page title icon Păreri uPotent: experiența mea. Tot ce trebuie să știi [Actualizat 2024]

Dintre toate pastilele pentru potență de pe piață există, eu am ales să încerc ceva diferit: mierea pentru potență. Este un supliment natural care vine la plic sau borcan și se consumă ușor și rapid, fără apă. E vorba de uPotent. Hai să-ți spun câteva păreri uPotent și detalii despre experiența mea.

Ți-am mai vorbit pe blog până acum despre pastilele pentru potență. Știu că sunt mulți bărbați care consumă. Și eu mă număr printre ei. Și pentru că am tot primit mesaje care îmi cer să-mi spun părerea în legătură cu anumite suplimente pentru potență, am hotărât să scriu câte o recenzie despre fiecare pastilă și miere pentru potență pe care le-am încercat.

uPotent este un supliment apărut la noi pe piață în 2019. E disponibil și în farmacii. Nu este o pastilă, ci este sub formă de miere pentru potență cu plante afrodiziace. Pe mine m-a impresionat încă de la prima utilizare. De fiecare dată când am încercat, am avut rezultate bune.

Fără dar și poate, uPotent e unul din cele mai bune produse pentru potență și ejaculare precoce pe care l-am încercat până în momentul de față. De fiecare dată când vreau s-o iau pe nevastă-mea la o tură și să ne simțim ca la 20 de ani, iau un plic. Nu sunt doar păreri uPotent când zic că îmi simt penisul mai mare ca de obicei, mai ferm, și nu am probleme cu ejacularea necontrolată.

Hai să-ți spun mai în detaliu ce am simțit după ce am consumat mierea pentru potență. Cum a fost cu ejacularea, cu potența maximă, cu orgasmul și cu performanța mea sexuală.

Păreri uPotent

PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Am acordat rating-urile de mai sus după următoarele criterii:

 • potență – eu mă știam potent și înainte să iau uPotent, dar am simțit că mi-a dat un plus de încredere această miere pentru potență. Erecția mi-a devenit mai tare ca de obicei și nici nu dădea semne că s-ar duce prea curând. Asta a confirmat și soția. Practic, am reușit să fac să mi se scoale la comandă.
 • Întârzierea ejaculării – prima dată m-a ținut cam 30 minute, iar pe mine de regulă mă ține aproape 10 minute prima dată, chiar mai puțin fără suplimente. A doua oară, m-a ținut cam o oră. Am putut s-o fac și a treia oară consecutiv, după ceva timp, cum nu o mai făcusem de mult.
 • ușurința utilizării – nu ai nevoie de apă, doar desfaci plicul și îi înghiți conținutul. Super rapid, discret și mai simplu decât orice alt produs am testat până acum. E ușor de ținut și în buzunar, de luat la drum, dacă ai nevoie, poate chiar la o petrecere.
pareri upotent

Când am vorbit despre alte produse ți-am zis că producătorii au schimbat formula. Că dintr-un produs popular, care funcționa, am avut o experiență dezamăgitoare, cum a fost la Maraton Forte.

Cu uPotent am făcut o mică cercetare de piață înainte. Am căutat pe net păreri uPotent. Am căutat recenzii despre uPotent pe forumuri de specialitate și pe alte site-uri. Îți recomand să faci asta și tu, să nu crezi că ce spun eu aici e vrăjeală. Caută pe forumuri despre pastile potență.

Și, în final, i-am sunat pe băieții care produc uPotent. Mi-a zis că ei îl produc la o fabrică renumită din afară, de unde îl importă și distribuie în România dar și alte țări. I-am felicitat pentru că, frate, e un produs care chiar funcționează comparativ cu multe altele ce le-am încercat. Le-am zis că voi scrie pe blog că a intrat în topul preferințelor mele și mi-au mulțumit.

