page title icon Pastile potență pentru femei: sunt cu adevărat eficiente?

Am tot scris pe blogul meu despre pastile pentru potență la bărbați. Și mă bucur când primesc mesaje de la voi unde citesc, la rândul meu, despre experiențele altor bărbați fie cu pastilele, fie cu performanța sexuală în sine.

Dar, mesajele cele mai faine sunt mereu cele care vin din partea doamnelor și domnișoarelor. Asta pentru că oferă o altă perspectivă asupra problemei. Și ca să-ți intre bine în cap: atunci când tu ai o problemă cu potența, suferă și ea. Dar despre chestia asta o să vorbim cu altă ocazie.

Recent am primit mesaje care mă întrebau despre pastile pentru potență la femei. Dacă există așa ceva, dacă funcționează și cam ce soluții pot alege femeile pentru libidoul crescut.

Pastile potență pentru femei: câteva precizări

E puțin forțat să zic potență la femei. În dicționar (nu de alta, dar am căutat) potent înseamnă, printre altele, puternic sau tare. E aiurea să spui despre o femeie că-i potentă. Poate fi potentă  financiar, de exemplu, dar mai greu potentă sexual. E un termen care se simte mai în largul său în rândul bărbaților.

Așa că, potența la femei este cu și despre libido și tot ce se leagă de el.

Altfel spus, pentru femei există pastile pentru potență. Ele cresc libidoul, adică pofta de sex. Și fac mai mult de atât.

Din păcate nu pot să-ți spun din experiența mea cum funcționează suplimentele la femei. Dar, am întrebat-o pe nevastă-mea și mi-a povestit câte ceva.

Păreri pastile pentru potență femei

Părerea ei despre pastilele care cresc potența sexuală a femeilor, adică despre suplimentele afrodisiace pentru libido este că că-s bune, doar că doar în anumite situații.

Îmi zicea că problemele cu libidoul la femei sunt destul de asemănătoare cu disfuncțiile noastre erectile. Nu, nu au un penis care trebuie sculat, dar erecția se manifestă similar. Dacă nu există chef, nu se excită și atunci nimic nu merge.

Și ele pot fi afectate de probleme psihologice iar performanțele sexuale eșuate le pot cauza stres și chiar depresii.

Așa că, părerea ei despre pastilele pentru potența la femei e că sunt bune atunci când există probleme. Nu le iei pur și simplu. Acum, eu am o părere diferită despre asta, dar la bărbați lucrurile sunt ceva mai complicate. Noi avem belele noastre cu ejacularea precoce și cu penisul moale fix în mijlocul partidei.

Și că tot vorbeam despre asta, știai că și fetele pot pierde cheful în mijlocul partidei? Da, se poate întâmpla și ca sentiment e cam același lucru ca atunci când ne moare nouă p**a când ne e lumea mai dragă.

Efecte suplimente afrodisiace pentru femei

Care-s efectele suplimentelor afrodisiace pentru femei?

Păi, după cum ți-am zis, cresc libidoul. Însă, când zic libido nu mă refer doar la cheful de sex. Știi tu, la clasicul „mă doare capul, nu am chef astăzi”.

Nu. Suplimentele sau pastilele afrodisiace pentru femei fac mai multe lucruri.

Pe scurt, e despre:

  • te exciți mai rapid – chiar și noi, bărbații, știm bine că la femei starea de excitație e esențială pentru o partidă cu plăcere intensă;
  • orgasmele sunt mai puternice, mai intense și mai lungi;
  • poți avea orgasme multiple fără efort;
  • te recuperezi super repede după două orgasme consecutive;
  • simți plăcere pe toată durata partidei, nu doar înainte să îți vină;
  • ai chef mult mai des și îl dezbraci din priviri;
  • ești mai odihnită și mai relaxată.

Pastile și suplimente afrodisiace pentru potența la femei: ce recomandă nevastă-mea

Nevastă-mea a fost cam zgârcită în explicații. Când am întrebat-o dacă a încercat produse sau dacă recomandă pastile pentru potența la femei a schimbat repede subiectul. Cred că am fost eu prea direct sau ceva de genul ăsta.

O să insist și, dacă aflu mai multe fac un top cu cele mai bune suplimente afrodisiace pentru femei.

Între timp, ce-i bine de reținut dacă ești femeie și-mi citești blogul?

Despre bărbatul tău: dacă are probleme, susține-l și depășiți împreună toate belelele din dormitor. O să vezi că o partidă bună de sex înseamnă și o relație mai faină. Poate-i recomanzi și cele mai bune pastile pentru potență.

Despre tine: dacă crezi că ai nevoie de ceva pentru libido, nu mai sta pe gânduri. Ai cu siguranță multe opțiuni de produse naturale care-s bune pentru pofta ta de sex și pentru plăcerile tale din dormitor. În plus, poți să incluzi în dieta ta alimente, fructe, legume și băuturi puternic afrodisiace. Poate o să-ți scriu și despre ele la un moment dat pe blog.

Ce am învățat eu după discuția cu nevastă-mea? Pe scurt, chiar dacă femeia n-are p**a, problemele sexuale sunt super similare și se manifestă cam la fel. Cel puțin la nivel psihologic. Așa că, eu zic să nu stăm cu frica de sex că-i păcat.

Lasă un comentariu