page title icon Pastile Maraton Forte pentru femei: Ladies’ Dream

Cauți pastile Maraton Forte pentru femei? Varianta „feminină” a lui Maraton Forte, cu cutia roz și toate cele, se numește Ladies’ Dream. Știu că nu sunt pentru bărbați, însă am vrut să scriu și despre acest produs la mine pe blog, pentru că mulți dintre voi (în special bărbații) m-ați întrebat.

Păi ce, nu vă rezolvă fratele Dan Juan pe voi? Ba bine că da! Eu am luat Maraton Forte și efectul a fost bunicel. E clar că nu mai e cum era odată, asta pentru nostalgici, însă nici varianta asta nouă care se găsește acum prin magazinele online dar și prin farmacii nu e rea.

Însă, din câte am citit, nu aș putea spune același lucru despre Ladies’ Dream. Produsul nu este atât de popular precum este varianta pentru bărbați, probabil pentru că femeile nu au întotdeauna nevoie de un supliment pentru a își menține libidoul ridicat.

Ele au nevoie de un stil de viață sănătos, de liniște sufletească, de un bărbat care le iubește și le dorește. Au nevoie să fie, pe scurt, fericite, ca să aibă libidoul crescut. Chiar dacă au și ele emoții înainte de sex de multe ori, nu le afectează performanțele atât timp cât bărbatul știe ce face.

Supliment alimentar pentru creștere libido la femei

O femeie se excită mai ușor cât timp partenerul lor le face să se simtă dorite. Ea nu are probleme cu faptul că nu i se scoală, nici nu are impotență sau disfuncții erectile. În schimb, poate avea emoții care să o facă să se răzgândească cu privire la sex, sau pur și simplu să nu aibă chef. Atunci, de multe ori, nu ai cum să o convingi.

Poate că partenera ta se simte obosită sau supărată. Poate că are motivele ei pentru care i-a scăzut libidoul și, chiar dacă își dorește, nu se simte în largul ei când face sex. Atunci se cuvine să căutați pastile de potență pentru femei. Am scris despre asta pe blog și concluzia la care am ajuns a fost că ajută cu:

 • excitația,
 • intensitatea orgasmelor,
 • ușurința de a avea orgasme multiple,
 • recuperare rapidă între partide (la modul că ar mai duce încă o rundă),
 • relaxarea din timpul sexului.

Practic, suplimentele alimentare precum este și Maraton Forte pentru femei – adică Ladies’ Dream așa acționează. Efectele nu sunt vizibile, de aceea se iau, de regulă, ca tratament, câte o capsulă pe zi. Și abia după cel puțin 6-7 zile, simți ceva.

Păreri Ladies’ Dream – varianta pentru femei a lui Maraton Forte

pastile maraton forte pentru femei ladies dream

Am căutat pe net păreri despre Ladies’ Dream, acest Maraton Forte al femeilor. Pe mine m-a ajutat, cel puțin pe partea de obținere a erecției, nu pe control ejaculare. Ca reacții adverse Maraton Forte, am avut ușoare dureri de cap, palpitații, cam cum se resimt de regulă după o cafea tare.

Însă, asta pentru că la noi, bărbații, potența ține de circulația sângelui, care la rândul lui ține de inimă. De aceea uneori pastilele pentru potență ne cresc tensiunea, ne dau palpitații și ne doare capul de la presiunea resimțită asupra creierului. Nu e panică, în schimb, mai ales dacă iei suplimente naturale eficiente.

Pastilele pentru „potență feminină” Ladies’ Dream sunt, de fapt, pentru a asigura un libido sănătos și o plăcere sexuală sporită. Este dedicată femeilor de toate vârstele, și nu are efect imediat, în sensul că nu poate influența libidoul în 20-30 de minute, așa cum o fac pastilele de potență Pops, de exemplu.

Prospect Ladies’ Dream și ce trebuie să știi înainte să cumperi

Ladies’ Dream vine la cutie cu 2 capsule care se înghit cu apă. Recomandarea este să le iei pe stomacul gol, fie dimineața, fie pe timpul zilei dar la 2-3 ore de la ultima masă.

Aceste pastile sunt compuse dintr-un mix de plante medicinale asiatice și sud-americane. Așadar, provin de la mai multe culturi:

 • Extract Kava-Kava (Piper methysticum) – 112,50 mg
 • Frunze de damiană (Turnera diffusa) – 112,50 mg
 • L-histidină – 90,00 mg
 • Rizom de ghimbir (Zingiber officinale) – 67,50 mg
 • Extract uscat de angelică (Angelica archangelica) – 45,00 mg
 • Extract muira puama (Ptychopetalum olacoides) – 11,25 mg
 • Extract de tribulus (Tribulus terrestris) – 11,25 mg

Asta conține o capsulă, am luat din lista de ingrediente de pe prospect. Sunt ingrediente naturale, cel puțin la prima vedere, însă pentru a fi sigur că partenera ta face o alegere bună, te sfătuiesc să cauți fiecare ingredient separat pe net să vezi ce face.

Nu sunt contraindicații la aceste pastile Maraton Forte pentru femei. Se spune că efectul vine la 2-3 ore de la administrare. Însă, producătorii își asumă faptul că e posibil să nu se simtă după prima capsulă, să fie utilizatoarea nevoită să ia mai multe – fie ocazional, fie permanent.

Pe scurt, rău n-ar avea ce să-i facă, fiind un supliment. Totuși, dacă se știe cu anumite probleme medicale, e mai bine să întrebe medicul de familie înainte, sau poate chiar ginecologul.

Înlocuitor Maraton Forte pentru femei – alternativă Ladies’ Dream

Vreau să recomand și eventuali înlocuitori pentru Ladies’ Dream pentru că, din câte am citit, șanse sunt ca la ruleta rusească: fie să meargă, fie să nu meargă. Am citit că efectul acestor pastile ar fi, citez, „apă de ploaie”. Cel puțin asta spuneau multe comentarii pe forumuri și recenzii ale produsului în diverse magazine online.

Nu contest calitatea acestui produs. Nevastă-mea nu le-a încercat, și nici nu am discutat cu cineva care să le fi încercat. Doar am făcut o cercetare și am vrut să împărtășesc și cu tine ceea ce am aflat.

Clar că nu am cum să includ părerea mea despre Ladies’ Dream în topul preferințelor mele, cu cele mai bune pastile potență. Însă, un lucru e cert: ca înlocuitori, recomand un stil de viață sănătos, alimentație bazată pe fructe și legume, și sport. Inclusiv exercițiile sexuale în doi pot spori libidoul feminin.

Eu am fost mereu de părere că bunăstarea unei femei îi influențează în mod direct apetitul sexual. Așa că îți zic, ca de la bărbat la bărbat: fă-o să se simtă bine, iubită și dorită, și te va răsplăti.

Lasă un comentariu