Păreri uPotent: cum a fost după ce am luat

Am rămas cu o impresie plăcută după ce am vorbit cu ei. Am avut așa o conversație ca de la bărbat la bărbat și am simțit că suntem pe aceeași lungime de undă. Și o să mai comand produsul, fiind singurul stimulent pentru potență care nu mă lasă la greu.

Însă, eu am cumpărat uPotent din farmacie, că-s mai de modă veche. Îmi place mie să merg, să văd produsul la raft, să pun mâna pe el, să întreb farmacistele drăguțe ce supliment îmi recomandă. Însă, de data asta, eu am fost cel care a cerut direct, căci după discuția menționată mai devreme, știam ce vreau.

Pe prospectul uPotent scrie să îl consumi după o oră de la ultima masă. Și cu 30 de minute înainte de a face sex. La mine partida a fost un spontană. Așa că nu am putut să respect cele 30 de minute dar am luat mierea pentru potență cu vreo 20 de minute înainte să încep efectiv partida.

Știu că la un moment dat am simțit așa o senzație de căldură în corp. Ca și cum te-ai relaxa după un pahar bun de vin roșu.

Doar că nu era relaxare. Cred că era semnul că sângele curge spre ăsta micu, dacă mă înțelegi. Pentru că, aproape instant am simțit-o semi-sculată. Gata de atac. Mai că aproape am râs când am simțit.

Și-a făcut efectul. De la prima mișcare ceva mai erotică, o aveam tare. S-a sculat instant. Am avut o erecție tare și nu s-a lăsat în timp ce am făcut sex. A ținut mult, cam cât a fost nevoie ca ea să aibă mai multe orgasme și să-mi simtă penisul mai ferm și mai mare ca de obicei. Și când am simțit eu că îmi dau drumul, am avut și orgasm mai intens. Din start pot spune că mi-a intensificat plăcerea.

E foarte mișto că fiind deja la plic (sau la borcan), nu ai nevoie de apă ca să îl consumi. Îl iei, e discret, își face efectul (la mine, cel puțin) în 15-20 de minute. Am scris mai multe despre ingrediente, administrare și efecte în articolul cu prospect uPotent.

Reacții adverse uPotent și contraindicații

Să știi că eu nu am avut reacții adverse după ce am luat uPotent. Fără dureri de cap specifice pastilelor pentru potență. Și, după ce am avut experiențele neplăcute cu Tianli și cu Maraton Forte parcă a fost așa ca o gură de aer proaspăt. E chiar fain să nu ai migrene, arsuri și dureri de mușchi după ce iei suplimente pentru potență.

Acum, o să mai iau uPotent. Dacă apare ceva nou, te anunț. Adică o să completez articolul ăsta și îți spun dacă apar reacții adverse sau alte lucruri pe care să le urmărești. Dacă te interesează mai multe detalii pe subiect, am scris aici despre reacții adverse uPotent.

Actualizare 2023:

 • Am citit între timp câteva păreri uPotent de la bărbați care spuneau că au avut ușoare dureri de cap și palpitații. Eu nu am avut, însă trebuie ținut cont de câteva aspecte. Nu e recomandat să bei cafea în exces sau să consumi alcool sau băuturi energizante în ziua administrării uPotent. Nu știu exact fiecare recenzie ce are în spate, pentru că efectele diferă în funcție de organismul fiecăruia. Așa este la fiecare supliment pentru potență și ejaculare precoce.

Actualizare 2024:

 • Am fost întrebat de mai multe persoane dacă se poate lua uPotent dacă ai probleme cardiace, operații pe cord sau bypass. Răspunsul meu este că mai bine întreabă medicul. Însă orice supliment pentru potență care îți accelerează circulația sângelui, îți poate crește bătăile inimii, pulsul și uneori tensiunea. Așadar, depinde de fiecare organism, ce toleranță are.
 • Pot fi persoane care să aibă toleranță peste medie la ingredientele uPotent. De regulă, sunt persoane care spun când scriu păreri uPotent pe net că nu au simțit nimic, sau că nu a avut efect. Dacă ai un organism obișnuit cu suplimentele pentru potență sau dacă nu ai niciun fel de probleme, precum disfuncții erectile sau ușoare tulburări de erecție, atunci e posibil să simți un efect slab. Eu, de exemplu, am luat inițial (și iau în continuare uPotent) pentru că nu mereu mi se scoală cum trebuie. Uneori e moale, alteori îmi moare la intrare. Cu uPotent, știu că o am sculată ca-n tinerețe. Nu mă doare capul a doua zi și nu am alte efecte adverse.

