page title icon Păreri Ultra Potent: te face sau nu ultra potent?

Ai avut vreodată senzația aia că parcă nu ai chef de sex, te simți obosit și tot ce vrei e să lenevești? Mie mi s-a întâmplat. Așa că am căutat soluții, am găsit UP, am luat și uite-mă acum, scriind despre păreri Ultra Potent.

Înainte să cumpăr, ca orice om, am căutat pe net. Și ce am citit a fost chiar plăcut. Am găsit 90% recenzii bune, pe site-ul distribuitorului, o frumoasă cutie roșie în formă de piramidă în care este ambalat, și l-am văzut în multe farmacii online. Am zis că am dat lovitura, că am dat peste un produs care să-și facă treaba bine și repede, 100% natural, fără reacții adverse.

Am citit prospectul, am analizat puțin tot ce am găsit și am luat până la urmă o cutie cu 8 tablete Ultra Potent, pastile pentru ultra potență la bărbați. Am dat vreo 200 lei pe cutie, că am prins o reducere de la 250 lei. Decent prețul, aș zice.

Ultima mea experiență în materie de suplimente pentru erecție a fost cu Toot Up, despre care am scris aici – păreri Toot Up. Însă, a fost așa și așa, nu m-am declarat mulțumit. Am zis să dau o șansă acestui produs și să-ți povestesc ce s-a întâmplat. Nu vreau să dau spoilere, dar dacă vrei să încerci și altceva sau deja ai luat Ultra Potent și nu ai fost mulțumit, te invit să citești un top scris de mine cu cele mai bune pastile pentru potență. Link-ul e la finalul articolului.

Păreri Ultra Potent – recenzia mea

PotențăAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Întârzierea ejaculăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Ușurința utilizăriiAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png
Rating totalAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.pngAceastă imagine are atributul alt gol; numele fișierului este o-stea.png

Am acordat rating-urile de mai sus după următoarele criterii:

  • potență – ăsta cred că e singurul punct forte. Dacă nu era să aștept o oră întreagă ca să simt ceva, i-aș fi dat 5 stele. De-asta a pierdut o stea, că erecția mea a fost la fel ca întotdeauna, în prima oră de la administrarea pastilei. Însă, după aceea, am început să simt cum penisul îmi devenea din ce în ce mai tare și nevastă-mea îl simțea mai mare, pe interior. Apoi, orgasmul a fost mai intens ca de obicei. Asta mi-a plăcut.
  • Întârzierea ejaculării – nu-i de mirare și nici nu mă așteptam. Am ejaculat chiar mai repede ca de obicei, la vreo 10 de minute prima rundă, apoi la vreo 30. Alte produse chiar m-au ajutat să o duc mult și bine, adică peste o oră, însă Ultra Potent nu mi-a făcut nimic la capitolul ăsta.
  • ușurința utilizării – se ia o pastilă de UP cu 45-60 de minute înaintea actului sexual, pe stomacul gol. Urăsc chestia asta, de-aia am dat două stele. Nu doar trebuie să-mi programez partida, ci și mesele. Mie, practic, îmi dă jumătate de zi peste cap, că-s foarte riguros cu orele mele de masă. Nu-i de mirare că stomacul meu voia altceva în timp ce eu făceam sex.

Per total, din păcate Ultra Potent nu trece testul meu. Nu mai cumpăr vreodată, doar dacă se schimbă ceva la rețetă. Nu vreau să te influențez pe tine în vreun fel, cititorule, până la urmă e treaba ta ce faci cu banii tăi. Păreri Ultra Potent găsești destule pe net, însă nu cred că atât de detaliate ca a mea. Hai acum să-ți povestesc ce am făcut când am luat pastila magică.

Experiența mea cu pastilele Ultra Potent

Am comandat cutia la birou. Mi-a plăcut că a venit un colet discret, chiar a doua zi. L-am desfăcut acasă și a ieșit la iveală ambalajul ăla mișto în formă de piramidă. Bun și ca bibelou, că scrie UP pe el. M-am uitat din nou pe prospect, deși îl citisem deja pe net. Am văzut din nou, cu groază, treaba aia cu „pe stomacul gol”. Așa că nu am mai mâncat în seara aia. I-am zis neveste-mii că sar peste cină, vreau preparatul ei special.

Zis și făcut. A sărit și ea peste masă, cu ocazia asta, și ne-am gustat unul pe altul. Dar nu înainte să iau pastila cu un pahar cu apă. Nu am luat cu lapte cald, cum zice pe prospect că se mai poate. Nu am consumat alcool, că pe prospect zice că dacă bei, durează până la 2 ore să-și facă efectul pastila de potență Ultra Potent, și s-ar putea să fie efectul diminuat. Așa că, apă și acțiune.

Ne-am sărutat, ne-am atins, ne-am dezbrăcat, iar la mine singura senzație puternică din corp era foamea. În rest, libidoul la fel ca înainte, erecția și starea mea, ca într-o zi obișnuită. În fine, am trecut eu la acțiune, cu penetrare pe la spate. Cred că am greșit aici, căci asta e poziția mea preferată și nu m-am putut abține să nu ejaculez în 10 minute, pe tot spatele neveste-mii. A fost sexy mai mult pentru mine, cred, ea s-a dus să se curețe și apoi m-a invitat la runda a doua.

