page title icon Pastile pentru potență și suplimente pentru potență: e vreo diferență?

Vrei să iei pastile pentru potență? Sau suplimente pentru potență? Probabil și tu te întrebi dacă-i vreo diferență între pastile și suplimente și nu știi exact pe unde s-o apuci. Hai să te lămurească prietenul tău Dan; Dan Juan, desigur.

Te-ai hotărât să iei ceva pentru potență maximă. Să poți să reziști mai mult, să uiți de ejacularea precoce. Să ți se scoale repede, să decizi când îți dai drumul și să nu pierzi erecția în timpul partidei. Să poți să pui în practică toate fanteziile sexuale, să îi oferi orgasme multiple și să te bucuri de sex fără niciun fel de frică.

Te înțeleg perfect. Și eu iau pastile pentru potență ocazional. Pentru că nu sunt robot și pentru că știu că ce se întâmplă în filmele porno e regie. Pentru că sunt bărbat și e normal să nu am penisul robotizat.

Acum, între pastile și suplimente, în teorie, ar trebui să fie o diferență.

Adică, pastilele înseamnă tratament medicamentos, iar suplimentele înseamnă un adjuvant pentru sănătate; cam cum sunt vitaminele.

Cu toate acestea, atunci când ne referim la potență, pastilele și suplimentele sunt cam același lucru. Cel puțin în denumirea și în prezentarea produselor.

Pastile sau suplimente pentru potență: diferențe și asemănări

Așa cum ți-am spus, în mod normal, pastilele pentru potență ar trebui să fie strict medicamentele. Tratamentele recomandate de medicul urolog în disfuncții erectile sau în probleme cu potența.

Tot așa, suplimentele ar trebui să fie produse naturale pe care le iei dacă vrei o performanță mai bună în pat. Să reziști mai mult, să controlezi ejacularea și să menții erecția.

Cum îți dai seama dacă ai o problemă adevărată de potență

Dacă când te trezești o ai sculată ești bine. Același lucru se aplică și dacă ți se întărește atunci când te masturbezi. Nu ai disfuncție erectilă.

O problemă adevărată e atunci când nu ți se mai scoală indiferent de condiții.

Că îți vine prea repede, că pierzi erecția sau că mai alte experiențe sexuale mai puțin reușite, nu înseamnă că ai o problemă de sănătate. Motivele sunt diverse și pot ține de modul în care te masturbezi, de presiunea pe care o pui pe tine când faci sex, de stres, oboseală și multe altele.

Concluzia?

Dacă vrei performanțe sexuale mai bune cu efect pe loc, iei pastile sau suplimente pentru potență.

Bun, chiar nu-i o diferență între pastile și suplimente?

Ți-am spus deja. Este o diferență, doar că nu-i respectată.

Adică, găsești pastile pentru potență Maraton Forte. Sau fiole pentru potență Tianli. Mai găsești spray pentru potență, șervețele pentru potență, miere pentru potență uPotent și multe, multe altele.

Chiar dacă unele sunt denumite pastile, altele fiole, iar altele miere, toate sunt suplimente pentru potență.

Ce e cu eliberare doar în baza prescripției medicale sunt, de fapt, medicamentele sau pastilele în adevăratul sens al cuvântului.

Care sunt cele mai bune pastile / suplimente pentru potență

Așa cum ai văzut, ai la îndemână o mulțime de soluții din care să alegi. Eu îți spun doar să te informezi bine înainte să administrezi ceva pentru potență.

De exemplu, Tianli are reacții adverse neplăcute. Reacții adverse nasoale are și Maraton Forte.

Momentan, uPotent e bun și îl pot recomanda. Mai sunt și altele dar nu o să insist acum pe ce să iei ca să ai potență maximă.

Am făcut-o într-un articol separat, când am vorbit despre cele mai bune pastile pentru potență. 

Lasă un comentariu