page title icon Pot lua pastile de potență cu alcool?

Și tu te-ai întrebat asta, probabil ăsta e motivul pentru care ești aici. Pot consuma pastile de potență cu alcool? Ei bine, răspunsul depinde de ingredientele din componența acestora dar și de cantitatea de alcool pe care o bei.

Când vine vorba de consumul de pastile pentru potență, oamenii le asociază cu un date, o ieșire la un vin, poate chiar o ieșire în club.

Ideea este că de multe ori bărbații combină pastile de potență cu alcool, tocmai că așa o cer împrejurimile. Asta este și esența acestui articol, care are ca scop lămurirea acestei chestiuni.

Desigur, nu scrie pe vreun prospect al pastilelor pe care eu le-am încercat să nu fie consumate cu alcool. Sunt doar diverse recomandări, precum:

 • să nu fie consumate de persoane cu probleme cardiace sau hipertensiune,
 • să nu fie consumate de femei însărcinate (aici nici nu se pune problema),
 • să se consulte medicul dacă se ia un alt tratament medicamentos în paralel.

Pentru mai multe detalii, citește aici despre administrare pastile pentru potență.

Așadar, informațiile sunt încă neclare. Totuși, hai să facem lumină prin câteva lămuriri.

Recomandări la consumul de pastile de potență cu alcool

E clar, frate, uneori nu ai cum să eviți alcoolul, mai ales dacă ieși la o întâlnire și vrei să fii mai degajat. Sau chiar dacă ești cu jumătatea ta acasă, de regulă înainte de partida de sex, trebuie creată atmosfera. De multe ori, vinul e implicat. Dar depinde de caz, nevastă-mea preferă berea, în schimb.

Așa că trebuie să fac câteva recomandări dacă iei pastile de potență și bei alcool în aceeași zi:

 • se pot consuma cantități moderate de alcool pe perioada tratamentului (pentru pastilele care sunt luate sub formă de tratament pe o anumită perioadă de timp).
 • în combinație cu ginsengul, alcoolul, chiar și în cantități mici, va avea un efect mai tare (adică te îmbeți mai repede chiar dacă bei puțin din cauza ginsengului care dilată vasele de sânge).
 • pastile de potență cu alcool – nu trebuie să iei niciodată pastila cu alcool. Întotdeauna se recomandă un pahar mare de apă, ca să se absoarbă mai bine în sânge. Dacă se poate, chiar și cu un lichid călduț, cum ar fi un ceai. Dar nu fix cu alcool.
 • chiar dacă nu iei pastile de potență, nu consumi alcool în cantități mari înainte de a face sex. Alcoolul afectează multe simțuri, inclusiv crește tensiunea. Dacă bei câteva pahare, depinde cât poți să duci, este ok. Dar dacă deja te simți amețit, atunci nu recomand să iei pastile de potență.

Efectele alcoolului asupra organismului

Eu, unul, prefer să beau doar la ocazii. Rareori, chiar și cu nevastă-mea acasă, mai bem câte o bere seara sau un pahar de vin. Niciodată nu ne atingem de tărie, doar când ni se toarnă în pahar la vreun chef (ceea ce nu s-a întâmplat de mult).

Dar în rest, preferăm amândoi să reducem alcoolul cât putem – mai ales de când a rămas nevastă-mea însărcinată. Am empatizat și eu cu ea, în sensul că m-am abținut de la alcool în același timp cu ea.

Atunci când bei chiar și cantități mici – gen, o sticlă de bere la 0,33 L, alcoolul îți crește ușor tensiunea pentru că eliberează în sânge lipide, zaharuri, cortizon. Pentru că alcoolul e un factor străin în corp, organismul „luptă” să îl elimine. De-aia mergi mai des la toaletă când bei.

