page title icon Experiența mea cu uPotent: tot ce trebuie să știi

Printre pastilele de potență de pe piață există și miere pentru potență. Este un supliment natural care vine la plic sau borcan și se consumă ușor și rapid, fără apă. E vorba de uPotent. Hai să-ți spun câteva păreri uPotent.

Ți-am mai vorbit pe blog despre pastile pentru potență. Știu că sunt mulți bărbați care consumă. Și eu mă număr printre ei. Și pentru că am tot primit mesaje care îmi cer să-mi spun părerea în legătură cu anumite suplimente pentru potență, am hotărât să scriu articole despre fiecare pastilă și miere pentru potență pe care le-am încercat.

Apropo de asta, am făcut eu un clasament personal al celor mai bune pastile pentru potență și te invit să îl parcurgi. Vorbim mai multe la finalul articolului.

uPotent este un produs relativ nou pe piață, apărut în 2019. E disponibil sub formă de miere pentru potență și m-a impresionat încă de la prima utilizare. De fiecare dată când am încercat, am avut rezultate bune.

Fără dar și poate, uPotent e cel mai bun produs pentru potență și ejaculare precoce pe care l-am încercat până în momentul de față. De fiecare dată când vreau s-o iau pe nevastă-mea ca o tură și să ne simțim ca la 20 de ani, iau un plic de uPotent și-mi simt penisul mai mare ca de obicei, mai ferm, și nu am probleme cu ejacularea necontrolată.

Hai să-ți spun mai în detaliu ce am simțit după ce am consumat mierea pentru potență. Cum a fost cu ejacularea, cu potența maximă, cu orgasmul și cu performanța mea sexuală.

Păreri uPotent

PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Am acordat rating-urile de mai sus după următoarele criterii:

  • potență – eu mă știam potent și înainte să iau uPotent, dar am simțit că mi-a dat un boost. Erecția era mai tare ca de obicei și nici nu dădea semne că s-ar duce prea curând. Practic, mi se scoală la comandă.
  • Întârzierea ejaculării – prima dată m-a ținut 40 minute, iar pe mine de regulă mă ține cam 20 minute prima dată. A doua oară, m-a ținut cam o oră jumate și… am putut s-o fac și a treia oară după mult timp.
  • ușurința utilizării – nu ai nevoie de apă, doar desfaci plicul și îi înghiți conținutul. Super rapid, discret și mai simplu decât orice alt produs am testat până acum.
pareri upotent

Când am vorbit despre alte produse ți-am zis că producătorii au schimbat formula. Că dintr-un produs popular, care funcționa, am avut o experiență dezamăgitoare. De parcă am luat produse pentru potență contrafăcute.

Cu uPotent am făcut un mic research înainte. Am căutat pe net păreri despre uPotent. Am căutat păreri uPotent pe forumuri de specialitate și pe alte site-uri. Îți recomand să faci asta și tu, să nu crezi că ce spun eu aici e vrăjeală.

Și, la final, i-am sunat pe băieții care produc uPotent. Mi-a zis că ei îl produc la o fabrică renumită din Turcia, de unde îl importă și distribuie în România dar și alte țări. I-am felicitat pentru că, frate, e un produs care chiar funcționează comparativ cu multe altele ce le-am încercat. Le-am zis că voi scrie pe blog că ocupă locul #1 în topul preferințelor mele și mi-au mulțumit.

Am rămas cu o impresie plăcută după ce am vorbit cu ei. Am avut așa o conversație ca de la bărbat la bărbat și am simțit că suntem pe aceeași lungime de undă. Și o să mai comand produsul, fiind singurul stimulent pentru potență care nu mă lasă la greu.

Cum a fost după ce am luat uPotent

uPotent a venit într-un pachet discret. Am avut opțiunea să îl primesc în easybox, să nu risc să fie nevasta acasă când primesc coletul.

Pe prospectul uPotent scrie să îl consumi după o oră de la ultima masă. Și cu 30 de minute înainte de a face sex. La mine partida a fost un spontană. Așa că nu am putut să respect cele 30 de minute dar am luat mierea pentru potență cu vreo 20 de minute înainte să încep efectiv partida.