Recomand uPotent?

Până acum, pot afirma cu siguranță că da, recomand această miere pentru potență. Mi-a plăcut că e miere deci nu trebuie să îl iau cu apă, sau să mă feresc să nu mă vadă ea ce fac. Și mi-a plăcut că-și face rapid efectul și că funcționează pe bune atât pentru potență maximă cât și pentru controlul ejaculării precoce.

Știi ce mai e pentru mine uPotent? Singurul stimulent pentru potență care m-a ajutat la greu. Poți citi și în acel articol experiența mea. Plus că, atunci când îl iau nevastă-mea îmi zice că i se pare că am penisul mai gros. Cum vine asta? Păi o erecție super tare dă impresia de penis mai mare.

A folosit cineva uPotent?

Din câte am căutat, nu sunt singurul care a scris despre asta. Uite aici și alte impresii despre uPotent ce le-am găsit pe net. Cineva a comparat și pastile de potență cu uPotent și a scris un articol interesant pe tema asta.

Sper să te ajute tot ce găsești. Multă lume a scris despre uPotent și l-a folosit, prin urmare e un produs de încredere în care poți investi fără teamă. Caută pe net păreri uPotent sau recenzii despre această miere pentru potență, să vezi și alte articole.

Recomand și alte suplimente în afară de uPotent?

Depinde ce ai nevoie. În general, eu sunt de părere că nu poți compara mere cu pere. De-asta nu compar această miere cu o pastilă pentru potență, pentru că diferă modul de prelucrare a ingredientelor, diferă compoziția. Zic doar că sunt mai mulțumit de uPotent decât de majoritatea pastilelor ce le-am încercat. Nu pot să compar cu alt produse în ideea în care să zic că e mai bun, pentru că fiecare compoziție diferită. Însă, compar din punct de vedere al modului de administrare, efectelor ce le-am simțit eu. Iată câteva articole comparative:

Dintre suplimentele cu efect rapid, care se iau la nevoie și se înghit ușor, fără apă, uPotent este unul din preferatele mele. De-asta nu pot să zic aici că recomand o pastilă în loc de miere, sau o fiolă, șervețele sau altceva.

Dacă ai orice fel de întrebări despre aceste păreri uPotent spune-mi și-ți răspund mai jos. Nu de alta, dar să nu cumva să ratezi o partidă bună de sex.

Baftă maximă!

22 de comentarii la „Păreri uPotent: experiența mea. Tot ce trebuie să știi [Actualizat 2024]”

  • Salut, Ion! Eu am folosit uPotent, am și scris despre el. Așa e normal să fie plicurile, la fel au venit și ale mele, umflate. Doar la temperatura camerei le-am păstrat, așa că nu-ți face griji. Așa e produsul, nu e expirat și nu are nicio problemă. Poți folosi cu încredere, și poți vedea pe plic data expirării să te convingi că este destul de mare. 🙂 Spor la treabă!

   Răspunde
 1. Salut, de unde se achizitioneaza uPotent? doar de pe net ? sunt un pic reticent in ceea ce priveste achizitionarea unor astfel de produse de pe net, pentru ca multe sunt fake sau sunt „generic” gen Priligy, care in sine, pastila originala este chiar buna. In schimb genericele sunt praf. Daca ai putea sa imi recomanzi un site sigur de unde cumperi uPotent si POPS te rog frumos! Totusi, eu nu am probleme cu timiditatea, daca stii farmacii in Ro care le au in vanzare spune-mi te rog, eu tot caut pe net dar nu gasesc in nici o farmacie, doar pe site-uri.