De regulă, alcoolul obosește organismul, de-acolo ai starea aia de amețeală. Amorțește creierul, de-aia ți se deznoadă limba chiar dacă ești timid și efectiv te gândești mai puțin la efectele faptelor tale. În plus, alcoolul scade capacitatea organismului de a absorbi substanțele de care are nevoie, precum vitaminele, mineralele sau alte ingrediente naturale pe care le au suplimentele pentru potență. În plus, alcoolul accentuează starea de neliniște și nesiguranță, care-ți poate afecta performanțele sexuale.

Așa că, dacă bei alcool, există riscul ca acestea să nu-și mai facă efectul sau, mai rău, să aibă efecte adverse a doua zi. Sau să simți beția mai cruntă.

Pastile de potență cu alcool sunt ceva obișnuit, în rândul multor bărbați, mai ales prieteni de-ai mei. Dar, repet, nu în sensul că le iau cu alcool, ci doar în sensul că ei sunt deja „un pic băuți” când iau pastila. Efectul de excitare este deja acolo, iar pastila doar amplifică.

Efecte adverse în consumul de pastile de potență cu alcool

Răspunsul corect este… depinde cât bei.

Hai să pornim cu presupunerea că bei suficient cât să te simți bine. Nu știu cât duce corpul tău, cât de mult te hidratezi în timp ce consumi alcool și cât de mult mănânci.

Un lucru e cert: cum multe pastile pentru potență se iau pe stomacul gol, precum EjaControl, Erecta, Sex Power.

De fapt, majoritatea pastilelor pentru potență trebuie luate cam la 2 ore de la ultima masă. Doar că sunt unele care trebuie luate pe stomacul gol, ceea ce înseamnă, în mod cert, că dacă și bei pe stomacul gol sau când ți-e foame, alcoolul intră mai repede în sânge și te îmbeți. Așa că nu mai ești bun de nimic după.

Când consumi pastile de potență cu alcool, este posibil să ai reacții adverse mai „dure” a doua zi, decât dacă nu ai fi consumat alcool deloc.

Din toate pastilele și suplimentele de potență ce le-am luat, o bună parte dintre ele au avut efecte adverse asupra mea, chiar dacă nu le-am asociat deloc cu alcool, precum:

 • dureri ușoare de cap,
 • dureri ușoare la nivelul abdomenului (sau arsuri în stomac a doua zi),
 • tensiune crescută,
 • creșterea bătăilor inimii și a pulsului,
 • un vâjâit în cap cu amețeli ușoare,
 • somnolență.

Totuși, nu am avut vreodată ceva serios, care să mă sperie. Cred că doar la reacții adverse Sex Power, când mi-a dat sângele pe nas la sală, datorită adrenalinei crescute.

Așa că, doar dacă stau bine să-mi imaginez cum aș simți aceste reacții adverse, dacă luam pastile de potență cu alcool. Nu vreau să mă gândesc!

Concluzii asupra consumului de pastile de potență cu alcool

După părerea mea, băiatul meu, ca să elimini orice risc, cel mai bine ar fi să nu consumi alcool când iei pastile pentru potență. Nu îți cunosc organismul și rezistența, dar ca să aibă efectul 100% pastilele respective, trebuie să respecți prospectul și să nu consumi alcool.

Însă, dacă ai de regulă rezistență la alcool, uite cum poți să măsori cantitatea pe care o poți consuma: în limita capacității tale de a conduce o mașină. În fond, ai nevoie cam de aceleași simțuri active, și când ești cu o femeie. Așa că, dacă tu ești în stare să conduci după 2 beri, atunci înseamnă că ești în stare și să f**i.

Să nu mă înțelegi greșit: nu te încurajez să bei înainte să te urci la volan. Nici măcar un strop! Aici vorbim doar de sex, mai ales dacă ieși cu gagica la un pahar de vin și după mai multe pahare ajungeți unul în brațele celuilalt. Nici tu, nici ea, nu veți experimenta sexul adevărat dacă sunteți beți.

Așa că, limitează-ți cât poți consumul de alcool atunci când iei pastile pentru potență, indiferent ce iei. Altfel, riști să nu-și mai facă efectul sau, mai rău, să aibă reacții adverse a doua zi.

Multă baftă!

Lasă un comentariu