Partea bună e că abia atunci Ultra Potent a început să-și facă efectul. Și iată cum am căpătat păreri bune despre Ultra Potent destul de târziu. Asta pentru că, deși ejaculasem deja, penisul meu se prezenta în continuare în erecție. Așa că nu am mai stat pe gânduri și am forțat o partidă nouă aproape imediat. A fost ciudat că parcă deja obosisem, însă erecția mea era din ce în ce mai tare. Am făcut-o noi așa vreo 30 de minute, apoi am început să simt furnicături pe picioare, un tremur plăcut în corp și un fior pe spate. Eram transpirat de tot, o vedeam și pe nevastă-mea că avea nevoie de o pauză dar i-am zis să mai stea puțin că imediat îmi dau drumul și eu. Așa a și fost, și vreau să spun că am avut unul din cele mai mișto orgasme din viața mea. Apoi, deși se făcuse târziu, mi-am făcut un sandwich că nu mai puteam.

Ultra Potent efecte adverse – ce am simțit eu

Nu se putea să vorbim despre păreri Ultra Potent fără să menționăm efectele adverse. Am făcut sex și a doua zi, mă simțeam potent în continuare, parcă la muncă numai la fundul neveste-mii mi-a fost gândul. Dragoste mare între noi, ce să mai!

Am plecat acasă cât de repede am putut și am luat-o la o tură. Încă mai simțeam efectele pastilei de cu o zi înainte, însă nu a mai durat la fel de mult treaba, am obosit mai repede. Vârsta, ce să-i faci. Apoi, a treia zi nu am mai putut să facem sex, n-am mai avut timp. Citisem pe prospectul Ultra Potent că o pastilă poate avea efecte chiar 4 zile. Însă, la mine a fost 2. Totuși, în cea de-a patra zi, am mai luat o capsulă. De data asta, parcă mi-a venit erecția acasă mai repede și libidoul meu s-a urcat pe tavan. Totuși, cu ejacularea am stat prost, 10 minute și am fost gata. Iar a doua oară, cred că 30. Deci era totul ca de obicei la mine.

Ca efecte adverse, au fost minore. Am avut un disconfort în stomac, a doua zi, ca și cum mi-ar fi foame continuu deși mâncasem. Am ieșit și la toaletă de mai multe ori ca de obicei. În rest, mi-a crescut pulsul. Am acasă pulsoximetru și aveam 96 în repaos, asta la vreo jumătate de oră după ce făcusem dragoste. E normal să crească, dar parcă totuși…. Însă, nu a fost suficient de mare cât să mă îngrijoreze. Alte efecte ce le-am mai simțit, dar după a doua pastilă, a fost să am fața roșie, ca și cum m-ar fi bătut soarele. Mi-a trecut într-o noapte dar a speriat-o puțin pe nevastă. Și m-a durut capul. Nu așa de rău ca după Toot Up, însă considerabil.

Am scris și un articol dedicat pentru reacții adverse Ultra Potent, dacă vrei să îl citești, te ajută să îți faci o părere mai clară despre ce îți poate provoca acest produs.

Păreri Ultra Potent pe forumuri

În general, pe forumuri, găsești doar păreri Ultra Potent bune. A fost un tip care zicea că nu recomandă, că i-a făcut fața roșie ca racul și l-a durut capul a doua zi. Și mai erau câțiva pe forumuri care spuneau că n-au simțit mai nimic, totul a decurs normal. Poate erau ei deja ultra potenți, ce să mai zic. Partea bună la multe păreri era că au zis că au simțit, într-adevăr, orgasmul mai lung. Unii dintre ei aveau orgasme slabe înainte, nu simțeau mare lucru, dar cu Ultra Potent au ejaculat mai mult și parcă a fost totul mai intens.

Concluzia după ce am citit multe păreri Ultra Potent, este că nu se merită. Până la urmă, mie mi-a fost teamă să iau toată cutia, adică nu am impotență sau disfuncții erectile, cât să am nevoie de tratament, că am citit că se poate lua și așa. Cred că viața mea sexuală merge cu mai puține riscuri. Am văzut că trebuie să iau toate pastilele în decurs de câteva luni de la deschiderea cutiei, poate mai dau o șansă uneia într-o lună.

Te-ai convins? Iată ce alte produse recomand

Sper să te ajute recenzia mea. Ți-am zis, e strict experiența mea, dar dacă vrei să citești despre ce au simțit alții, caută pe forumuri. Acolo sunt șanse să găsești testimoniale mai veridice, pentru că e clar că cele de pe site-ul producătorului sau de pe alte farmacii, pot fi „alese cu atenție”.

Eu, unul, rămân fidel clasamentului meu cu cele mai bune pastile potență. Știu că poate mă consideri un tradiționalist, că renunț la cutia în formă de piramidă de la Ultra Potent, însă concluzia mea este că nu mă face mai potent. Mă face să simt mai bine orgasmul, să am penisul mai tare, dar dacă pun în balanță cu punctele slabe, atunci prefer să sar peste.

Dacă ai încercat și tu acest produs și vrei să-mi povestești cum a fost, scrie-mi propriile tale păreri Ultra Potent în rubrica de comentarii. Eu sper să ajutăm cât mai mulți bărbați din România să facă alegerea potrivită. Pace!

(pozele din acest articol sunt luate de pe site-urile farmaciilor)

Lasă un comentariu