  Si inca ceva, te rog daca poti sa imi spui cu uPotent sau cu POPS, dupa prima ejaculare iti ramane erectia activa, sau se diminueaza si tre sa stai pe pauza putin dar revine la fel de puternica?
  Mersi

  Răspunde
  • Salut, George! Măi, e normal să fii reticent. Și eu sunt, cu o groază din produsele ce le-am luat. Și sunt multe altele ce aș fi vrut să le iau, dar de teamă să nu-mi iau țeapă, nu am mai comandat. Îmi place să testez după cum vezi. Acum, care-i faza cu uPotent și Pops. Sunt produse românești, cel puțin firmele din spate sunt deținute de români. Din câte am aflat, sunt produse peste hotare, la o fabrică specializată în produse naturiste, dar rețetele sunt brevetate de firmele românești din spate. Nu sunt făcute în China, așa cum sunt majoritatea produselor pentru potență de la noi.

   Nu vei găsi fake-uri în ceea ce privește uPotent și Pops, de regulă fake găsești la produse internaționale gen Viagra sau Priligy de care ai zis. Dar astea-s medicamente, se eliberează pe bază de rețetă, și interesul celor care produc fake-uri e să le ofere fără rețetă. Și sunt produse la nivel internațional. Pe când, Pops și uPotent sunt suplimente naturale, nu sunt în atâtea țări din lume încât să existe fake-uri și nici nu ar avea cineva interes având în vedere că le poate comanda oricine.

   Legat de întrebarea ta… după prima ejaculare cu ambele îți rămâne erecția activă. Pops a fost creat pentru erecție, așa că aici penisul rămâne tare. uPotent a fost creat mai mult pentru prevenirea ejaculării precoce, așa că oricum prelungește erecția ca și consecință. E posibil la uPotent să scadă un pic după prima ejaculare, mai ales că asta vine mai târziu ca de obicei și depinde cât ești de obosit… dar nu scade de tot și te recuperezi foarte repede.

   Referitor la site-uri, cele mai sigure sunt chiar site-urile producătorilor:
   – acesta pentru uPotent – https://www.u-potent.ro/
   – acesta pentru Pops – https://www.xpops.ro/

   Dacă ai orice întrebări, scrie-le sau sună la numerele de acolo, o să discuți cu români de-ai noștri care îți vor explica tot ce trebuie să știi.

   Sper că te-am ajutat! Mersi de vizită.

   Răspunde
 2. Am folosit upotent nu are nici cel mai mic efect nu merita bani iar nenea asta Dan și Juan este plătit pentru reclama vad comentări despre acest gem de prune ca este minune ca face …ca drege nu are nici cel mai mic efect .E praf

  Răspunde
  • Salut, Cornel Valentin 🙂 Tu ești unic, eu sunt unic, fiecare cititor al blogului e unic, la fel cum e fiecare utilizator uPotent. Așa că e normal ca la unii oameni să aibă efect și la alții nu. Dacă ai respectat prospectul, ai ținut cont de tot ce scrie acolo și tot n-a avut niciun efect, presupun că ai luat deja legătura cu firma de la care l-ai cumpărat, să îți dea banii înapoi. Oamenii ăia respectă părerea fiecărui client.

   Legat de ce ai mai zis, nu e gem de prune, n-are legătură cu prunele, are în componență alte ingrediente. Știu că vine și la borcan, și la plic, eu am luat varianta la plic și experiența mea a fost peste așteptări. M-a ținut sus și tare, câteva ore bune. Pentru mine a fost wow că nu mai avusesem de mult o erecție așa de lungă durată.

   Nu sunt plătit să fac reclamă, am mai zis asta pe blog, doar am păreri subiective despre diferite produse ce le-am încercat fie eu, fie amici de-ai mei. Mulțumesc de vizită și te mai aștept 🙂

   Răspunde
 3. Salut:) Am testat si eu uPotent, dar nu m-a vindecat de ejacularea precoce:(( Am o mare problema legata de asta in ultimul timp, am fost la urolog si nici asta nu m-a ajutat prea mult.