Știu că la un moment dat am simțit așa o senzație de căldură în corp. Ca și cum te-ai relaxa după un pahar bun de vin roșu.

Doar că nu era relaxare. Cred că era semnul că sângele curge spre ăsta micu, dacă mă înțelegi. Pentru că, aproape instant am simțit cu o am semi-sculată. Gata de atac. Mai că aproape am râs când am simțit.

Și-a făcut efectul. De la prima mișcare ceva mai erotică, o aveam tare. S-a sculat instant. Am avut o erecție maximă, tare și nu s-a lăsat în timp ce am făcut sex. A ținut mult, cam cât a fost nevoie ca ea să aibă mai multe orgasme și să-mi simtă penisul mai ferm și mai mare ca de obicei. Și când am vrut eu, am avut și orgasm mai intens ca de obicei.

E foarte mișto că fiind deja la plic (sau la borcan), nu ai nevoie de apă ca să îl consumi. Îl iei, e discret, și-și face efectul la mine în 15-20 de minute. Am scris mai multe despre ingrediente, administrare și efecte în articolul cu prospect uPotent.

Reacții adverse uPotent

Să știi că eu nu am avut reacții adverse după ce am luat uPotent. Fără dureri de cap specifice pastilelor pentru potență. Și, după ce am avut experiențele neplăcute cu Tianli și cu Maraton Forte parcă a fost așa ca o gură de aer proaspăt. E chiar fain să nu ai migrene, arsuri și dureri de mușchi după ce iei suplimente pentru potență.

Acum, o să mai iau uPotent. Dacă apare ceva nou, te anunț. Adică o să completez articolul ăsta și îți spun dacă apar reacții adverse sau alte lucruri pe care să le urmărești. Dacă te interesează mai multe detalii pe subiect, am scris aici despre reacții adverse uPotent.

Recomand uPotent?

Până acum, pot afirma cu siguranță că da, recomand uPotent. Mi-a plăcut că e miere deci nu trebuie să îl iau cu apă, sau să mă feresc să nu mă vadă ea ce fac. Și mi-a plăcut că-și face rapid efectul și că funcționează pe bune atât pentru potență maximă cât și pentru controlul ejaculării precoce.

Știi ce mai e pentru mine uPotent? Singurul stimulent pentru potență care m-a ajutat la greu. Poți citi și în acel articol experiența mea. Plus că, atunci când îl iau nevastă-mea îmi zice că i se pare că am penisul mai mare. Cum vine asta? Păi o erecție super tare dă impresia de penis mai mare.

Recomand și alte pastile în afară de uPotent?

Ziceam la început că am făcut un top personal al celor mai bune suplimente pentru potență. Ei bine, uite-l aici: cele mai bune pastile pentru potență. Oricum, un mic spoiler: uPotent ocupă locul #1 în listă, fiind cel mai bun pentru mine, din câte am încercat.

Ăsta e un clasament personal, din experiență proprie. Acel „cel mai bun” este în funcție de rating-urile ce le-am acordat eu produselor ce le-am încercat. Prin urmare, acele produse ți le recomand și sper să te ajute și pe tine așa cum m-au ajutat pe mine.

Desigur, dacă ai orice fel de întrebări spune-mi și-ți răspund cât pot eu de repede. Nu de alta, dar să nu cumva să ratezi o partidă bună de sex.

Baftă maximă!

5 comentarii la „Experiența mea cu uPotent: tot ce trebuie să știi”

    • Salut, Ion! Eu am folosit uPotent, am și scris despre el. Așa e normal să fie plicurile, la fel au venit și ale mele, umflate. Doar la temperatura camerei le-am păstrat, așa că nu-ți face griji. Așa e produsul, nu e expirat și nu are nicio problemă. Poți folosi cu încredere, și poți vedea pe plic data expirării să te convingi că este destul de mare. 🙂 Spor la treabă!

      Răspunde

Lasă un comentariu