cele mai bune pastile pentru potența la bărbați ți-am mai scris pe blog. La fel am făcut și despre alte trucuri pentru o viață sexuală lipsită de stres.

Lasă un comentariu