  M-a expediat destul de rapid si mi-a prescris doar Priligy 60mg, peste 250 de lei a fost consultatia.

  O sa vad ce mai rezolv:)) am nevoie urgenta de o rezolvare.

  Răspunde
  • Salut, Cosmin! E adevărat, suplimentele alimentare funcționează diferit la fiecare dintre noi. Ce merge la mine poate nu merge la tine și invers. Nu am încercat Priligy dar am citit și scris despre el. uPotent pe mine m-a ajutat atât cu erecția cât și cu ejacularea precoce. Și mi-a dat încrederea că pot și fără, căci nu mereu am la îndemână. Și când nu am luat, învinsesem ejacularea precoce sau cel puțin nu am mai fost la fel de stresat că mi se va întâmpla.

   La tine poate este și pe fond emoțional, asta e cauza nr. 1 pentru ejaculare precoce. Uneori punem prea multă presiune pe noi și ne stresăm prea tare, avem emoții înainte de sex și de-asta fie ne dăm drumul repede, fie nu se scoală sau se blegește.

   Probabil urologul la care ai fost a avut mulți bărbați cu aceeași problemă și era sătul. Sfatul meu: încearcă și alt urolog dacă problema nu se rezolvă. Ia Priligy conform prospect și vezi ce efect are. În paralel cu asta, încearcă să faci mai multă mișcare – să-ți pui sângele în mișcare prin sport – și să te stresezi mai puțin. Ai să vezi că rezolvarea vine, iar dacă nu, atunci mergi la alt urolog. Mereu a doua opinie e binevenită. Multă baftă!

   Răspunde
  • Salut, în mod normal da, în bagajul de cală. E un supliment, nu e ceva periculos și atunci când scanează bagajul în aeroport se uită după metale sau substanțe toxice. Nu cred că ar avea motive să ți-l confiște. Eu nu am călătorit cu uPotent dar am avut la mine două sticle de țuică și în bagajul de cală nu a zis nimeni nimic. Sper că te-am ajutat 🙂

   Răspunde
 4. Nu am mai folosit produse pentru potenta niciodata (36 ani). Un sfert de plic face minuni. Mie nu mi se mai lasa pl nici dupa ejaculare, tot maciuca ramane.
  Merci de sfaturi „Dan” ?

  Răspunde
 5. salut dan sunt un barbat trecut de 40 de ani cu nevasta si copii de la o vreme nu se mai scoala cum trebuie nu mai satisfac sotia cum faceam odata de cand am descperit upotent viata mia sa schimbat sunt alt om parca erectie am si ejaculez normal reuesc sa ii o aduc la orgasm multumesc dan pentru sfaturi

  Răspunde
 6. Păcat ca nu pot cumpăra din străinătate.Se cumpăra doar de pe teritoriul României.As avea mare nevoie de acest produs.Am 56 de ani și am probleme cu erectia.Mai exact este slabută și mai ales și mai slaba după penetrare.DanJuan..mă poți ajuta în ecest sens te rog?

  Răspunde
  • Bună ziua, domnul Viorel! S-au extins recent în Germania și Franța, deci dacă vă aflați într-una din aceste țări, puteți căuta pe Google și le găsiți site-ul să comandați. Altfel, puteți suna la ei – au numărul afișat pe site – să îi întrebați dacă fac livrări acolo unde vă aflați. Știu cum este cu problemele cu erecția, mai ales când e mai slabă după penetrare, vă recomand un remediu ușor de preparat acasă, rădăcină de ghimbir rasă cu miere, 1-2 lingurițe dimineața, în timpul mesei, plus să beți zilnic ceai de ghimbir. Pe mine asta m-a ajutat la greu, mai ales dacă nu am avut suplimente la îndemână.

   Răspunde

Lasă un comentariu