page title icon Ce poți lua pentru potență dacă urmezi tratament medicamentos

Salutare, bine ai revenit pe blogul meu. Știu că atunci când vrei potență maximă cauți pastile sau suplimente care funcționează pe bune. Asta caut și eu. Mai nasol e atunci când urmezi deja un tratament medicamentos.

De ce? Păi, pentru că trebuie să citești despre contraindicații pentru pastile de potență. Adică, să te asiguri că ce iei pentru erecție, ejaculare sau potență în general nu afectează tratamentul cu medicamente pe care îl urmezi deja.

Așa cum știi, fiecare medicament are o serie de contraindicații. Și de reacții adverse. În plus, nu trebuie luat în combinație cu alte medicamente sau substanțe.

Deja sună complicat? Nu-ți face griji, am câteva sfaturi pentru tine. Nu-s doctor și nici nu vreau să par unul. Doar că eu am luat pastile pentru potență în combinație cu alte tratamente. Și îți spun doar ce am aflat și eu la momentul respectiv. Desigur, o vizită la medicul urolog este indicată dacă nu știi exact ce medicamente iei și cum pot ele să interacționeze cu produsele pentru potență masculină.

Hai să-ți zic totuși care a fost experiența mea.

Contraindicații pentru pastile de potență

Eu am fost la urolog cu problemele mele. Eram speriat prima dată când am pierdut erecția. Și credeam că mă îndrept către impotență. Nimic mai fals. Dar mi-a confirmat-o urologul.

Și mi-a recomandat suplimente naturale pentru potență. Ai multe soluții de unde să alegi și ți-am tot vorbit despre ele pe blog.

Uite câteva exemple:

Bun; fiind suplimente naturale, în teorie ele nu interacționează cu alte tratamente medicamentoase. Adică, nu au reacții adverse.

Administrare pastile pentru potență

Cu toate acestea, este bine să eviți să iei suplimente pentru potență masculină dacă suferi cu probleme de circulație sau de inimă. Sau dacă iei tratamente medicamentoase pentru inimă și tensiune.

Asta mi-a zis medicul urolog. Din nou, nu lua decizii după ureche. Mergi și tu la un urolog și vezi ce-ți zice. Să nu riști nimic aiurea.

Ah, și e bine să te uiți și după ce au mai zis și alții în legătură cu diverse pastile de potență. Să vezi cum funcționează, dacă te ajută și cam ce reacții adverse pot fi. Și despre asta ți-am mai vorbit pe blog atunci când ți-am spus despre reacțiile adverse cu Tianli sau despre reacțiile adverse cu Maraton Forte.

Ce trebuie să reții dacă vrei ceva pentru potență când urmezi tratament medicamentos

Cel mai important lucru: alege suplimente pentru potență naturale, așa cum este mierea pentru potență uPotent.

Evită să iei ceva pentru potență dacă ai probleme cu inima sau cu tensiunea, dar, cel mai bine, consultă un doctor urolog pentru siguranța ta.

Liniștește-te dacă ai avut o experiență nasoală în pat. Gen ejaculare precoce, lispa erecției sau dificultăți în a asigura o penetrare satisfăcătoare. Nu ești impotent. Ai doar mici scăpări care se pot rezolva rapid.

Impotența e atunci când nu poți să ai o erecție când te masturbezi. Sau dacă nu ai o erecție dimineața când te trezești. Doar atunci ar trebui să te îngrijorezi. În rest, ești om normal și nu robot care f**e la comandă. Nu e nimic ieșit din comun să mai ai și experiențe nereușite. De asta există ajutoare sub forma pastilelor și suplimentelor pentru potență maximă.

Apropo, dacă ești curios să citești mai multe despre reacțiile adverse sau contraindicații pastile pentru potență, citește și despre vârsta de administrare pastile pentru potență. Sigur o să te ajute.

Să ne auzim sănătoși. Și, desigur, să facem sex ori de câte ori vrem asta. Viața-i scurtă, eu zic să o trăim din plin!

Lasă un comentariu