page title icon Pastile pentru sex. Ce să iei atunci când vrei doar să te distrezi

Băi, mi-a picat fisa în timp ce mai citeam articolele mai vechi de pe blog. Ți-am tot scris despre remedii pentru disfuncții erectile. Despre ce să faci ca să scapi de problemele cu potența la bărbați.

Dar nu ți-am scris nimic despre cum să te distrezi mai bine. Și nu pot să cred că am omis asta. Sexul e despre distracție. Să te simți bine și, când e gata, să-ți lase un zâmbet cretin pe față. Așa că, lăsând la o parte toate disfuncțiile erectile și experiențele eșuate, când vrei doar să te simți bine, ce faci?

Eu, de exemplu, încerc să-mi scot orice prejudecată din cap. Să mă bucur de femeia de lângă mine până când suntem amândoi extenuați, prea obosiți să mai vorbim. Sau, să pot să dau la ea fără oprire, cu toată energia de care sunt în stare. Știi tu, momentele când ai o zi de rahat, ajungi acasă și te descarci printr-o partidă de sex de-o lasă mască și pe ea, dar și pe tine.

Cum e sexul atunci când te simți bine

Sexul e fain pentru că se reduce la un singur lucru: plăcere.

Când ai orgasm zici că îți ieși din corp. Parcă tot creierul ți se revarsă și-ți copleșește corpul. Însă, nu trebuie să ignori nici drumul până la plăcerea maximă. Vorba aia, o fi orgasmul fain, dar durează doar o clipă.

În schimb, plăcerea de a-i simți fiecare părticică din corp nu ți-o răpește nimeni. Ai tot timpul din lume să-i explorezi sânii jucăuși, bucile reci și coapsele flămânde.

Cum e sexul când te simți bine? Ca o labă bine făcută. Adică, ca o fantezie pe care nu credeai niciodată că o să ajungi să o pui în practică.

Și eu văd lucrurile așa: ca să te poți bucura de tot ce are sexul mai bun de oferit, trebuie să reziști. Cine naiba vrea să se termine totul repede? Eu vreau să o văd cum îi vine de nenumărate ori înainte să îmi dau drumul. Plăcerea mea e și imaginea ei zbătându-se în convulsii de plăcere.

Și mai vreau erecții tari. Să geamă de fiecare dată când o pătrund. Să se înece cu ea atunci când îmi face sex oral. Să mă dorească pentru tot ce am eu de oferit.

Pastile pentru sex. Partide memorabile pentru bărbați memorabili

Indiferent de câți ani ai și de cât de experimentat ești, o pastilă pentru sex poate să te ajute. În primul rând, îți mai ia din presiune. Te simți mult mai liniștit când știi tu că mergi la sigur. Că erecția e acolo când ea se aruncă pe tine. Și că nu ți se înmoaie dacă sexul devine ceva mai plictisitor.

Bagă o pastile pentru sex să vezi cum e. Joacă-te, distrează-te și bucură-te de sex așa cum ar trebui să o faci de fiecare dată.

Bine, nu exagera. Folosește pastile doar ocazional, la nevoie. Și nu băga porcării. Adică folosește doar pastile potență naturale, din plante afrodiziace. Nu trebuie să ai probleme cu potența pentru a le lua. Sunt super faine atunci când chiar vrei ceva diferit de la partida aia nenorocită. Sunt suplimente naturale, similare cu vitaminele pe care le iei în sezonul rece sau în perioadele în care ești ceva mai extenuat.

Evită medicamentele sau substanțele cu chimicale. Nu risca reacții adverse și alte nebunii. Dacă suferi de disfuncții erectile acute, nu evita și mergi la sexolog sau urolog.

Pot lua pastile pentru potență dacă am penisul strâmb?

Răspunsul la întrebarea asta depinde de durerea pe care o simți când ai erecție. Sunt persoane cu penis curbat care își duc viața înainte, bine-mersi. Nici partenerele lor nu se plâng când fac sex prin penetrare și totul decurge normal.

Sunt și alți bărbați care simt disconfort sau durere când vine vorba de sex. De multe ori este din cauza bolii Peyronie, sau „boala penisului strâmb”. Am mai scris despre penis strâmb pe blog, mai exact despre situațiile în care asta poate să devină o problemă.

Eu zic să mergi la urolog dacă te îngrijorează treaba asta și să îți confirme el dacă este sau nu problematic. Oricum ar fi, dacă nu simți disconfort nici tu și nici partenera, atunci nu ai de ce să ai rețineri dacă să iei pastile pentru potență.

În concluzie, nu uita că sexul trebuie să fie fain. Orice ar fi. Pentru asta e acolo: să te facă să uiți de toate celelalte griji.

Lasă un comentariu