page title icon Păreri X-Pill, stimulent sexual pentru bărbați

Hai, noroc. Am luat X-Pill, convins fiind că nu va fi un rateu, pentru că e în spate același producător de la Herbal V și Pro V. Cu astea avusesem experiențe faine, însă nu știam nimic de X-Pill până nu l-am testat. Hai să vedem aici câteva păreri X-Pill din experiența mea.

Am luat X-Pill pe la începutul lunii decembrie. Citisem ceva recenzii bune. E vorba de o pastilă pentru potență de 550 mg, care se vinde la bucată, în general. Însă, pe câteva site-uri mai puțin cunoscute am găsit și X-Pill cutie de 4 capsule, la preț de una. Nu m-am băgat să comand, eu am luat de pe eMag o cutie cu o capsulă cu 35 lei (în decembrie 2021).

Ce am simțit cu X-Pill a fost, per total, mai slab decât la Pro V dar parcă ceva mai bun ca la Herbal V. Hai să vedem despre ce e vorba.

Păreri X-Pill din perspectiva mea

Așa cum ne-a obișnuit producătorul chinezesc SICHUAN WEILONG PHARMACEUTICAL CO. LTD, avem de-a face cu o capsulă naturală, dintr-un mix de plante, care se înghite cu apă. Efectul se cunoaște imediat. Iată ce am simțit eu.

pareri x-pill capsule potenta naturale
PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Am acordat aceste rating-uri după următoarele criterii:

  • potență: pastila asta în mare parte face ce promite. Îți dă erecție tare, dacă o iei pe stomacul gol, bineînțeles. Mi s-a sculat în 30 de minute de la administrare, după ce m-a stimulat nevastă-mea. Nici nu a fost nevoie de sex oral sau ceva, s-a jucat cu mâinile și capul penisului îmi pulsa așa tare și ardea. A fost o senzație plăcută, inclusiv pe parcursul penetrării, dar m-a speriat puțin că mi se înroșise mai tare penisul ca de obicei, zici că îl frecasem prea mult înainte, ceea ce nu a fost cazul. Senzația ce am avut-o mi-a adus aminte de ce am scris la păreri Natural Potent sau păreri Ultra Potent, două produse naturale pentru erecție care dau senzații asemănătoare.
  • întârzierea ejaculării: a fost cât de cât ok, dar se putea mai mult. Nu mi s-a lăsat după ejaculare, însă atunci când mi-a venit, a venit. Cred că eram eu prea excitat sau e nevastă-mea prea bună, dar ambele partide de sex mi-am dat drumul necontrolat, și nu când am vrut eu.
  • ușurința utilizării: de partea asta nu-s așa mulțumit, că trebuie luat la 2-3 ore de la ultima masă. Nu ai voie să mănânci nici la ceva timp după sex. Inima îți bate cu putere, ești agitat. Nu am dormit în noaptea în care am luat pastila, m-am plimbat prin casă bezmetic. Asta m-a cam dat înapoi.

Păreri X-Pill am mai găsit și online. Mai mulți zic că au pățit ce am pățit eu cu efectele adverse, dar asta după ce s-au bucurat de o partidă de sex reușită. La mine, a fost parțial reușită – mai puțin faza cu ejacularea. Plus că eram puțin îngrijorat că era prima dată când iau pastila.

A doua zi eram zombie, măcar nevastă-mea era fericită. A dormit buștean. Tind să cred că dacă mai cumpăr vreodată X-Pill, o să iau jumătate de capsulă. Deși are 550 mg pastila, e destul de mare, se dă greu pe gât. Și de-asta prefer miere pentru potență sau uneori fiole, că-s mai ușor de luat.

Păreri X-Pill pe forumuri

Am căutat păreri X-Pill și pe forum și în magazine online. Nu am găsit prea multe. Cei care ziceau că a avut efect la ei, doar au scris asta. „A fost bun, mulțumesc”. Nu mă ajută 5 stele date fără argumente.

În schimb, cei care aveau totuși argumente, nu au dat 5 stele. Unii s-au plâns de reacțiile adverse cu X-Pill, alții de preț, că cică să dai 50 lei pe o pastilă e prea mult. Unii ziceau că mai bine se masturbează înainte de sex, ca să îi țină mai mult.

E o variantă, pentru întârzierea ejaculării precoce, însă nu te ajută neapărat că-ți scade libidoul și energia sexuală. Trebuie să fii foarte tânăr să reușești să duci la bun sfârșit o partidă energică de sex dacă te-ai masturbat înainte. Altfel, la cei 44 de ani ai mei, îmi pierd repede energia.

Administrare și efecte X-Pill

X-Pill se ia pe stomacul gol, cam cu 30 de minute înainte de actul sexual. Efectele ei pot să dureze până la 72 de ore – cel puțin eliminarea parțială a ejaculării precoce, producerea rapidă a unei erecții, la orice stimul sexual.

Ca efecte de pe prospectul X-Pill avem: tratează ejacularea precoce, intensifică orgasmul, crește calitatea spermei și sporește erecțiile și energia sexuală.

Pentru mine, la administrare X-Pill, m-a pierdut puțin. Mai am experiență cu alte pastile sau suplimente pentru potență luate pe stomacul gol. Însă, aici parcă a fost prea puternic efectul. Fie concentrațiile prea mari, fie trebuia să iau eu doar jumate. Ideea e că mi-a dat un boost de energie destul de mare, dar pe care l-am simțit prin dureri de cap, amețeli și chiar puls crescut.

Pur și simplu stăteam liniștit în pat și simțeam cum mi se ridică plapuma de deasupra pieptului, de la bătăile inimii. Îmi vibra pieptul, mi-am făcut un ceai de passiflora să mă liniștesc. Nevastă-mea m-a mustrat a doua zi că nu am trezit-o. Dar ce rost avea să fim doi oameni obosiți de dimineață?

Înlocuitor X-Pill stimulent sexual la bărbați

Momentan, voi face o pauză de la X-Pill. Probabil una foarte lungă. O să scriu alte articole despre ingrediente și prospect X-Pill, o să mă documentez mai bine pe tema reacțiilor adverse ca să vin cu materiale și mai relevante pentru tine.

Momentan, ca înlocuitor X-Pill eu am la dispoziție o serie de produse pe care le administrez la nevoie. Tot 100% naturale, printre ele se regăsesc și Pro V și Herbal V, dar de la care momentan fac pauză. Trebuie să mă orientez la ceva pentru sărbători, când mă joc de-a Moșu’ cu nevastă-mea.

Așa că mă uit cu atenție la vârful topului meu personal cu cele mai bune pastile potență. De acolo o să aleg ceva care știu din trecut că a mers și nu mi-a dat reacții adverse.

Lasă un comentariu