page title icon Ce pastile pentru potență să iei dacă vrei să ți se scoale repede

Să f**i când ești obosit sau când nu ai chef e ca atunci când ești dreptaci și trebuie să mănânci cu mâna stângă. Parcă nu îți iese nimic.

Și da, eu zic să lăsăm chestia asta cu „un bărbat trebuie să poată să facă sex indiferent de situație”. Că el vrea să o dea pe spate la orice oră din zi și din noapte e altceva. E vorba de reputație și de mândrie la mijloc și asta pot să înțeleg.

Însă, mai pot să înțeleg și că pot fi momente când aș prefera să dorm sau să-mi vină repede, nu să dau ca nebunu’ la ea după o zi nașpa pe la muncă.

Cu toate astea, o fac indiferent de situație. Și îmi și place. Hai că nu mă contrazic. Doar că, atunci când am nevoie de ajutor, chiar apelez la unul. Iau pastile pentru potență când cred că nu pot să o scol la fel de repede ca în mod normal. Sau atunci când simt că sigur o să-mi dau drumul mai repede decât de obicei.

Sunt zile și zile. Le iau ca atare și mă conformez.  Serios îți spun, pastilele pentru potența la bărbați sunt o adevărată mină de aur.

Pastile pentru potență care te fac să ți se scoale mai repede

Pe piață găsești super multe pastile și suplimente pentru potență. Am și făcut un top al celor mai bune pastile pentru potența la bărbați și îl găsești pe blog dacă vrei să citești mai multe.

Doar că, trebuie să fii atent atunci când alegi.

De ce?

Păi, unele pastile te ajută, altele nu. Nu zic că nu-s bune. Doar că, unele funcționează pentru ejacularea precoce mai bine decât pentru erecția maximă. Unele te ajută să ți se scoale repede, în timp ce altele sunt bune pentru a putea rezista mai multe numere consecutive.

Mai trebuie să iei în considerare timpul în care își fac efectul. Și în cazul nostru, dacă vrei să ți se scoale repede, atunci ai nevoie de o pastilă pentru potență cu efect rapid. Nu să stai mult și bine până când îți coboară sângele la cap.

Așa că, dacă scopul tău e să o faci să ți se scoale mai repede, e bine să verifici prospectul și să te uiți la timpul în care pastila sau suplimentul pentru potență își face efectul.

Eu am tot încercat diferite variante. Și pentru erecție rapidă am câteva recomandări pe care le pot face.

Ce pastile de potență ai la dispoziție

uPotent

uPotent nu e chiar tradiționala pastilă de potență în ideea în care e, de fapt, miere pentru potență. O pastă pe care o înghiți fără apă și alte nebunii. Când ai nevoie de ceva pentru potență dai pe gât mierea și cam asta e.

Aștepți 20, 30 de minute și deja simți cum băiatu’ e gata de atac. E într-o stare semi erectă și așteaptă doar un semn. Cum apare ceva la orizont cum o să se lungească și întărească. Și o să te țină erecția fix cât vrei tu.

uPotent mă ajută să mi se scoale repede și să mă țină mult. La mine își face efectul în cam 15, 20 de minute. După, am o erecție tare și mă ține mult.

Maraton Forte

Maraton Forte e pastila pentru potență tradițională. De fapt, e ceva mai mare decât o pastilă normală. Așa că, ai musai nevoie de apă când vrei să o înghiți.

Încă o chestie, ai nevoie de ceva planificare înainte de sex. Când ți-am scris despre prospectul Maraton Forte ți-am spus că își face efectul în cam 2 ore de la administrare. Cam nasol, știu.

Dar, după ce își face simțită prezența, e bun. Ți se scoală repede și o să fie totul bine.

Încă o chestie. Înainte era bun. Acum, producătorii au schimbat formula. Și am pățit să nu își facă efectul sau să am reacții adverse de la Maraton Forte.

Tianli fiole

O altă soluție pentru potență care nu este chiar tradiționala pastilă. În acest caz vorbesc despre o fiolă pentru potență și anume, despre Tianli.

Și Tianli era bun în trecut. Însă, producătorii au umblat și aici la formulă. Similar cu Maraton Forte, la Tianli e ca la ruletă. Poate fi bine, poate fi apă de ploaie.

Vezi că fiola e destul de mare și de vizibilă. Dacă vrei să o dai pe gât fără să te vadă nimeni s-ar putea să ai ceva probleme.

Încă un lucru. Prospectul Tianli spune că fiola conține și apă și mult zahăr. Așa că nu are doar ingrediente pentru potență, asta așa, ca fapt divers.

Ce recomand eu

Eu am încercat majoritatea pastilelor și suplimentelor pentru potență de pe piață. Chiar vreau să știu ce să folosesc când am nevoie. Și să nu fiu dezamăgit. Să nu iau ceva care mă lasă cu p***-n mână.

Ce recomand eu pentru momente când vrei să ți se scoale repede?

uPotent e alegerea potrivită.

Apoi, poți să citești și despre alte opțiuni în topul meu cu cele mai bune pastile pentru potență.

Oricum, pe blog găsești și alte păreri despre produse pentru potența la bărbați. Nu trebuie decât să cauți, să te documentezi și să alegi produsul bun pentru tine.

Hai, să ne auzim cu bine!

3 comentarii la „Ce pastile pentru potență să iei dacă vrei să ți se scoale repede”

  1. A-și avea nevoie și eu de pastile pentru sculare și întărire am o vecină care vine la mine des dar de graba nu mi se,scoală mi-o freacă dar de geaba după ce pleacă cind sint singur pun un film porno și abia atunci se scoală dar nu asa de tare mă masturbează mai mult cu ea culcat îmi dau drumu și curge jos la picioare nu sare departe

    Răspunde
    • Bună ziua! Mergeți la farmacie să cereți ceva pentru potență. Sau, dacă nu vă ajută acolo, consultați un medic urolog. Din păcate eu nu sunt în măsură să vă recomand un anumit produs, pentru problema pe care o aveți. Legat de faptul că la ejaculare se scurge pe jos și nu sare departe, așa pățesc și eu uneori, asta nu cred că este o problemă. Depinde cât de tare vă stimulați, însă e clar din ce îmi ziceți că e nevoie de o soluție de întărire a penisului, ca să puteți face față și când vine vecina. Așadar, întrebați la o farmacie de o pastilă pentru potență bună. Există multe soluții.

      Răspunde

Lasă un comentariu